eX Core - зовнішня відеокарта розміром з жорсткий диск

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Появою у продажу якої-небудь нової док-станції для відеокарти вже нікого не здивуєш. Всі вони в цілому на один одного дуже схожі, а все відмінності в більшості зводяться до зовнішнього вигляду і ціннику. Чи не занадто велика різноманітність, чи не так? Привнести промінчик світла в загальну сірість покликана eX Core - зовнішня відеокарта розміром з невелику книгу, або з жорсткий диск.

Отже, в корпусі з розмірами 150 х 104 х 20 мм, з масою близько 700 грам, укладена відеокарта NVIDIA GTX 1050. Але це незвичайна GTX 1050. Кількість набортної відеопам'яті GDDR5 збільшено до 4 ГБ, а графічний процесор працює при частоті до 1680 МГц. Для розуміння, у звичайних GTX 1050 тільки 2 ГБ пам'яті і частота порядку 1550 МГц (у хороших нереференсов). Тому за попередніми тестами eX Core вдвічі швидше мобільного NVIDIA MX150, а також перевершує повноцінну GTX 1050.

Хоча у eX Core в комплекті і йде зовнішній адаптер харчування, він, судячи з усього, може обходитися і без нього, отримуючи все необхідне харчування через один кабель USB 3.0 Type-C або Thunderbolt 3.

Батько цього дива інженерної думки - канадська фірма Exklim. зараз на Kickstarter відкрита компанія зі збору коштів для випуску eX Core. Метою були $ 65 тис, але на даний момент зібрано понад $ 90 тис. Ті, хто вкладеться, зможуть придбати eX Core за $ 400, а після релізу ціна зросте до $ 475.

Залишається лише додати, що перші покупці eX Core отримають свої пристрої в липні.

Чи не занадто велика різноманітність, чи не так?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online