Завантажити вконтакте »Велика Імперія вконтакте

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Велика Імперія вконтакте - програма, яка дуже відрізняється від всіх інших, якщо Ви втомилися сидіти на фермах, і містах, тоді вам треба спробувати цю гру, мета якої дуже захоплююча, треба побудувати своє місто, і розвивати його: починаючи від кам'яного віку, проходячи епохи, можна досягти великих військових, торговельних висот.

Багато розробники створюють різні ігри в контакті, не замислюючись, подобається це людям чи ні, так аби скосити гроші, ось головна їх мета. Але Велика Імперія абсолютно побудована на новому рівні, творці вклали в неї багато душі і бажання зробити що - то приємне для відвідувачів, і ось чому вона росте в світових масштабах. Як і мені, Вам всім набридли вже ферми, лікарні, гонки і інша єресь, так що нове революційне додатки сподобається всім.

Як і мені, Вам всім набридли вже ферми, лікарні, гонки і інша єресь, так що нове революційне додатки сподобається всім

Велика Імперія вконтакте - секрети гри

Так само в "Велика Імперія" дуже приємне оформлення, відчувається, що добре попрацювали над графікою, і вона відрізняється від звичайних мультяшних будівель і жителів, як в інших додатках. Гарна музика грає в такт, і дуже навіть на високому рівні - іноді бувають звуки з "Герої III", все дуже якісно. Так само розробники не виключили можливість переходити на повноекранний режим і насолоджуватися ще більш комфортною грою. Є один зовсім невеликий, але значний мінус - на перших рівнях в грі, поки Ви ще не досвідчений гравець, доведеться дуже багато часу проводити в грі, щоб зібрати вчасно весь прибуток з будівель і проводити нові досліджень для великої функціональності міста, щоб швидко розвиватися треба мало не кожні п'ять хвилин.

Велика імперія вконтакте

Нападайте на своїх сусідів, досліджуйте нові технології, і Велика Імперія у вас побудується ще скоріше. Якщо правильно торгувати, укладати союзи, то незабаром Ви станете великим правителем, тепер вся доля у Ваших руках, і Ви повинні пройти через епохи і довести що готові боротися за свою імперію.

Схожі записи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online