Юрист по земельних спорах в Калузі, суперечки щодо земельних ділянок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Земельні спори, успішно вирішуються юрістамікомпаніі «Ковальов і партнери», в основному виникають через неправильне оформлення права власності, при наявності помилок в документації при оформленні права користування земельною ділянкою, у випадках незаконного захоплення ділянки третіми особами, порушень прав обмеженого користування ділянкою і правил добросусідства, нецільового використання землі всупереч умовам, визначеним у договорі оренди, а також у випадках нанесення матеріальних збитків власнику чи користувачу ділянки (навмисно  нних або з необережності)

Земельні спори, успішно вирішуються юрістамікомпаніі «Ковальов і партнери», в основному виникають через неправильне оформлення права власності, при наявності помилок в документації при оформленні права користування земельною ділянкою, у випадках незаконного захоплення ділянки третіми особами, порушень прав обмеженого користування ділянкою і правил добросусідства, нецільового використання землі всупереч умовам, визначеним у договорі оренди, а також у випадках нанесення матеріальних збитків власнику чи користувачу ділянки (навмисно нних або з необережності).

Незважаючи на законодавчу захищеність земельної власності, ніхто не застрахований від того, що незалежно від наявних на ділянці будівель, земля може легко стати надбанням шахраїв, якщо при оформленні угоди були допущені помилки. Важливо знати, що земельні відносини регулює не тільки цивільний кодекс, але також екологічне, водне і лісове право.

Бюро «Ковальов і партнери» пропонує консультування та юридичний супровід щодо земельних спорів. Досвід 15 років! Телефонуйте!
+7 (903) 636-12-47

Юристи вважають земельні суперечки досить складними, дорогими і відносно новими процесами в юридичній практиці. Чистота і законність будь-якої угоди в більшості випадків залежить від компетентності і досвіду тощо, який її оформляє.

Що перебуває у власності земельною ділянкою власник розпоряджається на свій розсуд. Конфлікти можуть виникати, коли земля перебуває під багатоквартирним будинком та належить кільком власникам на праві спільної часткової власності. Якщо в такому випадку виникає суперечка, він може тривати роками і без грамотної юридичної допомоги тут не обійтися.

Юристи компанії «Ковальов і партнери» мають досвід позитивних рішень не тільки для власників ділянок під багатоквартирними будинками, але і у випадках порушення кордонів в приватному секторі або дачних кооперативах, що виникають унаслідок протиріч в документах або звичайної людської непорядності.

У кожному разі проблема вирішується індивідуально. Іноді суперечка вдається вирішити на рівні землевпорядної компанії, в деяких випадках потрібно судовий розгляд - лише досвідчений юрист в змозі врахувати всі деталі і нюанси, і знайти правильне, що не суперечить законодавству рішення.

До компетенції фахівця із земельних питань входить консультування, роз'яснення положень законодавства, використання всіх можливостей для примирення конфліктуючих сторін. Навіть самий заплутаний і тривалий конфлікт вирішуємо на рівні закону - в цьому переконані юристи компанії «Ковальов і партнери».

Не відкладайте вирішення проблеми, телефонуйте прямо зараз! +7 (903) 636-12-47
[email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online