програма квартплата

  1. Останні важливі зміни в програмі квартплата:
  2. Переваги програми "Розрахунок квартплати для ЖКГ":
  3. Додатково про програму "Розрахунок квартплати"

Остання версія програми: 5.1 від 24.03.19

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Представляємо Вашій увазі програму "Квартплата" для розрахунку нарахувань за житлові та комунальні послуги, обліку оплати, друку рахунок-квитанцій, відомості по нарахуванню, сальдової-оборотної відомості і багатьох інших документів. Розрахунки здійснюються з урахуванням пільг, які надаються субсидій, показань лічильників по воді, електроенергії, газу. Програма розрахунку квартплати призначена для бухгалтерів, ЖБК, ТСЖ, КК, гуртожитків та інших організацій ЖКГ. Крім цього, програму можна використовувати для обліку оренди нерухомості з наданням комунальних послуг або без них, наприклад, для гаражних кооперативів ГСК, садівничих товариств СНТ. У програму вбудований "паспортний стіл" з можливістю ведення і друку основних документів. Програму по нарахуванню квартплати для ЖКГ можна безкоштовно завантажити з цього сайту.


Тестовий період безкоштовного використання програми - 2 місяці. Подробиці - нижче на цій же сторінці. Завантажити програму Квартплата з безкоштовним демонстраційним ключем>
Скріншот програми

Останні важливі зміни в програмі квартплата:


24.03.19 - Оновлені модулі ГІС ЖКГ в зв'язку зі зміною шаблонів. Змінено розрахунок поля стягнуто в звіті про пені.
10.06.18 - Розроблено нові форми квитанцій (4 варіанти) з колонками застосування підвищувального коефіцієнта, а також відображають Елс ГІС ЖКГ. Форми розроблені з урахуванням вимог Наказу Мінбуду Росії №43 / ін.
01.06.18 - Доопрацьовані модулі вивантаження даних в ГІС ЖКГ в зв'язку зі змінами шаблонів імпорту.
13.04.17 - Розроблено звіт: Розподіл оплати за видами послуг (меню Звіти-Історія розрахунків).
05.03.17 - В програму додана можливість внесення показань ІПУ по опаленню.
22.12.16 - Розроблено модулі обміну даними з системою ГІС ЖКГ і програмою Квартплата.
19.05.16 - Внесено уточнення з розрахунку за лічильниками за середнім за 6 місяців (при неподаною відомостях).
12.02.16 - Розроблено новий алгоритми розрахунку пенею відповідно до законодавства, яке діє з 2016 року. Для оновлення версії програми і отримання інструкції по налаштуванню пені звертайтесь за ел. поштою.
07.04.15 - Реалізована можливість друку в квитанціях двовимірного штрих-коду по стандартам Ощадбанку.
26.09.13 - Розширені можливості по налаштуванню нарахувань по соц. нормам по електроенергії.
16.03.13 - Додана форма квитанції з можливістю внесення в відривну частину поточних показань приладів обліку.
04.03.13 - Для СПБ: У програмі квартплата додана можливість автоматичних перерахунків по прийому платежів в залежності від оплати в Петроелектросбита або в Ощадбанку.
04.03.13 - Реалізована можливість обліку і розрахунку по 3-тарифним лічильників електроенергії.
07.01.13 - Додана можливість вказувати в квитанціях свідчення загальнобудинкових лічильників окремо по корпусам.
18.10.12 - Додана можливість задавати нормативи ОДН (загальнобудинкові потреби) по корпусам.
08.10.12 - Розроблено нову форма квитанції 2012 із вертикальним розташуванням листа А4 (книжкова друк). У складі нарахувань доданий "Помічник розрахунку нормативів ОДН" (загальнобудинкових потреб).
12.09.12 - Удосконалено форма квитанції 2012: друкуються загальнобудинкові показання лічильників, доданий блок "Довідкова інформація".
12.09.12 - Для розрахунку електроенергії в програмі квартплата додана можливість вводити тарифи окремо для двухтарифні лічильників.
12.04.12 - Реалізована більш зручна настройка нарахувань для різних видів приміщень. Для кожного виду приміщення, можна задавати тарифи і нормативи споживання.
19.01.12 - Покращена нова форма платіжного документа 2012. Збільшено максимальну кількість у нарахувань у формі квитанції.
07.01.12 - Уточнено розрахунки за середнім за 3 місяці за лічильниками.
06.01.12 - У програмі "Квартплата для ЖКГ" для лічильників додана можливість у разі неподання відомостей нараховувати по середній витраті за останні 6 місяців.
03.01.12 - Додана нова форма платіжного документа (квитанції). Детальніше: форма 2012
10.12.11 - З'явилася можливість відключення друку окремих нарахувань в квитанції, якщо сума нарахування дорівнює 0.
12.11.11 - Розширені можливості настройки нарахувань за лічильниками води для ЖКГ Білорусії.
26.08.11 - Усовершенстована і перероблена робота зі штрих-кодами. Додалася можливість друку штрих-кодів з кодом банк-клієнта. подробиці .
28.07.11 - Розроблено звіт "Історія показань счетч. По електроенергії.
21.07.11 - Вдосконалено звіт "Відомість нарахування пені". Уточнено деякі моменти округлення при розрахунках.
24.05.11 - Розроблено звіт: Оплата за видами нарахувань - підсумки за період.
10.02.11 - Коеф. збільшення тарифів: поля переведені на формат 4 розряду після коми.
09.02.11 - Розширені можливості по налаштуванню розрахунку пільг для Твері і Тверській області. Додані настройки для друку в квитанції денних і нічних показань ел.счетчіков.
19.12.10 - Додана можливість завантаження оплати з РЕСТРО платіжної системи Telepay-Ural (підключення платне).
22.11.10 - Удосконалено звіти: "Відомість нарахувань", "Історія показань лічильників по воді".
05.08.10 - Доопрацьовано звіт "Оплата за видами нарахувань".
12.06.10 - Вивантаження таблиці в Excel з програми квартплата. Друк штрих-коду в квитанції.

