Митне оформлення вантажів з допомогою митного брокера

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Міжнародна економічна інтеграція і активні міжнародні відносини принесли новий прискорення міжнародної торгівлі Міжнародна економічна інтеграція і активні міжнародні відносини принесли новий прискорення міжнародної торгівлі. Слова «експорт» та «імпорт» сьогодні знайомі навіть школяреві, а міжнародна торгівля стала одним з найбільш успішних і прибуткових видів бізнесу. Але, як і в будь-якій сфері діяльності, в міжнародному бізнесі існують свої закони і правила. Одними з найважливіших і одночасно складних і відповідальних є митні питання. Будь-який вантаж або товар, що перетинає кордон держави в будь-якому напрямку в обов'язковому порядку повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства, а також мати весь необхідний перелік супровідних документів. Дані вимоги стосуються як експортерів вантажів, так і тих, хто займається імпортом товарів.

Для невеликих компаній і фірм, чия зовнішньоекономічна діяльність обмежується лише кількома угодами і поставками протягом року, досить обтяжливо містити в своєму штаті спеціаліста з ЗЕД, або фахівця з митного оформлення. Тому, багато керівників у разі поставок вантажів через митницю звертаються за послугами професійних митних брокерів або агентств. По суті, митний брокер - юридична особа, що займається діяльністю, пов'язаною з митним оформленням вантажів, що перевозяться від імені замовника послуги. Як правило, послуги з митного оформлення надають компанії з багаторічним досвідом роботи в даній сфері, новачків в даній сфері послуг не настільки багато, з огляду на жорстких умов отримання права на дану діяльність.

Питання про те, як проводити митне оформлення: самостійно, або звернувшись до послуг митних агентів; не має однозначної відповіді. Все залежить про частоти здійснюваних операцій, обсягів і термінів поставок товарів, митних умов і законодавства. Однозначно можна судити лише про переваги, які дає митне оформлення вантажів з допомогою митних брокерів. По-перше, здійснюють свою діяльність на протязі багатьох років, митні агенти повністю володіють усіма нюансами і питаннями митного оформлення. Вони здійснюють свою діяльність відповідно до міжнародних і локальними правовими і законодавчими актами. Крім цього, агенти використовують в своїй роботі власний досвід, напрацьований роками: вам можуть запропонувати найбільш зручні способи оформлення та декларування, найбільш оптимальні термінали для оформлення, нададуть консультаційні послуги з найбільш складних питань оформлення вантажу. Зайнявся оформленням самостійно практично неможливо провести дану процедуру безпомилково, так як, вперше зіткнувшись з правилами митного оформлення, різними класифікаторами і реєстрами, різними видами документації, митами та митними зборами дуже складно у всьому цьому розібратися і провести операції з оформлення коректно.

По-друге, при укладенні договору на надання послуг з митного оформлення, ви страхуєте себе від втрат і можливих збитків, пов'язаних з можливими проблемами при оформленні на митниці. Митний брокер несе відповідальність за вчинені операції та процедури, тим самим ви можете бути впевнені в законності і прозорості проведених митних операцій.

Ви можете знайти додаткову інформацію по темі в розділі Митне оформлення .

Безкоштовна консультація по телефону:

+7 (499) 350-97-43 (дзвінок безкоштовний)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online