Новини України - Київські ТЕЦ переходять на мазут, температура батарей і води не зміниться, - "Київенерго" - 112 Україна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Режим економії газу попередньо буде діяти до 6 березня Режим економії газу попередньо буде діяти до 6 березня   ТЕЦ-6, Київ Фото з відкритих джерел   У зв'язку з тимчасовими обмеженнями споживання газу до 6 березня 2018 року, впровадженими по всій Україні, на столичні ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 проведено часткове заміщення природного газу на резервне паливо - мазут

ТЕЦ-6, Київ Фото з відкритих джерел

У зв'язку з тимчасовими обмеженнями споживання газу до 6 березня 2018 року, впровадженими по всій Україні, на столичні ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 проведено часткове заміщення природного газу на резервне паливо - мазут. Про це повідомили в прес-службі "Київенерго".

"Щодоби на двох теплоелектроцентралях Києва, які забезпечують теплом 65,7% столичних споживачів, планується використовувати близько 2 тис. Тонн мазуту. Таким чином, добові витрати газу на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 зменшаться з 7 млн ​​куб. М до 4,3 млн куб. м. Економія газу при цьому складе 10,9 млн куб. м протягом чотирьох діб ", - йдеться в повідомленні.

В "Київенерго" запевнили, що тимчасові обмеження використання природного газу не вплинуть на температурний режим теплоносія і гарячої води. Відзначається, що режим економії газу і часткового переведення ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 на мазут буде скасований після рішення Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Як повідомляє " Інтерфакс-Україна ", З посиланням на заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Шахненко, ТЕЦ-5 в Харківській області також на п'ять днів переходить на роботу на мазуті. Крім цього, з метою економії газу на п'ять днів припиняються заняття у всіх навчальних закладах області.

Нагадаємо, 1 березня в "Газпромі" повідомили, що "Нафтогаз України" здійснив передоплату для відновлення поставок російського газу з березня. В той же час "Газпром" повернув гроші , Заявивши, що це пов'язано з відсутністю узгодженого додаткової угоди до діючого контракту. В "Нафтогазі" назвали відмову "Газпрому" від постачання газу порушенням договору і невиконанням рішення арбітражу .

А вже 2 березня НАК закликав українців знизити температуру в приміщеннях на 1-2 градуси для економії споживання газу.

Пізніше стало відомо, що Міненерговугілля перевело генеруючі компанії з газу на мазут , Призупинило роботу дитсадків, шкіл і вузів, а також рекомендувало переглянути план дій виробничих об'єктів для економії газових ресурсів.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав такі дії "Газпрому" "шантажем України і Європи" і доручив керівництву НАК "Нафтогаз України" максимально швидко врегулювати питання нестачі газу .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online