Москва для нерезидентів: допомога адвоката по нерухомості в покупці житла

  1. послідовники Рюрика
  2. «Неласкава Русь»
  3. «Квартирне питання» або вигідні інвестиції?
  4. Підводні камені покупки житлової нерухомості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

послуги   Головна   >   послуги   >   Супровід адвокатами угод з нерухомістю   > Операції з нерухомістю в Москві для нерезидентів   Категорія: Послуги адвокатів   Вид послуг: Угоди з нерухомістю   Опубліковано: 24 послуги

Головна > послуги > Супровід адвокатами угод з нерухомістю > Операції з нерухомістю в Москві для нерезидентів


Категорія: Послуги адвокатів
Вид послуг: Угоди з нерухомістю
Опубліковано: 24.09.2013
Автор: Юлія Лялюцкая , Адвокат, заступник Старшого керуючого партнера АБ «Щеглов і Партнери»



Маючи велику практику з надання юридичних послуг іноземним громадянам в Російській Федерації, ми зіткнулися з дивовижною, на перший погляд, проблемою, якій вважаємо за потрібне приділити увагу Маючи велику практику з надання юридичних послуг іноземним громадянам в Російській Федерації, ми зіткнулися з дивовижною, на перший погляд, проблемою, якій вважаємо за потрібне приділити увагу.


послідовники Рюрика

Не секрет, що останніми роками найбільші виробники, ресурсодобувні компанії, ресторанні холдинги, багатющі рітейлери прагнуть привернути до себе в штат на найбільш відповідальні посади вихідців зі східної, західної Європи, азіатських країн, мотивуючи їх до переїзду в «неласкаву розпорошу» безліччю преференцій. Ну, перш за все, - більш високою заробітною платою в порівнянні з пропонованої на батьківщині, цікавими багатоступінчатими проектами, привілеями для членів сім'ї запрошуваного співробітника, нарешті, такими матеріальними благами, як оренда для іноземного фахівця і його сім'ї житла еліт-класу.
І з кожним роком кількість іноземних громадян, зайнятих в подібних проектах, неухильно зростає. Більш того, багато хто з них, виважено оцінюючи все перспективи російського бізнесу, всерйоз подумують осісти в великих містах нашої батьківщини. Головним же перешкодою, за запевненнями багатьох з наших довірителів, стає на диво не мовний бар'єр, а ... проблеми з покупкою в Москві (а також інших містах) житлової нерухомості відповідного класу.


«Неласкава Русь»

Найбагатший вибір житла люкс, одні з найнижчих в світі адміністративні витрати на придбання нерухомості (близько 100 $ за державну реєстрацію переходу права власності на відміну від більшості розвинених країн, де розмір адміністративних зборів може досягати 25% від вартості апартаментів), відсутність обмежень і податкових бар'єрів для нерезидентів Російської Федерації, здавалося б, повинні лише полегшити вибір. Ні в якому разі. Операції з придбання іноземними громадянами елітних апартаментів в Москві поодинокі.
Процес купівлі нерухомості, і в першу чергу житлової нерухомості в Росії, настільки непрозорий і підозрілий для іноземців, що вони вважають за краще користуватися наданими роботодавцем знімним житлом, вкладаючи наявні грошові кошти в інші проекти. До того ж в Європі практика довгострокової оренди житла традиційна і досить широко поширена.
У Росії ж оренда житла - це завжди більш високі матеріальні витрати, відсутність гарантованих термінів оренди і правового захисту орендарів, неможливість підібрати об'єкт, що задовольняє всім побажанням.


«Квартирне питання» або вигідні інвестиції?

Тим часом покупка житлової нерухомості в таких містах як Москва і Санкт-Петербург може стати не тільки рішенням загадкового для іноземців «квартирного питання», але і вигідним капіталовкладенням. Культурна і ділова столиці Росії міцно закріпилися в рейтингу світових ринків міської елітної нерухомості (Prime Global Cities Index) з приголомшливими річними показниками зростання (житло класу А в Санкт-Петербурзі за рік подорожчало на 15,3%, забезпечивши Північної столиці 4е місце в рейтингу) .
Купуючи житло такого класу, можна бути впевненим в надійності і прибутковості інвестицій, а зростання російського бізнесу і рівня життя в зазначених містах завжди будуть забезпечувати наявність стабільного попиту на житло, що, в разі необхідності, дозволить без особливих проблем продати апартаменти.


Підводні камені покупки житлової нерухомості

Непереборною перешкодою в такому випадку є лише сам процес придбання нерухомості: відсутність зрозумілої схеми оформлення купівлі-продажу, широко поширені випадки шахрайства, наявність підводних каменів у вигляді можливих обтяжень, арештів, застав нерухомого майна, допущених порушень в процесі будівництва об'єкта та здачі його в експлуатацію, і все ще бюрократизований процес реєстрації переходу прав на нерухоме майно.
У такій ситуації сумніви і страхи іноземних громадян є цілком обґрунтованими. Тим часом, адвокати і юристи Адвокатського Бюро р Москви «Щеглов і Партнери», володіючи багаторічним практичним досвідом із супроводу угод з нерухомим майном, як в Росії, так і за кордоном, запевняють, що всі зазначені проблеми можна розв'язати.


Супровід угод з нерухомістю саме адвокатами, зокрема представлення інтересів наших шановних Довірителів при покупці житла класу "люкс", забезпечить:

  • підбір та оцінку житла в залежності від уподобань Довірителя, з урахуванням територіальних і містобудівних особливостей російських столиць;
  • повну і всебічну оцінку ризиків придбання кожного конкретного об'єкта нерухомості;
  • виключення участі Довірителів в тривалих бюрократичних процедурах реєстрації;
  • можливість залучення до участі в супроводі угоди наших іноземних партнерів, адвокатів з країни громадянства нашого Довірителя, для перевірки податкових ризиків Довірителя на батьківщині.

Більш того, супровід угоди саме професійними юристами гарантує покупцю надійний захист його прав від недобросовісних дій третіх осіб, можливість не тільки перевірити чистоту угоди і об'єкта нерухомості, але і узгодити вигідні для покупця умови, оформити угоду з мінімальними витратами і згідно з усіма вимогами закону.
А на відміну від ріелтора, адвокат не має матеріального інтересу в покупці Вами конкретного об'єкта нерухомості, він лише забезпечує юридичний захист Ваших інтересів, як свого Довірителя. При цьому ставки за гонорарами цілком адекватні.
Отримати юридичну консультацію щодо процедури купівлі нерухомості в Москві нерезидентами, в тому числі англійською мовою, а також звернутися за супроводом угоди до кращих адвокатам бюро по нерухомості можна, зв'язавшись зі Старшим керуючим партнером Адвокатського Бюро р Москви «ЩЕГЛОВ та ПАРТНЕРИ» Щегловим Юрієм Анатолійовичем по тел .: +7 (495) 748-00-32, +7 (985) 767-94-86 або надіславши звідси ел. лист >>>


«Квартирне питання» або вигідні інвестиції?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online