Чим відрізняється елітна нерухомість від бюджетного житла? - Ділові новини АН BFS

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Елітне житло - часто використовуваний термін по відношенню до дорогої нерухомості, побудованої за індивідуальним проектом

Елітне житло - часто використовуваний термін по відношенню до дорогої нерухомості, побудованої за індивідуальним проектом. Ще недавно в нашій країні подібної категорії будинків просто не існувало. Для основної маси населення зводили типові багатоповерхівки, і тільки видатним і відомим громадянам давали квартиру в сталінських висотках. Так, там дійсно були вище стелі і ширше кімнати, але назвати це елітним житлом досить складно. На початку 2000-х років склався стійкий ринок нерухомості в нашій країні, в якому для кожного об'єкта визначився свій сегмент. Якщо раніше елітні будинки зводили виключно в центрі мегаполісу, то тепер найпривабливішим місцем вважається передмістя. Заможним мешканцям важливий не тільки інтер'єр, але і оточення. Близькість до лісових масивів, паркам, річках і ніяких гучних магістралей під боком - ось критерії гідного місця для життя. Не марно продаж елітних будинків в Кончі Заспі б'є всі рекорди. Тут відмінні будівлі за сучасними проектами, упорядкована територія, цілодобова охорона і близькість до природи.

Житло елітного класу має на увазі приватність в найширшому сенсі цього слова. Комплекс будівель не тільки захищений охороною, а й повністю автономний від зовнішнього середовища. У план великого проекту завжди закладають салон-краси, магазин, пральню, спортивний центр і кафе. Зазвичай будинки оснащуються додатковими інженерними комунікаціями, які включають власну котельню та резервну електростанцію. Елітне житло обслуговують спеціальні організації, які оперативно усувають неполадки в комунально-побутових мережах.

Такі будівлі ніколи не будують за типовим проектом. Архітектор з'ясовує побажання клієнта і вивчає навколишній ландшафт, щоб створити ідеальний за зовнішнім виглядом будинок, який органічно впишеться в забудову. Будь-який проект елітного класу завжди має унікальну назву і ексклюзивні риси. Це може бути концепція, історія створення, цікаве місце розташування. Для обробки квартир використовують натуральні і дорогі матеріали. Ніякого ламінату на підлогах або вентильованого фасаду на стінах. Тільки якісна штукатурка, облицювання каменем і мармуром, обробка цінними породами деревини. Однак на першому місці йде просунуте інженерне оснащення житла. Квартири комплектуються вбудованими плитами і пральними машинами, в санвузлах та ванних кімнатах встановлена ​​краща сантехніка, передбачені підлоги з підігрівом і системи кондиціонування.

матеріал підготовлений АН BFS

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Що далі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online