Сочі Військовий Санаторій Аврора - Плюси і мінуси

  1. недоліки санаторію
  2. Плюси «Аврори» або чому потрібно їхати в Сочі
  3. Де знайти дешеві тури?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зміст статті

«Аврора» розташувався на території знаменитого міста-курорту Сочі. Санаторій вигідно виділяється від інших, так як знаходиться всього в 200 метрах від узбережжя Чорного моря. Тут є все для комфортного і якісного відпочинку. Однак Сочі військовий санаторій Аврора має і свої недоліки. Пропонуємо ознайомитися з усіма плюсами і мінусами установи.

недоліки санаторію

У «Аврорі» досить поживне меню, але при цьому часто відсутні різноманітні солодощі та десерти, деякі страви повторюються. Ті, хто приїжджають на відпочинок не вперше, навчилися балувати себе різними делікатесами в магазинах, неподалік від санаторію. Проблема цілком вирішувана, а для деяких і зовсім не є проблемою.

Другий недолік, який знайшли на відпочинку туристи, - один робочий ліфт. Це не завжди зручно, особливо в пік сезону. Також відчувають дискомфорт літні люди, яким підніматися по сходах досить складно.

Плюси «Аврори» або чому потрібно їхати в Сочі

Сочі військовий санаторій Аврора, незважаючи на незначні недоліки, користується величезною популярністю. Тут створені оптимальні умови для сімейного відпочинку. Санаторій оточують багатопрофільні лікувальні установи, джерела мінеральних вод, дендропарк.

Сама «Аврора» розділена на два корпуси. Всі номери дуже чисті, затишні і комфортні. Також відпочиваючі можуть відвідати бібліотеку, танцювальний зал, спорткомплекс, лікувальний корпус або басейн на території готелю.

Дуже високо оцінили відпочиваючі роботу персоналу і медичних працівників. У санаторії «Аврора» вам підберуть індивідуальну програму процедур, і за час перебування ви зможете повністю відновити своє здоров'я, зміцнити імунітет.

Розкішний пляж в 200 метрах від санаторію нічим не поступається закордонним курортам. Вхід в море пологий, вкритий піском. На узбережжі дуже багато розваг, тому нудьгувати точно не доведеться. Якщо видався прохолодний день, замість купання можна відправитися на екскурсію по місту або організувати виїзд по цікавих об'єктів Сочі.

У військовому санаторії «Аврора» вас чекає незабутній відпочинок на території з унікальним кліматом. Ціни на проживання досить бюджетні, при цьому є можливість поселитися як в номерах категорії стандарт, так і люксових. Якщо у відпочинку в Сочі і є якісь недоліки, то їх легко виправити. Обов'язково приїжджайте і отримуйте заряд емоцій і бадьорості на весь рік!

Де знайти дешеві тури?

Шукати вигідні тури краще через сервіс Level.Travel , Який порівнює ціни більше 120 туроператорів і дозволяє знайти найдешевші пропозиції. Самі так робимо і вкрай задоволені 🙂

Вам може Сподобатися

Де знайти дешеві тури?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online