весілля навесні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

народні повір'я   З приводу одруження навесні існує чимало народних прикмет

народні повір'я

З приводу одруження навесні існує чимало народних прикмет. Наприклад, наші предки вважали весну і літо неприйнятним часом для проведення розважальних заходів. Це було пов'язано з земляними роботами, які починалися навесні і закінчувалися влітку. Також вважалося, що якщо зіграти весілля в березні, то наречена з чоловіком буде постійно переїжджати (наші предки пов'язували цю прикмету з засівом полів). Весілля в квітні обіцяла молодятам мінливу сімейне життя (через мінливої ​​погоди в цьому місяці). А весілля в травні обіцяла молодятам «маятися» все життя.

Але це всього лише народні повір'я. Якщо подружжя не забобонні люди, то можуть сміливо відзначати весілля навесні. До того ж статистика розлучень не підтверджує ці прикмети, інакше одруження розлучених пар припадали б тільки на весну.

Весілля в березні

Плюси такого весілля в відсутності черг в загсі і в знижки на весільні наряди, так як тільки після Великого посту відкривається весільний період, і зростають ціни на все, що пов'язано з весіллям. Мінуси такого весілля в несталої погоді. Нареченій знадобиться парасолька, красива тепла накидка і запасна пара взуття, так як перша може промокнути. Також відсутність свіжих фруктів в цьому місяці збільшить вартість весільного столу. Порада: якщо в колі ваших знайомих є ті, що постять люди, то включіть в весільне меню пару пісних страв.

Весілля в квітні і травні

Плюси такого весілля в чудовій погоді: спів птахів, квітучі дерева, тепле сонечко. У таку погоду можна зробити багато яскравих фотографій. Але оскільки в цей час відкривається весільний сезон, то потрібно підготуватися до черг в загсі і до підвищення цін на весільні приналежності.

Але є і протилежна думка з приводу прийме. У ньому йдеться: оскільки в дану порупоют птиці, то і життя молодят буде щасливою. Замовити ведучого на весілля навесні!

Будь-яка допомога проекту - це добрий крок з Вашого боку, Ви стаєте хоча б трохи, але співавтором проекту і безпосереднім чином впливаєте на його подальший розвиток. Якщо Ви готові надати підтримку нашого проекту, ми з вдячністю приймемо будь-яку посильну допомогу! Заздалегідь сердечно дякуємо Вам за участь!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online