Новини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

28.09.2012

Голова Вологодської міської Думи Ігор Степанов привітав колектив працівників заводу СКДМ з 65-річчям Голова Вологодської міської Думи Ігор Степанов привітав колектив працівників заводу СКДМ з 65-річчям.

У п'ятницю, 28 вересня, на заводі відбулися урочисті збори, на якому були присутні не тільки працівники одного з містоутворюючих підприємств обласної столиці - вологодського заводу «Будівельних конструкцій та дорожніх машин», але також Голова Вологодської міської Думи Ігор Степанов, Глава міста Євген Шулепов, представники уряду області.

Генеральний директор ВАТ «СКДМ» Василь Галюк привітав усіх присутніх з професійним святом і з ювілеєм підприємства, а також вручив Почесні грамоти та пам'ятні сувеніри. Речник міського парламенту Ігор Степанов , Який починав свою трудову діяльність на цьому підприємстві, вручив Подяку Вологодської міської Думи колективу заводу за величезний внесок у соціально-економічний розвиток міста Вологди і в зв'язку з 65-річчям від дня заснування підприємства.

Від усього депутатського корпусу Ігор Степанов привітав заводчан з професійним святом і ювілеєм підприємства: «Машинобудівний комплекс - це фундамент успішного розвитку економіки будь-якого регіону, міста, найважливіша галузь промисловості, її Від усього депутатського корпусу Ігор Степанов привітав заводчан з професійним святом і ювілеєм підприємства: «Машинобудівний комплекс - це фундамент успішного розвитку економіки будь-якого регіону, міста, найважливіша галузь промисловості, її   інтелектуальний потенціал інтелектуальний потенціал. Саме від рівня розвитку машинобудування багато в чому залежать динаміка економічного зростання і найважливіші показники в інших галузях народного господарства, а також добробут сотень тисяч громадян. На сьогоднішній вологодський завод СКДМ по праву можна назвати успішним підприємством, продукція якого відома не тільки в Вологді, а й у всій Росії. Завдяки вмілому менеджменту на підприємстві зростають обсяги випуску готової продукції, розширюється географія виробничих зв'язків, здійснюється технічне переозброєння заводу, вирішуються багато соціальних питань працівників підприємства і міста в цілому. Високий професіоналізм працівників заводу дозволяє, не зупиняючись на досягнутому, успішно розвивати галузь, впроваджувати у виробництво сучасні розробки, освоювати нові ринки збуту », - підкреслив у своєму виступі Ігор Степанов.


Повернення до списку


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online