Переваги програми "Розрахунок квартплати для ЖКГ":

- Мобільність. Програма має невеликий розмір, і у неї немає прив'язки до комп'ютера. Тому, попрацювавши на одному комп'ютері, Ви можете перенести папку з програмою на інший комп'ютер і навіть працювати на флеш-пристрої. Деякі бухгалтера, попрацювавши з програмою вдома і, потім, скопіювавши дані на флешку, проводять прийом з використанням комп'ютера в правлінні. Примітка: будьте уважні з флеш-пам'яттю, витягування флешки без її попереднього програмного відключення, може привести до втрати даних.
- Період безкоштовної експлуатації. У організацій ЖКГ є можливість повного тестування роботи програми ще до її покупки. Завантажена з сайту програма має тимчасовий демонстраційний ключ, дія якого після закінчення певного періоду (приблизно через 2 - 3 місяці) закінчується, після чого програма починає працювати з обмеженнями. Період в 2 місяці - достатній термін, щоб визначитися, підходить Вам програма квартплата чи ні, а також, щоб почати повноцінно використовувати програму. Після оплати за програму, Ви зможете продовжити в ній же роботу без нової установки і перенесення даних. Якщо у Вас виникне бажання продовжити час тестування, напишіть - Вам буде висланий новий тимчасовий ключ. Завантажити безкоштовно програму розрахунку квартплати.
- Супровід та оновлення версій. Супровід програми квартплата здійснюється безкоштовно по електронній пошті або по телефону протягом 1 року з дня її придбання. В рамках цього періоду Ви також безкоштовно завантажити та оновити версію програми. Після закінчення цього терміну, Ви можете, при бажанні, продовжити час супроводу та оновлення версій. З інструкцією по оновленню версії програми Квартплата ви можете ознайомитися в розділі сайту "Завантажити програму".
- Своєчасне відстеження законодавства: Для Санкт-Петербурга при зміні законодавства з розрахунку квартплати, в програму вносяться відповідні виправлення, як правило, ще до того, як закон набуде чинності. Для інших міст зміни будуть внесені не пізніше, ніж через тиждень після звернення одного з користувачів програми.
- Безкоштовне виправлення помилок. Якщо в процесі роботи програма видає повідомлення про помилку, і це повідомлення повторюється після перезавантаження комп'ютера, або, якщо програма працює не так, як сказано в описі, помилки виправляються безкоштовно. Якщо Ви виявите помилки в програмі Квартплата, повідомте нам через розділ "Контакти". Ми докладемо максимальних зусиль, щоб виправити помилки як можна швидше.
- Продуктивність. Висока продуктивність роботи завжди була одним з головних пріоритетів при розробці програми. Тому розрахунок нарахувань навіть для кількості особових рахунків понад 1000 займає всього кілька секунд. Також важливо відзначити, що швидкість виконання розрахунків не залежить від кількості накопичених в програмі даних, тобто, і через 5 років, і через 10 років швидкість роботи програми не зміниться.

Додатково про програму "Розрахунок квартплати"

Програма має безліч інших достоїнств, таких як простоту і зручність, можливість введення оплати зі сканера штрих-коду, друк історії розрахунків і історії нарахувань, можливість завантаження оплати з "сторонніх" платіжних систем, вивантаження проводок в 1С, можливість автоматичного розрахунку повернення з урахуванням кількості днів і кількості осіб ..
Відзначимо, що в попередніх пунктах перераховані тільки найважливіші переваги програми, які в ряді випадків призвели до зміни інших програм на "Елайнсофт-Квартплата". Наприклад, в одному ТСЖ поміняли комп'ютер на новий. Програма, з якою вони працювали, виявилася нестерпною простим копіюванням, а вартість послуги з перевстановлення та переносу даних виявилася дорівнює вартості самої програми і, при цьому, в два рази вище, ніж вартість програми "Елайнсофт-Квартплата". Інший приклад: ЖБК або ТСЖ придбав програму, але в підсумку бухгалтер так і не зміг налаштувати потрібне нарахування за лічильниками води і виконати правильний розрахунок пільг. Так, купуючи "кота в мішку", не маючи можливості повного тестування, можна зробити серйозну помилку. Ще один приклад був такий: після введення в Петербурзі закону про облік площі понад соціальної норми, бухгалтер одного з ЖБК три місяці чекала, коли вийде оновлена ​​версія її програми, але, так і не дочекавшись, вона придбала програму для ЖКГ, представлену на цьому сайті .

Коротка історія програми квартплата.

Перша версія програми "Розрахунок квартплати" була розроблена 1994 році і була написана для операційної системи DOS. Спочатку програма розроблялася не для продажу, а для використання в наданні розрахункових послуг ряду організацій ЖКГ. Тому в основу функціонала програми були закладені зручність і висока продуктивність роботи бухгалтера-розраховувача. У 2003 році на базі ідей DOS-версії була розроблена нова версія програми для операційної системи Windows, а в 2006 році вийшла в світ мережева версія програми, яка працює в многопользовательском режимі на файл-сервері. У 2004 році почалися перші продажі програми Квартплата для ЖКГ через Інтернет і її стали купувати не тільки в Санкт-Петербурзі. До теперішнього часу програмою користуються понад 300 організацій в різних містах Росії.
Ваші питання, зауваження і пропозиції щодо поліпшення програми Квартплата направляйте за реквізитами, вказаними в розділі Контакти.
Завантажити програму розрахунку квартплати
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online