Терморегулятор devireg ™ 550 для системи тепла підлога.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

DEVI представляє перший розумний терморегулятор для теплої підлоги, який контролює електричні системи опалення підлоги - devireg ™ 550 DEVI представляє перший розумний терморегулятор для теплої підлоги, який контролює електричні системи опалення підлоги - devireg ™ 550.

devireg ™ 550 - це абсолютно новий тип терморегулятора. Попередні терморегулятори просто включали і вимикали електроенергію. Якщо він був оснащений додатковим таймером, то терморегулятор міг включити або вимкнути електроенергію в певний час.

Що ж стосується devireg ™ 550, це щось більше! Тут все інакше. "Два в одному" - інтелектуальний таймер і самонавчальний терморегулятор в одному корпусі.

devireg ™ 550 - унікальний, запатентований терморегулятор, що дозволяє домогтися комфорту в приміщенні і заощадити, при цьому, електроенергію. Коли зовнішня температура падає, будь терморегулятор компенсує втрату тепла підвищенням температури підлоги. Терморегулятор devireg ™ 550 запрограмований так, що при підвищенні температури підлоги, температуру повітря можна злегка знизити, не змінюючи рівня комфортності. Таким чином, при підвищенні температури підлоги на 1 ° С, температуру повітря можна знизити на 0,2 ° С, зберігаючи тим самим до 20% енергії в порівнянні з системами оснащеними традиційними терморегуляторами.

Після того, як Ви встановили і запрограмували devireg ™ 550, Ви можете забути про регулювання тепла завдяки двом особливим рисам devireg ™ 550, описаним нижче. В майбутньому регулювання тепла означатиме просто "Встановіть і Забудьте"

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online