Материнство> Як бути з незадоволеними сусідами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Lisenak

12 жовтня 2009, 12:57

Ситуація така: доньці 1,5 роки, синові 6,5. Мої діти лягають спати в 10 і прокидаються о 9 ранку, і природно коли вони не сплять, вони бігають і грають ... ну а як ще то .. в м'яч допустимо я їм не дозволяю грати але як тільки діти хочуть потанцювати то відразу стук по батареях або приходить сусід і починає кричати що йдіть на вулицю там і грайте. Хоча син півроку живе на дачі, доча майже не носиться одна, так вони стверджують що ми носимося по ночах і цілими днями теж. Я звичайно один раз послала (просто я не раегірую на ор, я вважаю що можна нормально попросити допустимо до 12 ранку не шуміти або ще як то) але так щоб мої діти зовсім не бігали і не грали це не можливо, ми весь час разом влаштовуємо розвиваючі ігри, і ось я їм танцювальну доріжку купила, і сама з ними граю (((ще я з ними займаюся ритмікою (син в сад не ходить розвитком займаюся тільки я) але сусіди не дають навіть пукнути вибачте. Підкажіть як достукатися до сусідів немає сил і бажання ругатся ... мені і без них проблем вистачає.

Kizo

12 жовтня 2009, 13:05

Lisenak,
Ну взагалі-то, незадоволений він може бути, якщо не помиляюся, з 23 до 8 ранку.
В інший час закон не забороняє вам шуміти.
А так ... щоб уже не лаятися вщент ... може дурочку включити? Ну ось прийде він, а ви очками хлоп-хлоп, так, звичайно, зараз перестанемо. І не сперечаєтесь. Ось в такій ситуації довго він ходити буде? І кричати начебто не за що ... ніхто ж йому не заперечує ...

Рікіті

12 жовтня 2009, 13:19

Kizo, з 9 до 9 зараз. У вихідні взагалі заборонений шум вище якогось рівня гучності. Перевищення "рівня шуму" протягом робочого дня теж унормовано, хоча його і не дотримуються.
АЛЕ ми самі пару раз викликали міліцію, коли сусіди в 10 вечора включали музику так, що мені телевізор не чути. На вмовляння "робили очі" і стверджували, що це не вони і взагалі зараз вимикають. При цьому САМЕ та ж музика звучала в квартирі, хоч і набагато тихіше. Коли закривали двері - знову голосніше робили. І вікна у нас поруч - з балкона теж прекрасно видно і чутно було. Може, варто відрегулювати звук? Іноді люди навіть не здогадуються, як добре проникні наші стіни.
А щодо "не грати дітям вдома" - просто надсилайте нах і відключіть дзвінок, наприклад. Домофон є? ось нехай гості в нього і дзвонять, або на мобільний. Є й такі люди - вибирають собі в домі "жертву" і скаржаться, скаржаться ... В ігнор в такому випадку.
Або той же тупий питання: "А чим доведете, що це ми?"

Наташка2004

12 жовтня 2009, 13:25

Lisenak

12 жовтня 2009, 13:26

ЦИТАТА (Kizo @ 12 жовтня 2009, 14:05)


Так я взагалі ніколи перша на конфлікт не йду. Коли він прийшов перший раз і відразу почав говорити як він від нас втомився і нехай мої діти в секціях скачуть, і що буде в зраджу міліцію дзвонити. Я все вислухала і сказала що за законом ми тільки з 23-8 не маємо права шуміти. Так він ще більше розлютило, сказав що в такій ситуації я ще з ним сперечатися буду? Типу він буде тепер музику включати і на роботу йти. Ну так і є музику голосно вони случают і у них вдома саб є довбає так, що мама не горюй і нічого, мої сплять з 13-30 -17-00 під його музику і нічого і мене не напружує зовсім, та й зверху теж у нас діти носяться вони пізніше спати лягають так мені наприклад не заважають носяться і носяться далі то що Так я взагалі ніколи перша на конфлікт не йду не вночі ж
Може тоді мені і потрібно було під дурочку закосити, а зараз те як? якщо вже послала куди подалі (я взагалі таких не люблю людей, які домовиться не можуть по нормальному, а в наказовому тоні вирішують указиивать іншим що їм робити а що ні) в загальному вже весь мозок вибесіл .. думаю як вплинути можна

начебто Красива

12 жовтня 2009, 13:32

ЦИТАТА (Рікіті)

з 9 до 9 зараз.


а можна ссилочку на закон а можна ссилочку на закон

Gal4a

12 жовтня 2009, 13:36

А наступного разу коли прийде - порадьте звернутися до дільничного або якщо є телефон дільничного прям при сусіда починайте набирати його номер зі словами типу: дядечко міліціонер, а тут дядечко сусід заважає нашій щасливого життя і висуває необгрунтовані претензії, а сам включає голосно музику і залишає її без нагляду!

