NEWSru.com :: Суд відхилив позов колишніх гравців НХЛ, які отримали травми голови

Суд відхилив позов колишніх гравців НХЛ, які отримали травми голови

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Окружний суддя Сьюзан Річард Нельсон відхилила груповий позов колишніх гравців до Національній хокейній лізі з приводу заохочення силових прийомів у грі, які приводили до травм голови, передає ТАСС , Посилаючись на американський телеканал NBC .

Понад 100 колишніх гравців подали позов п'ять років тому. Підставою для позову став недостатній, на думку хокеїстів, моніторинг травм голови, який привів до хронічних захворювань після завершення спортивної кар'єри.

Останнє засідання відбулося в березні, а через чотири місяці суд прийшов до висновку, що підстав для прийняття заяви немає.

Суддя пояснила, що колективний позов не може бути розглянутий, оскільки травми позивачів різні і не можуть класифікуватися за спільною ознакою "травма голови". Як випливає з матеріалів справи, у позивачів різні неврологічні діагнози і різний стан.

Адвокат хокеїстів Чарльз Циммерман зазначив, що рішення судді було процедурним, а також додав, що сотні гравців будуть продовжувати відстоювати свої права і подавати індивідуальні позови до суду. Адвокат не відповів, чи буде подана апеляція на відмову прийняти до розгляду колективний позов.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online