Майже трьом мільйонам росіян заборонили виїзд за кордон через борги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Станом на 1 вересня 2018 року в виїзді за кордон через борги були обмежені 2,8 мільйона росіян. Станом на 1 вересня 2018 року в виїзді за кордон через борги були обмежені 2,8 мільйона росіян

Про це повідомляє російське агентство ТАСС з посиланням на Федеральну службу судових приставів (ФССП) Росії.

Серед них близько 1,3 мільйона осіб мають борги по кредитах. Решта є боржниками по іншим категоріям, зокрема, штрафів і аліментів. Найбільше постанов про обмеження виїзду виносили в Краснодарському краї, Москві, Башкирії, Татарстані і Московської області.

У порівнянні з 1 вересня 2017 року, кількість росіян, які втратили право на виїзд за кордон через борги, зросла на 1,2 мільйона чоловік.

Відзначимо, тимчасове обмеження на виїзд за кордон в Росії застосовується в якості міри впливу на боржників з 2005 року. Постанова про обмеження на виїзд виноситься на півроку, потім може продовжуватися до погашення заборгованості. Обмеження на виїзд може накладатися при сумі боргу від 30 тисяч рублів. Для боржників по аліментах діє поріг в 10 тисяч рублів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online