Прокуратура Вологодської області

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прокуратура Вологодської області

Прокуратура Вологодської області

Прокуратурою Білозерського району за результатами розгляду надійшли з територіального підрозділу Управління Росспоживнагляду по Вологодської області матеріалів в Білозерський районний суд направлено позовну заяву до адміністрації районного центру і ТОВ «Водоканал» з вимогою забезпечити населення міста питною водою належної якості.

Раніше проведеними контролюючим органом заходами було встановлено невідповідність води в системі централізованого водопостачання гігієнічним вимогам безпеки для населення, певним СанПіН «Питна вода. Гігієнічні вимоги до якості води централізованих систем питного водопостачання. Контроль якості. Гігієнічні вимоги до забезпечення безпеки систем гарячого водопостачання », в зв'язку з чим на адресу ТОВ« Водоканал »неодноразово видавалися приписи про усунення порушень, які належним ніяк не виконувалися.

Рішенням Білозерського районного суду в задоволенні позовних вимог прокурора району було відмовлено, у зв'язку з чим воно оскаржене в апеляційному порядку.

Прокуратура області при розгляді справи в суді апеляційної інстанції вимоги прокурора району підтримала в повному обсязі.

На підставі апеляційного подання прокурора Вологодським обласним судом зазначений судовий акт скасований, позовні вимоги прокуратури Білозерського району задоволені.

Фактичне виконання судового рішення знаходиться на контролі прокуратури Білозерського району.

Дата: 17.05.2017

Повернення до списку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online