Літак Сочі - Москва здійснив вимушену посадку через п'яного пасажира

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Олександр Авілов   Літак, який прямував з Сочі до Москви, здійснив вимушену посадку в Краснодарі через п'яного пасажира

Фото: портал Москва 24 / Олександр Авілов

Літак, який прямував з Сочі до Москви, здійснив вимушену посадку в Краснодарі через п'яного пасажира. Авіадебошіра зняли з рейсу, щодо нього завели справу про адміністративне правопорушення, повідомила РІА Новини офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

Вона уточнила, що співробітники лінійного відділу МВС в аеропорту Краснодара порушили проти 35-річного жителя Санкт-Петербурга адміністративне провадження за статтями "Дрібне хуліганство" і "Поява в громадських місцях у стані сп'яніння".

За інформацією відомства, в транспортну поліцію краснодарського аеропорту надійшов дзвінок від диспетчера. Той розповів, що на борту літака Сочі - Москва п'яний пасажир став вести себе агресивно. Чоловік лаявся, грубіянив членам екіпажу і відмовлявся виконувати їх вимоги. В результаті через його неадекватну поведінку виникла загроза безпеки повітряного судна. З цієї причини командир борту вирішив здійснити вимушену посадку в аеропорту Краснодара.

"Поліцейські доставили правопорушника до лінійного відділу МВС Росії", - зазначила Вовк. За її словами, медогляд показало, що 35-річний петербуржець знаходився в стані алкогольного сп'яніння. До рішення суду його помістили в кімнату адміністративних затриманих.

Цього року російські авіакомпанії отримали право заносити авіадебошіров в чорний список за хуліганство на борту літака. Це передбачено поправками до Цивільного кодексу, КоАП і Повітряний кодекс, які вступили в чинності 4 червня 2018 року.
Згідно з новими поправками до Повітряного кодексу, авіакомпанія може відмовити в перевезенні тим пасажирам, які раніше були внесені "в реєстр осіб, повітряне перевезення яких обмежена".

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online