Як вибрати витяжний вентилятор для ванни і туалету?

  1. Розрахунок кратності повітрообміну для ванної кімнати і санвузла
  2. Як вибрати витяжний вентилятор для вбиральні?
  3. Який вентилятор вибрати для ванної кімнати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Волога, яка утворюється у ванній ідеальне середовище для розвитку цвілі і грибка. Запах в туалеті не надто бажаний гість. Щоб запобігти і позбутися від цього, ми дамо практичні поради вибору витяжного вентилятора .

Розрахунок кратності повітрообміну для ванної кімнати і санвузла

Ключовими властивостями при підборі вентиляції виступають обсяг і тип приміщення. Кожне приміщення має кратність повітрообміну. Кратність повітрообміну -це число, що показує скільки разів за одну годину відбувається повна зміна обсягу повітря приміщення.
Для побутових і промислових приміщень формула розрахунку буде однаковою:
L = Vпом ⋅ Kp (м3 / год),
де Vпом - обсяг приміщення, м3;
Kp - нормативна кратність повітрообміну, 1 / ч.
Обсяг приміщення-значення, яке нам ізвестно.Норматівная кратність повітрообміну регламентується будівельними, санітарно-гігієнічними та іншими нормами.
Тобто, розрахунок кратності повітрообміну приблизно буде таким: ванна кімната розміром 3 * 2,5 м, тоді як висота стелі 2,7 м. Помноживши ці показники, ми отримаємо цифру, яка покаже який обсяг приміщення. З таблиці кратності повітрообміну знаходимо максимальну кратність для санвузла і підставивши цифри в формулу, ми визначимо який потужність повинен бути витяжний вентилятор.

Як вибрати витяжний вентилятор для вбиральні?

Для початку пропонуємо Вам оцінити стан Вашої штатної вентиляційної решітки. Її задовільний стан дасть Вам можливість встановити ручний витяжний вентилятор. потужність вентилятора для туалету вибирайте 40-50 м³ / год, плачевний стан внутрішньобудинкової системи вентиляції зобов'язує купувати пристрої з потужністю до 100-150 м³ / год. Створити ефективний повітрообмін допоможе невелику відстань між дверима та підлогою в 1-1,5 см. Враховуйте те, що якщо санвузлу та кухні надано загальний вентиляційний канал, наявність зворотного клапана є обов'язковою умовою, яке виключити варіант проникнення неприємних запахів в суміжні приміщення. На ринку також присутні моделі для економії електроенергії, в них встановлений таймер відключення. Як тільки ви залишаєте приміщення через 25 хвилин відбувається автоматичне вимикання. Не забувайте про гідний догляд за витяжними вентиляторами. Два рази на рік витяжні вентилятори потрібно чистити, видаляти пил і бруд, чистити лопаті і змащувати підшипники електродвигуна. Ці процеси краще довіряти кваліфікованим фахівцям.

Який вентилятор вибрати для ванної кімнати?

На сьогоднішній день ми маємо можливість підібрати вентилятор максимально відповідала б особливостям наших запитам. Такі параметри, як зовнішній вигляд, рівень шуму і метод управління ми можемо повністю проконтролювати. Щоб вибрати потрібну продуктивність витяжного вентилятора використовуйте формулу розрахунку кратності повітрообміну або нормативні дані. Для ванної з постійною роботою норма становить 25 м³ / год.

Чому варто звернутися за покупкою до нас:

  • великий асортимент;
  • лояльні ціни;
  • допомога і консультація при виборі;
  • знижки для постійних покупців;
  • репутація надійного і якісного інтернет-магазину.

При виборі витяжної вентиляції для ванною або туалету ми завжди допоможе Вам. Для ознайомлення з цінами і моделями заходите на наш сайт .

Який вентилятор вибрати для ванної кімнати?
Як вибрати витяжний вентилятор для вбиральні?
Який вентилятор вибрати для ванної кімнати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online