Мати загиблих на пожежі в Волгограді близнюків відчуває панічні атаки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Стали відомі обставини життя родини, яка втратила крихіток в страшному пожежі на півдні регіональної столиці.

Трагедія трапилася напередодні, 12 листопада. Згорів будинок №85 по вулиці Тернова Кіровського району. Тут жили молоді батьки - Наталя та Сергій - зі своїми сімома малюками. Як тато не старався, молодших врятувати не вдалося.

Сім'я циганська, проте обоє батьків - молоді люди, у яких є освіта і робота. Чудова національна риса - теплі і близькі стосунки зі старшими родичами, які із задоволенням допомагали з діточками. Тим більше, живуть все по сусідству.

Глава сім'ї Сергій займається водними перевезеннями, важкою працею заробляючи гроші на прожиття своїх близьких. Чоловік їде в тривалі відрядження - така специфіка його професії. Це не заважає йому бути хорошим батьком - друзі родини кажуть, що діти його обожнюють, тато присвячує їм кожну вільну хвилину.

Його дружина, незважаючи на щасливе материнство, теж не діє - породивши сімох чарівних діточок, вона примудрилася зайняти керівну посаду в одному з магазинів мережі гіпермаркетів.

Його дружина, незважаючи на щасливе материнство, теж не діє - породивши сімох чарівних діточок, вона примудрилася зайняти керівну посаду в одному з магазинів мережі гіпермаркетів

Діти були під наглядом рідних цілодобово. Лише в нещасливий день мама поїхала в банк, а батько буквально на 10 хвилин відлучився в сусідній будинок, де проживає його мати. На жаль, будівля з дітьми спалахнуло миттєво, як сірникову коробку. Папа, якого покликали родичі, встиг дістати з вогню п'ятьох старшеньких.

До немовлятам, на жаль, пробратися не вдалося. Малюки були в самому епіцентрі пожежі ... Імовірно, вони перебували в тій кімнаті, де стояв обігрівач. Хотіли як краще ...

- Батьки знаходяться в дуже важкому стані. Наталя, яка ще навіть від пологів до кінця не відійшла, а вже втратила своїх крихіток, втрачає свідомість, відчуває панічні атаки, - розповіли близькі сім'ї кореспонденту «Блокнота Волгограда». - Звичайно, вони зберуться з силами і будуть жити далі. Адже у них залишилися п'ятеро малюків, яких вони шалено люблять.

Крім морального аспекту, який для переживають найстрашніше горе людей зараз - єдиний, є ще матеріальний. Згоріло все. У сім'ї немає ні одягу, ні грошей, ні навіть вдома. Поки їм допомагають друзі і рідні. Тимчасово вони знаходяться у друзів - дітям, безумовно, важливо, щоб поруч були люди, здатні відвернути їх від кошмару, в якому вони опинилися волею злого випадку ...

Нагадаємо, що приватний будинок згорів вчора ввечері, 12 листопада, в Кіровському районі Волгограда.На вулиці Тернова горіли стіна і прибудова до будинку. Пожежникам вдалося ліквідувати вогонь через годину. Загинули двоє крихіток-близнят. Папа намагався їх врятувати.

Новини на Блoкнoт-Волгоград

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online