Відстань від аеропорту Домодєдово до Шереметьєво

  1. Види транспорту
  2. Проїзд та таксі
  3. Рекомендації для пасажирів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Часто виникають ситуації, коли пасажирам необхідно в максимально короткі терміни доїхати з одного аеропорту в інший. Відстань від Домодєдово до Шереметьєво складає близько 90 км. З них 22 км пролягають по Домодєдовському шосе від Домодєдово до МКАДа, по внутрішньому кільцю МКАД - 58 км, від МКАД до Шереметьєвих терміналів F, D, E - 10 км. Тоді як до терміналу C в Шереметьєво - 16 км.

Тоді як до терміналу C в Шереметьєво - 16 км

Види транспорту

Сьогодні існує кілька способів, якими пасажири можуть дістатися до Шереметьєво . Серед них таксі , Особистий автомобіль, автобус, електричка , Метро або Аероекспрес . Останній варіант є одним з найшвидших. Однак цей вид транспорту не пов'язує між собою два вокзали. Тому необхідно спочатку на Аероекспрес дістатися до Павелецького вокзалу. Час поїздки складає близько 45 хвилин. Потім потрібно перейти на станцію метро, ​​щоб доїхати до Білоруського вокзалу. Це займе ще близько 15 хвилин.

Тут пасажиру необхідно знову пересісти на Аероекспрес і доїхати до аеропорту Шереметьєво . Час поїздки складає близько 35 хвилин. Але, незалежно від очевидних переваг швидкісного поїзда, він володіє двома істотними недоліками. До них відноситься:

  • Необхідність пересадки;
  • Відсутність нічних маршрутів.

Також ще можна скористатися метро. Для цього на таксі потрібно доїхати станції метро «Домодєдовському». Звідси пасажиру потрібно доїхати до станції метро «Річковий вокзал». Час поїздки складає близько 50 хвилин. Потім можна пересісти на автобус №851 або маршрутку №949, які йдуть прямо в аеропорт Шереметьєво. З урахуванням пересадок час поїздки складе близько 2-2,5 годин.

Що стосується автобусів і маршруток, то вони будуть знаходитися в дорозі трохи довше через затори. Тому як варіант можна звернутися в таксопарк. Тут точно знають, як швидко дістатися в потрібний аеропорт. Розцінки на таку поїздку безпосередньо залежать від виду транспорту, кількості посадкових місць і умов, на які розраховує пасажир. Якщо викликати таксі заздалегідь, то ціна на поїздку буде порівняно невисокою.

Проїзд та таксі

На цьому виді транспорту можна доїхати практично до входу в аеропорт. Для великої родини і об'ємного багажу можна замовити мікроавтобус. Ціни на таксі від Домодєдово до Шереметьєво:

  • Легкове таксі - 2000 руб. за дві години поїздки. Кожна додаткова хвилина коштує 12 руб .;
  • Універсальний автомобіль - 2200 руб. за дві години. Додатковий час коштує 14 руб. за хвилину;
  • Мікроавтобус (5-8 місць) - 3000 руб. за дві години. Кожні додаткові півгодини стоять 400 руб .;
  • Мікроавтобус (9-14 місць) - 3700 руб. за дві години поїздки. Додатковий час коштує 450 руб. за кожні півгодини;
  • Мікроавтобус (15-20 місць) - 4400 руб. за 4 години поїздки. Кожні додаткові півгодини стоять 500 руб .;
  • Вантажопасажирський автомобіль - 3500 руб. за дві години. Додатковий час коштує 400 руб. за кожні півгодини.

Абсолютно всі таксі обладнані кондиціонерами. За окрему плату можна скористатися деякими додатковими послугами. Наприклад, перевезення багажу в салоні автомобіля (100 руб.), Транспортування тварин (200 руб.), Установка дитячого крісла (200 руб.). У вартість трансферту входить:

  • Проїзд в комфортних умовах;
  • Водій таксі чекатиме кожного пасажира на стоянці аеропорту;
  • Диспетчер повністю відслідковує час прибуття літака клієнтів, тому машина подається до моменту посадки.

Рекомендації для пасажирів

Замовляючи таксі від Домодєдово до Шереметьєво бажано дотримуватися наступних рекомендацій:

  • Робити виклик таксі потрібно заздалегідь, щоб автомобіль був поданий до моменту посадки повітряного судна. Так пасажир зможе вийти з літака і відразу поїхати в інший аеропорт;
  • Замовляючи дитяче крісло в автомобіль, необхідно повідомити диспетчеру вага і вік дитини;
  • При виборі транспортного засобу слід також враховувати об'єм багажу. Бо якщо в аеропорт прилітає група з чотирьох чоловік, то їм знадобиться як мінімум універсальний автомобіль.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online