В Україні в 1,5-2 рази подорожчала оренда землі / Суспільство / Судово-юридична газета

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У деяких областях показники зросли в два рази.

За останні три роки плата за оренду землі с / г призначення піднялася в 1,5 - 2 рази.

Про це повідомили в прес-службі Госгеокадастра України, передає etcetera.media .

Відзначається, що середня ціна оренди в 2015 році склала 965 грн. за один гектар, через рік ціна становила 1093 грн, а в минулому році - 1369 гривень.

Найбільше оренда виросла у Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій та Харківській областях - більш ніж удвічі.

Найбільше оренда виросла у Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій та Харківській областях - більш ніж удвічі

У список рекордсменів записалися Сумська область, де гектар подорожчав з 788 до 2100 гривень, і Черкаська область - з тисячу сто двадцять дві до 2961 грн. Остання відрізняється найвищими ставками оренди в Україні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що правоохоронні органи затримали депутата Богуславського районного ради Київської області, який організував корупційну схему передачі земельних ділянок в оренду . 61-річного чиновник просив за свої послуги майже 17 тисяч доларів.

Такж енам стало відомо, що Миколаївська місцева прокуратура №1 звернулася до суду з позовами про скасування рішень Покровського сільради і повернення в держвласність 4 земельних ділянок загальною площею півгектара.

Крім того, правоохоронці в Миколаївській області затримали заступника голови селищної ради за вимога неправомірної вигоди за «рішення» питання про надання землі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online