Проект аквапарку «Хвиля» в м Новосибірську

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Проект аквапарку «Хвиля» в м Новосибірську

Проект аквапарку «Хвиля» в м Новосибірську. 2011 р Майданчик під проектований аквапарк розташовується на одному з островів р. Обі в районі будівництва Бугрінского моста (Жовтневий район). Проектна організація: " АкадемСтройІнвест ». Архітектори: Турецька Б. М. (керівник), Сурков С. О., Кузнєцова А. В.
Головний фасад будівлі запроектований у вигляді хвилі. В якості огороджувальних конструкцій фасадів використовується система вітражного скління з алюмінієвого профілю з застосуванням енергозберігаючого тонованого в масі склопакета світло-блакитного кольору. Під покрівлею будівля облицьований композитним матеріалом типу «Алюкобонд» стіни обшиті фіброцементними панелями з фактурою під дерево.
Внутрішнє оздоблення виконується з високоякісних матеріалів (керамічна плитка, масляна забарвлення, шпалери, що миються, алюкобонд) згідно індивідуального проекту.
Поруч з комплексом Аквапарку пропонується розмістити готель, кіноконцертний зал, автостоянку на 960 місць, вертолітний майданчик, яхт-клуб і велику паркову зону для відпочинку і дитячих атракціонів.
Будівля має прямокутну в плані форму. Розміри в плані 102,9 х 75,9 м. Будівля складається з двох блоків, блоку «Терми» і «аквазоні» з водними атракціонами і гірками.
Будівля має таке функціональне наповнення:
- На 1 поверсі передбачено розміщення вестибюля, гардеробних, душових, санвузлів, кас, магазинів сувенірів, підприємств харчування, аквазони і зони саун;
- На 2 поверсі запроектовані хол, зал кардіо-тренажерів, зал аеробіки, гардеробні, душові, санвузли, підсобні приміщення, зони відпочинку, масажні, чіллаут, кімната відео-аудіо релаксації.
- У підвалі розташовуються: адміністративні, побутові, технічні, підсобні та допоміжні приміщення.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online