послуги юриста

  1. Від консультації до комплексного вирішення справ
  2. Ми надаємо юридичні послуги всіх видів
  3. Вартість юридичних послуг в СПб та інших регіонах Росії з 2017 року
  4. Житловий юрист
  5. Юрист у спадок, нерухомості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

всі послуги та рішення вартість послуг житловий юрист юрист у спадок

Компанія СІНЕО надає юридичні послуги в СПб, Москві, а також інших містах Росії. Наші юристи і адвокати можуть виїхати в будь-яке місто РФ для надання професійних послуг. Фахівці компанії «Санкт-Петербурзький інститут незалежної експертизи та оцінки» також проводять незалежні експертизи, рецензії та оцінку, можуть виступати в суді з поясненнями до експертного висновку.

Від консультації до комплексного вирішення справ

Ви можете замовити юридичні послуги на будь-якому етапі вирішення спірного питання і вибрати необхідний обсяг спеціалізованої допомоги юриста - від консультації до комплексного вирішення:

  1. консультація юриста (письмові, усні рекомендації)
  2. підготовка справи до судового розгляду
  3. подача заяви в суд, складання, підготовка документів
  4. представництво клієнта в суді і повне ведення справи
  5. участь юриста в апеляційній інстанції
  6. комплексне ведення справ (включаючи 2 судових засідання)

Задати питання

Ми надаємо юридичні послуги всіх видів

Компанія СІНЕО пропонує комплексні рішення і юридичні послуги юридичним особам та фізичним особам. Ми ведемо процеси будь-якої складності:

  • спадкові справи
  • спори про розірвання шлюбу
  • спори з приводу майна та місця проживання дітей при розлученні подружжя
  • справа про стягнення дебіторської заборгованості
  • спори про права на результат інтелектуальної діяльності
  • спори про визнання права власності на нерухомість та інше майно
  • оскарження рішень податкових і митних органів
  • справи, пов'язані з підприємницькою, економічною діяльністю

Ми здійснюємо ведення цивільних справ у суді загальної юрисдикції і світовому суді. Також ви можете замовити юридичні послуги та участь у справі про

  1. позбавлення (обмеження) батьківських прав
  2. розірвання договору пайового будівництва через суд і повернення грошових коштів
  3. визнання угоди недійсною
  4. визнання такими, що втратили право користування житловим приміщенням та інші справи пов'язані з нерухомістю та прав на неї

Вартість юридичних послуг в СПб та інших регіонах Росії з 2017 року

Ми надаємо тільки якісні послуги і несемо відповідальність за дані рекомендації, складені документи і участь в судовому процесі. Наші співробітники - експерти високого класу з великим досвідом роботи, багато фахівців мають докторські звання, сертифікати за внесок в наукову діяльність, а також особисті подяки і позитивні відгуки клієнтів.

ОПИС ПОСЛУГ ДЛЯ ЮР. ОСІБ для фіз. ОСІБ Усні рекомендації та консультація без попередньої проробки 5 000 3 000 Підготовка / складання документів для суду 7 000 5 000 Участь в судових засіданнях 8 000 5 000 Повний список ► . . . . . .

Можливо надання юридичної допомоги для приватних осіб, малих і великих компаній, в Росії, Казахстані та Білорусії.

Дивитися повний прайс-лист на послуги юристів компанії «СІНЕО» тут: Ціни на всі юридичні послуги

Уточнити будь-яке вас запитання можна за телефоном: 8 (812) 340-00-35. Або надішліть питання юристу на пошту [email protected].

відправити заявку

Житловий юрист

Житлові претензії відносяться до категорії, яка досить часто зустрічається в юридичних відносинах між громадянами Житлові претензії відносяться до категорії, яка досить часто зустрічається в юридичних відносинах між громадянами. Багато проблем виникає при:

  • майновий розділі,
  • справах про спадщину,
  • реєстрації прав власності,
  • перепланування квартир,
  • ситуаціях, пов'язаних із затопленням ( оцінка збитку квартирі )
  • і інших ситуаціях.

У житловому праві існує безліч нюансів, про які не обізнані звичайні люди, що викликає конфлікти і суперечки. За будь-якого питання можна отримати професійну консультацію юриста з житлових питань. Юристи компанії СІНЕО відмінно розбираються в деталях законодавства, правові відносини та судових процесах. Навіть нерозв'язні ситуації під силу досвідченому правозахиснику. СІНЕО успішно надає експертні послуги більше 15 років! Задати питання юристу і отримати швидку і професійну юридичну допомогу можна в будь-який час: питання юристу

Навіщо звертатися до юриста? Звернення до житлового юристу дозволить дізнатися про необхідні документи, наявні перспективи в спірному питанні, вартість адвокатських послуг і нюанси рішення вашої проблеми в суді. Юрист захищає права громадянина на базі закону, знає способи, за допомогою яких можливо врегулювати претензії

  1. у спадок,
  2. оренді приміщень,
  3. майновим проблем.

Як ми працюємо? Правозахисник збирає факти, які складаються в доказову базу, вивчає сильні і слабкі сторони відповідачів. Подібна підготовка для судових розглядів має велике значення.

Юрист у спадок, нерухомості

Питання у спадок, пов'язані з нерухомістю, входять в сферу діяльності юриста, що займається житлом Питання у спадок, пов'язані з нерухомістю, входять в сферу діяльності юриста, що займається житлом. В цьому випадку, справа стосується власності померлого, яка ділиться на частки між родичами. Результатом подібних розглядів стає угоду або рішення суду. Тут потрібна юридична допомога в оформленні грошового еквівалента часткою в квартирі або нотаріального відмови від них. У разі перепланування квартири необхідно оформлення різних документів, наприклад, узгодження проекту. Не отримавши такі папери, власник квартири може зіткнутися з великими неприємностями. Підтримка житлового юриста у спадок може зіграти вирішальну роль.

Юрист у спадок ►

Юрист з нерухомості актуальний у громадян, які беруть участь в пайовому будівництві багатоповерхівок. Найчастіше такі програми народжують проблему визнання прав власності, коли забудовник не має правовстановлюючих документів. Досвідчений юрист з нерухомості здатний допомогти в рішенні цього складного питання. У суді він є надійною підтримкою своїм клієнтам, представляючи їх інтереси.

Компанія СІНЕО надає юридичні послуги в питаннях спадщини та послуги юриста по нерухомості як в Санкт-Петеребурга, так і в інших містах Росії.

дивитися повний перелік юридичних послуг та їх вартість тут: Ціни на всі юридичні послуги

Уточнити будь-яке вас цікавить по послугах, вартості, термінів і документам можна по телефону: 8 (812) 340-00-35. Або надішліть питання юристу на пошту [email protected].

питання юристу

Як ми працюємо?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online