Від «Раменок» до «Партизанської»: стало відомо розклад руху поїздів Солнцевський лінії в депо

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні Московський метрополітен оприлюднив розклад поїздів, що прямують від станції «Раменкі» Солнцевський лінії на Арбатсько-Покровської лінії до станції «Партизанська» Сьогодні Московський метрополітен оприлюднив розклад поїздів, що прямують від станції «Раменкі» Солнцевський лінії на Арбатсько-Покровської лінії до станції «Партизанська». Перед станцією «Парк Перемоги» потяг переходить по з'їзду на шлях Арбатсько-Покровської лінії.

За таким маршрутом слід всього 6-7 поїздів в день, стільки ж поїздів входять і зворотним маршрутом: від «Партизанської» до «Раменок».

Нижче наведені таблиці з розкладом на будні дні і вихідні в обидві сторони. Зверніть увагу: деякі поїзди слідують тільки по парних (чт) і непарним (нчт) днями місяця!

Дані рейси обумовлені технологічною необхідністю заходити поїздам Солнцевський лінії на плановий технічний огляд і ремонт в електродепо «Ізмайлово» - до будівництва депо в Солнцево на лінії немає власного депо Дані рейси обумовлені технологічною необхідністю заходити поїздам Солнцевський лінії на плановий технічний огляд і ремонт в електродепо «Ізмайлово» - до будівництва депо в Солнцево на лінії немає власного депо.

Увага! Даний розклад актуально на 10.05.2017. Воно змінюється рідко і незначно, але все ж для уточнення шукайте на станціях відповідні попереджувальні плакати

Воно змінюється рідко і незначно, але все ж для уточнення шукайте на станціях відповідні попереджувальні плакати

Артем Морозов

Опубліковано у метрополітен , Новини . Додайте в закладки постійне посилання .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online