Зробити терміновий апостиль документів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Професіонали нашої компанії ЮрістН, встановлюють Апостель документів в Владивостоці. Працюємо з усіма видами документів, даємо професійну консультацію по способам їх легалізації та приведення у відповідність з нормами.

УВАГА: Зателефонуйте за телефонами 8-902-482-97-24, 8-914-687-88-23. Ми проконсультуємо Вас безкоштовно!
Апостиль - вид штампа, який проставляється на офіційних документів некомерційного характеру, що видається організаціями та установами країн-учасниць Гаазької Конвенції.

Апостиль документів використовується замість їх консульської легалізації, тобто, по своїй суті, апостиль є спрощеним способом легалізації документа.

Зробити апостиль - означає засвідчити справжність підпису або печатки, проставленою на документі і підтвердити посаду особи, який поставив цю печатку або підпис.

Наведемо кілька ситуацій, коли вам може знадобитися зробити терміновий апостиль:

  1. Ви плануєте навчатися за кордоном - в цій ситуації вам буде необхідно представити в іноземний ВНЗ свій диплом або атестат з апостилем;
  2. Ви хочете отримати громадянство в іншій країні або змінити постійне місце проживання. У цій ситуації апостиль буде необхідно поставити на: паспорт, свідоцтво про народження, на довідку про відсутність судимостей або медичних довідок;
  3. При відкритті фірми за територією РФ вам буде потрібно подати до відповідного реєструючого органу іноземної держави не тільки статутну документацію юридичної особи, а й їх нотаріально завірений переклад з апостилем;
  4. В інших випадках, пов'язаних з необхідністю легалізації документів;

«ЮрістН» пропонує своїм клієнтам професійні юридичні послуги за посвідченням документів апостилем. Зрозуміло, ми надаємо й інші юридичні послуги юридичним особам , в тому числі послуги юриста по реєстрації та ліквідації ТОВ, ЗАТ, ВАТ, а також некомерційних організацій і багато іншого!

Телефонуйте, будемо раді бачити вас в числі наших постійних клієнтів!

Новини на 26.07.2019г .:

Статті по темі

Росія, Приморський край, місто Владивосток

Працюючи C 03.01.2013 по 26.07.2019 ми обробили більш 41990 звернень за юридичною консультацією через наш сайт vladivostok.juristn.ru. Звернулися за рекомендацією друзів 31252 звернень.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online