Пільги ветеранам праці в Вологодської області в 2019 році

  1. Федеральні пільги, передбачені в Вологодської області
  2. Основні регіональні пільги в Вологодської області ветеранам праці
  3. Податкові пільги і матдопомогу ветеранам праці в Вологодської області в 2018-2019 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всі громадяни нашої країни, які мають титул «Ветерана праці» можуть претендувати на ряд всіляких посібників і пільг Всі громадяни нашої країни, які мають титул «Ветерана праці» можуть претендувати на ряд всіляких посібників і пільг. При цьому матеріальна допомога може мати як регіональний, так і федеральний підтекст. Представлена ​​стаття розповість про пільги ветеранам праці в Вологодської області, а також будуть приведені витяги із законодавства регіону.

Федеральні пільги, передбачені в Вологодської області

Якщо подивитися в статті 22 однойменного Закону, то нескладно помітити, що він зобов'язує всі регіональні влади прописувати індивідуальні пільги і привілеї для кожного окремо взятого регіону. Що стосується Вологодської області, то тут ветерани праці можуть претендувати на наступне:

  • пільга на поїзд в транспорті громадського користування (проїзд стає практично безкоштовним);
  • на оплату комунальних та житлово-комунального господарства послуг надається знижка в розмірі п'ятдесяти відсотків;
  • відпустку ветеран праці може оформляти на роботі в будь-який зручний час;
  • держава оплачує протезування зубів в будь-якій державній стоматології (оплачується виключно послуга);
  • обслуговування в сфері охорони здоров'я здійснюється безкоштовно;
  • при проведенні в будинок газу росіянин має право отримати компенсацію.

Читайте також: Пільги в ХМАО для багатодітних сімей

Основні регіональні пільги в Вологодської області ветеранам праці

Вище було сказано, що крім федеральних привілеїв, для ветеранів праці передбачені ще й регіональні, причому в кожному регіоні даний перелік індивідуальний і змінюється конкретними владою. Повний список пільг в Вологодському регіоні можна дізнатися, зателефонувавши або написавши в службу по соцпідтримки населення. Зазвичай всі пільги пов'язані з виходом кожного російського громадянина на пенсію. Найбільш популярними є такі привілеї:

  • 50-відсоткова знижка на оплату суми домашнього телефону;
  • безкоштовні квитки на проїзд у залізничному транспорті приміських напрямків;
  • міські щомісячні виплати з бюджету, сума індексується і може змінюватися;
  • право один раз на рік відвідувати санаторії та курорти з метою лікування і оздоровлення при наявності у ветерана праці відповідних показань для цього і фіксації в лікарні за місцем прописки чи проживання.

Дані пільги безпосередньо пов'язані з виходом громадянина на пенсію.

Податкові пільги і матдопомогу ветеранам праці в Вологодської області в 2018-2019 році

Після закінчення трудової діяльності все пенсіонери мають право претендувати на соціальну доплату в регіоні до суми пенсії, але тільки в тому випадку, якщо вона нижче встановленого в регіоні прожиткового мінімуму. Отримати ще більшу пенсійну надбавку можна в ситуації, якщо громадянин відмовляється від інших соціальних підтримок, в такому випадку можна говорити про монетизацію пільг. Отримувати надбавки до суми пенсії можна і в межах регіону. Щоб дізнатися, чи поширюється це право на вас, слід звернутися в соцслужб.

Читайте також: Пільги ветеранам праці в Ростовській області

Податкові пільги є додаткову різновид соціальної матеріальної допомоги. Для ветеранів праці представлений цілий ряд переваг, порівняно з іншими категоріями громадян, відповідно до податкового законодавства нашої країни.

  1. Кожен ветеран праці звільнений від необхідності оплачувати майновий податок повністю, якщо має у володінні нерухомість.
  2. Свобода від сплати податків на дохід фізосіб.
  3. Ветерани праці мають можливість перенести податкове вирахування ПДФО на минулі періоди. А також право отримати майнове відрахування при оплаті відсотків за іпотеку за умови, що сума позики становила 2 і 3 мільйони рублів відповідно. Загальний розмір податкових періодів не може бути більше трьох.
  4. Законодавчий регіональний документ часто передбачає пільги по сплаті транспортного або земельного податку, але про конкретні випадки слід дізнаватися в соціальній службі. Пам'ятайте, що якщо ви має право претендувати на пільгу, це ще не означає, що вам її оформлять і нададуть. Пред'явлення всіх пільг відбувається виключно після особистого звернення громадянина Росії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online