Зважені та Щасливі: Мирослава Ульянина розповіла про проблеми з вагою, СТБ, Вірастюк, вузликові, Оглядач

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Провідна восьмого сезону реаліті "Зважені та Щасливі" на телеканалі СТБ Мирослава Ульянина вперше поділилася історією про проблеми з вагою, які раніше їй самій довелося пережити (щоб подивитися відео, доскрольте новина до кінця).

Особистий досвід телеведучої і експерта по здоровому харчуванню, за її словами, може допомогти учасникам проекту. Мирослава і зараз активно займається усуненням проблем з вагою, повідомила прес-служба СТБ.

Цього року проект "Зважені та Щасливі" вперше вирішив показати дві крайності з вагою і допомагати людям не тільки скидати зайві кілограми, а й набирати відсутні. Адже критично низька вага - така ж серйозна загроза для здоров'я, як ожиріння.

Провідна восьмого сезону реаліті Зважені та Щасливі на телеканалі СТБ Мирослава Ульянина вперше поділилася історією про проблеми з вагою, які раніше їй самій довелося пережити (щоб подивитися відео, доскрольте новина до кінця)

Ведучі "Зважені и Щасливі"

Прес-служба СТБ

Відома українська блогер, що пропагує здоровий спосіб життя, Мирослава Ульянина розповіла, що у неї самої були проблеми з вагою, але до початку проекту вона змінилася: і зовні, і внутрішньо. Ще в студентські роки Мирослава кілька поправилася і вирішила боротися з проблемою. Через неправильного підходу до харчування, вона схудла до критично низької ваги. В кінці 2017 року Мирослава важила 38 кг, з якими вона прийшла на кастинг ведучої в "Зважені та щасливі". За кілька місяців вона набрала 12 кг і продовжує активно займатися собою.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше учасники восьмого сезону реаліті "Зважені та щасливі" оцінили нову ведучу проекту - Мирославу Ульянін.

Все найцікавіше з життя Меган Маркл - читайте у нас в Instagram !

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online