Адвокат по земельних питаннях - земельну юрист в Пермі

  1. Земельні спори
  2. Послуги земельного адвоката
  3. Як отримати послуги юриста по земельному праву в Пермі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Законодавство РФ із земельних питань - одна з найскладніших галузей в юриспруденції Законодавство РФ із земельних питань - одна з найскладніших галузей в юриспруденції. Без знання правових особливостей в цій області і відповідної освіти, простим громадянам розібратися буде нелегко. Доведеться витратити час на вивчення законів, змін до них. В поодиноких випадках це можливо. Але для більшості такі витрати часу і сил - розкіш. Простіше звернеться до адвоката із земельних питань. Знаючи принцип «час - гроші», економія очевидна.

З'явилися питання до Юристу? Зателефонуйте нам прямо зараз: +7 (342) 210-11-05

Земельні спори

Консультація земельного юриста потрібно при різних суперечках із земельних питань. Юридично грамотно вирішити їх може тільки адвокат, що спеціалізується в цій сфері права. Юридична допомога може знадобитися у випадках:

  • суперечок про володіння землею;
  • позбавлення власності на землю;
  • розмежування ділянок;
  • інші випадки заперечування прав.

Спори про належність землі власнику виникають не тільки у підприємців і сусідів. В юридичній практиці досить випадків, коли судилися близькі родичі по першої лінії.

Послуги земельного адвоката

Допомога юриста в галузі землекористування і землеустрою в Росії може знадобитися тим, хто володіє, збирається придбати / продати ділянку, здійснити процедуру приватизації.

Основні види юридичних послуг по земельному праву Ціни на послуги Реєстрація права власності на земельну ділянку

Юристи допоможуть з реєстрацією прав власності на земельну ділянку, встановленням порядку користування землею, в тому числі - з вирішенням питань щодо обмеження, нецільового або незаконного використання, а також забезпечать супровід ситуацій щодо оскарження незаконних рішень, дій або бездіяльності органів державної влади.

від 15 000 руб Питання сервітуту

Сервітут - право користування земельною ділянкою особами, яким він не належить як власність. В юридичній практиці існує два види таких обмежень. Публічний і звичайний. У звичайних умовах це договір (усний / письмовий) про право користування між добропорядними сусідами. Встановлюється особою, що вимагає сервітуту, і власником (власниками) сусідньої ділянки (ділянок). Публічний варіант - коли держава, місцеві органи управління мають право використовувати приватну землю для потреб країни і суспільства. Законодавством Росії окреме питання регулюється ГК, публічний ЗК РФ.

від 30 000 руб Збір документів і представництво в суді по земельних питаннях

Позитивне рішення судом вашого питання багато в чому залежить від грамотного складання, подання необхідних документів. Офіційні папери повинні бути юридично правильно оформлені, надані в обумовлені законодавством строки. Як правило, такі дії будуть потрібні, якщо не досягнуто досудові домовленості. Юристи з колегії "Правое дело" допоможуть зібрати необхідні докази і підготувати документацію, а також вплинути на ситуацію, для вирішення спору в досудовому порядку. Конфлікти, пов'язані з земельними спорами, при неможливості врегулювати питання за обопільною домовленістю, вирішуються в суді. Інтереси сторін представляють адвокати. Норми, що застосовуються для роз'яснення ситуації: цивільний, земельну, містобудівна кодекси, постанови уряду, накази Мінекономрозвитку, інші правові акти Російської Федерації.

від 30 000 руб Оскарження рішень органів влади в області земельного права

Cюда входять відмови з викупу ділянок на пільгових умовах, питання виправлення кадастрових помилок і скасування дій реєструючого органу, проблеми правовідносин, що виникли в судових справах.

від 30 000 руб Приватизація земельної ділянки

Грамотне виконання цієї процедури дає гарантію, що придбаний ділянка не буде відчужена державними органами.

від 25 000 руб Реєстрація права власності на земельну ділянку

Інформація про права вноситься до Єдиного реєстру, після чого фізичні особи можуть розпоряджатися отриманими ділянкою за чинним законодавством.

від 15 000 руб Спори через орендних правовідносин

Категорія цих справ виділяється своєю тривалістю. Для вирішення спорів проводиться судова експертиза, надається повне кваліфікований супровід всіх проблемних ситуацій, судове представництво.

від 30 000 руб Встановлення порядку користування ділянкою

Юрист отримує укладення землевпорядної експертизи, визначає статус наділу, співвідношення розміру часток землі в правах усіх боків, готуються правові документи.

від 30 000 руб Встановлення права власності та усунення юридичних перешкод

перевіряються правовстановлюючі документи, апеляційне та касаційне провадження, захист інтересів в державних органах та різних службах та інше.

від 30 000 руб Досудове врегулювання земельних спорів

Проводиться ряд заходів, необхідних для формування грамотної правової позиції, що дозволяє виробити переконливу лінію захисту інтересів клієнта.

від 15 000 руб

Як отримати послуги юриста по земельному праву в Пермі

Ділянки в Пермі, в якості нерухомого майна, останнім часом набули попит. Ціни на них зростають, з'являються конфліктні ситуації, вирішити які можливо лише у правовому полі РФ. Без юридичних знань і практичного досвіду, відстояти право власності досить сложно.Прі наявності приватної ділянки зверніть увагу на документи, що дають право на володіння. Переконайтеся в їх відповідності сьогоднішнім законодавством. Для цього достатньо проконсультуватися у фахівців в області земельного права.

Звернувшись до колегії «Правое дело» за консультацією, ви завжди можете розраховувати на кваліфіковану юридичну допомогу. Юристи професіонали, копівшіе досвід в земельних спорах з 2002 року, нададуть грамотні варіанти вирішення питань землекористування.

+7 (342) 210-11-05

відправити заявку

З'явилися питання до Юристу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online