Дівчата і жінки ХІМов II

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ці мемуари, я взяла з ВК. Спасибі автору, нам є про що подумати.

Пишу ответочку тут, тому що не секрет, що нас читають Пишу ответочку тут, тому що не секрет, що нас читають !!!

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------

Коротше, подорожували ми тут, з подругою по місцях поломничества херкоти. І Естесно заїхали до Карі Вало. Ну як же без нього ...
Такий він милий дядько! Ну просто миліше мілейшей овечих нескінченності! І якихось проспектів російською мовою нам надавав, всіляко допоміг підібрати всякі забавні "сувеніри" для друзів, запитав де ми зупинилися, як давно і на скільки і ще купу всякого. Залишилося таке приємне від нього враження, що ми всю дорогу назад з подругою тільки про те й говорили, який він класний!
І ось я подумала, скільки до нього приїжджає фанів і все потім про нього такого враження. І все потім його нахвалюють (Я просто в цьому впевнена!). Уявляєте які потоки позитивної енергії плавно ширяють у його сторону! І адже швидше за все від цього він стає ще краще.
А тепер уявіть собі. Сандра Міттіки.
По всьому світу полчища фанаток спраглих їй усіляких пекельних мук, чіпляються за кожен її невірний крок, засвіти з сігой та інші штуки, що б вилити купу лайна на те що вона вся з себе не така і Богу з нею погано, він творчо не розвивається, діти у них будуть носаті виродками, # Валяпроснісьяздесьвмитіщах !!!!!
Я і сама велика шанувальниця Катюня як кохання Вало, і в зв'язку з цим не велика прихильниця Сандрюні. Ну а што робити? Тут як би без мене все вирішать)))) І якщо я буду засірать дівчину, вона ж від цього нікуди не дінеться, все одно вона залишиться на своєму місці. Якщо і дінеться, то не через моєї думки точно ... Ну а якою вона буде поруч з моїм улюбленим Валею, ось тут вже дещо залежить і від мене. Тому що якщо довгий час обкладати когось лайном, скільки б він не відмивали, тхнути почне. Ось. А я не хочу що б поруч з Валею була какашка. Так що з цього самого години, я перестаю говорити що то погано про Сандру. Підходить вона йому чи не підходить це він вже сам розбереться.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------

Пройдуся коротенько по пунктам ....

№1

каррі Вало

Коли людина доброзичливий, доброзичливий - то природно, до такої людини, відносяться точно так же. Взяти до прикладу Індусів - вони живуть в злиднях, бруді, але при цьому щасливі! І це не тому, що вони ідіоти, а по тому, що від них виходить позитивна енергія, і навіть на думку не прийде - образити їх. Паломники, косяками з'їжджаються до Індії, що б отримати заряд позитивної енергії, не дивлячись на свій життєвий статус, і віросповідання. Коли людина доброзичливий, доброзичливий - то природно, до такої людини, відносяться точно так же Так само і Каррі. До нього косяками, приходять паломники, щоб подивитися на тата свого ідола. Був би він ерьмо, навряд чи до нього, шастали. І не будемо забувати про те, що за рахунок фанатів свого сина, його бізнес тримається на плаву.

№2

Що стосовно Сандри Міттіки.

З самого початку, відносин Сандри і Віллі, з їх же поддача, в інеті, велася гра під назвою (Трололо ВІД Сандра), природно, що фанати розділилися на два табори, і почалася гризня - Вірю не вірю. Вало кинув свою Чикса, на розтерзання натовпу, при цьому, благополучно залишався як би не при справах. З поддача Сандри, почалися викиди її фото, частенько з бухлом. Пішло обурення фанатів в її сторону. Це ніяк не зупинило Сандру, і її фаворита Віллі, навпаки, почалося ще більше дразнілова. З самого початку, відносин Сандри і Віллі, з їх же поддача, в інеті, велася гра під назвою (Трололо ВІД Сандра), природно, що фанати розділилися на два табори, і почалася гризня - Вірю не вірю Тобто, глузування над фанатами, які в цій ситуації, намагалися захищати МІСТЕРА Вало. Як корабель назвеш, так він і попливе , Їх корабель, по всій видимості названий (БІДА) . Через два роки, цього бруду, у Містера Вало, пройшла амнезія, і він згадав, що Сандра його улюблена дівчинка , Тобто, визнав той факт, що він спочатку сміявся на пару з Сандрою, над своїми фанатами . Це дуже стрьомно. . Вона негативний персонаж. І ви дорогий автор, не переживайте за Сандру. Таких як вона, називають - енергетичними вампірами, і підживлення негативом для них - САМЕ ВОНО! Чим більше негативу в їх сторону, тим вони жвавіше. Для таких, найстрашніше, коли про них забувають. Якби їм цей бруд не подобалася, то вони не влаштували б, цю БРУДНУ ГРУ з фанатами. З любов'ю так не жартують, спрацює ефект бумеранга . Ви подивіться на її горде, задоволене обличчя ---- АЛЕ комент. Справа звичайно кожного, поважати її, чи ні. Я особисто, її не поважала, не поважаю, і не буду поважати. І якщо вона з Вало, то я не збираюся робити з неї поганських божків, і вболівати від її милості. Який привіт, така і відповідь. З їх боку, було образливо, спочатку себе так вести, по відношенню до фанатів. Ерьмо як не назви, воно не перестане смердіти.

Це моя особиста думка, на ситуацію Вало - Міттіки. Це моя особиста думка, на ситуацію Вало - Міттіки

Це моя особиста думка, на ситуацію Вало - Міттіки


Ну а што робити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online