Новини - Фахівці «Газпром газорозподіл Ленобласть» в цілях безпеки припиняють газопостачання частини абонентів - Тихвін on-line

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія «Газпром газорозподіл Ленінградська область» в цілях безпеки почала проведення рейдів по тимчасове припинення газопостачання абонентам, які не уклали договори на технічне обслуговування внутрішньо квартирного і внутрішньобудинкового газового обладнання (ВКГО і ВДГО). Компанія «Газпром газорозподіл Ленінградська область» в цілях безпеки почала проведення рейдів по тимчасове припинення газопостачання абонентам, які не уклали договори на технічне обслуговування внутрішньо квартирного і внутрішньобудинкового газового обладнання (ВКГО і ВДГО)

Компанія «Газпром газорозподіл Ленінградська область» в цілях безпеки почала проведення рейдів по тимчасове припинення газопостачання абонентам, які не уклали договори на технічне обслуговування внутрішньо квартирного і внутрішньобудинкового газового обладнання (ВКГО і ВДГО).

Призупинення подачі газу здійснюється за адресами, на які попередньо були направлені повідомлення про припинення подачі газу через відсутність договорів на техобслуговування ВКГО і ВДГО зі спеціалізованою організацією.

У зв'язку з відмовою абонентів забезпечити доступ до внутрішньо квартирних газового обладнання тимчасове призупинення подачі газу проводиться для всього стояка, одномоментно всім не мають чинних договорів абонентам.

Газопостачання споживачів буде відновлено одразу після того як власники житла укладуть договір на техобслуговування ВКГО і оплатять газорозподільної організації роботи з відключення та підключення до газопостачання.

Рейди по припиненню подачі газу абонентам, які не уклали договір на технічне обслуговування газового обладнання, «Газпром газорозподіл Ленінградська область» проводить регулярно.

Якщо абоненти намагаються піти від відповідальності і перешкоджають попаданню фахівців в квартири або на територію домоволодіння, співробітники газорозподільної організації мають можливість призупинити подачу газу і без допуску в житлові приміщення. В даному випадку власнику також доведеться, згідно із законодавством, відшкодувати компанії витрати по припиненню і підключенню газу.

Щоб уникнути додаткових витрат компанія «Газпром газорозподіл Ленінградська область» рекомендує жителям регіону, у яких відсутній договір на техобслуговування ВДГО і ВКГО, негайно укласти його.

Подати заявку на технічне обслуговування внутрішньобудинкового і внутрішньо квартирного газового обладнання можна через сайт gazprom-lenobl.ru, по телефону служби «Єдине вікно» 8 (800) 302-40-04 або в обласних філіях компанії.

Довідка:

Відповідно до «Правилами користування газом в частині забезпечення безпеки при використанні та утриманні внутрішньобудинкового і внутрішньо квартирного газового обладнання при наданні комунальних послуг з газопостачання» (затвердженими Постановою Уряду РФ від 14.05.2013 N 410) газорозподільна організація має право призупинити подачу газу в наступних випадках:

а) відмова абонентів два і більше разів в допуску спеціалізованої організації для проведення робіт з технічного обслуговування ВКГО і ВДГО;

б) відсутність договору про технічне обслуговування і ремонт ВКГО і ВДГО;

в) закінчення у ВКГО і ВДГО нормативного терміну служби, установленого виробником, і відсутність позитивного висновку за результатами технічного діагностування зазначеного обладнання.

АТ «Газпром газорозподіл Ленінградська область»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online