Lisenak

12 жовтня 2009, 13:55

Gal4a

12 жовтня 2009, 14:05

Slupa

12 жовтня 2009, 14:13

Вставлю і я свої 5 копійок, у нас сусіди (квартиру знімали за стінкою) теж двоє дітей хлопчаки, одному років 15-17, іншому років 6. Так ось вони музику так врубали, що у нас посуд на кухні стрибала і невеликий ходив кричав і в стінку нашу стучал.А після того як ми сходили до них матуся заявила, що в такому віці як моєї дочки її хлопчики днем ​​вже не спали. І лягали вони спати годин в 12 ночі У мене доче на той період не було й року, вона з тих пір боїться в кімнаті спати одна. І скільки ми до них не ходили і не лаялися толку ніякого не було слава богу вони сьехать, токо ось тепер психіку дитини своєму встановлювати треба.

Gella

12 жовтня 2009, 14:32

У нас теж очнеь гостро питання стояло в перший ребенкіних рік, коли животи-зуби спати заважали, а наші сусіди могли майже цілодобово щось ремонтувати або просто відпочивати під гучну музику. Зараз вже практично всі "дресировані". Згідно із законом з 9 до 23, в суботу теж можна, а у вихідні та святкові дні не можна. Неодноразово викликали наряд, дуже добре працює.
А з приводу шуму з 9 до 23 можна зі спокійною совістю посилати, тому що люди мають право шуміти, особливо дітки (самі і ремонт робили і скакати любимо, але все до 23). Якщо сусід не розуміє, то, як вже радили, при ньому викликати наряд, нехай пояснять громадянину його права, а заодно і вам, що ви маєте право не відкривати двері підозрілим особам і грати з діточками у відведений законом час, в тому числі стрибати бігати і гриміти У нас теж очнеь гостро питання стояло в перший ребенкіних рік, коли животи-зуби спати заважали, а наші сусіди могли майже цілодобово щось ремонтувати або просто відпочивати під гучну музику А ще сказати, що напишіть заяву на сусіда за хуліганство і загрози

ЦИТАТА (Slupa @ 12 жовтня 2009, 15:13)


А насправді, якщо когось щось не влаштовує, то можуть ПОПРОСИТИ по людськи, а не вимагати (тільки якщо закон не порушується). Якщо люди адекватні, зрозуміють. Але таких небагато.

Рікіті

12 жовтня 2009, 14:42

ЦИТАТА (Светлатуля)

а можна ссилочку на закон

Посилання вже є, а нам по 02 сказали, що в цих тимчасових межах вони теж виїжджають за викликом "шуму". Там десь (це пошуковики рити треба, мені ліньки) є МЕЖА шуму. Типу якщо перфоратор працює весь день в стінку і т.п.
Тільки як довести ці децибели - найголовніша біда наша.
А викликати треба не "район", а через центральну. Перевірено на собі - якщо виклик місцевий, його спокійно ігнорують, особливо по "побутовим" проблем і вночі. А якщо зателефонувати через 02, і ще згадати, що було вже 2 неопрацьованих виклику - тоді і "рідне" відділення спритніше запрацює, якщо гніт в одне місце отримають. У центральній на скаргу по роботі з викликами можуть пробити, чи був дзвінок з нашого номера в міліцію, через телефонну станцію, час дзвінка та ін.
Але це питання про бездіяльність дільничного і "районки", а не про сусідів.

LuMix

12 жовтня 2009, 14:45

ЦИТАТА (Рікіті)

А викликати треба не "район", а через центральну


З будь-яким випадком, в районному проігнорувати визов- раз плюнути.

Latika

12 жовтня 2009, 14:53

уна

12 жовтня 2009, 15:03

ЦИТАТА (Lisenak)

Мої діти лягають спати в 10 і прокидаються о 9 ранку, і природно коли вони не сплять, вони бігають і грають ...

ЦИТАТА (Lisenak)

звичайно один раз послала (просто я не раегірую на ор, я вважаю що можна нормально попросити допустимо до 12 ранку не шуміти або ще як то) але так щоб мої діти зовсім не бігали і не грали це не можливо, ми весь час разом влаштовуємо розвиваючі гри


Lisenak,

Ви не праві Ви не праві   , З сусідами треба знайти спільну мову, а не на стежку війни виходити , З сусідами треба знайти спільну мову, а не на стежку війни виходити.
У мене зверху сусідка у неї дівчинка шустрик і в м'яч грає і бігає. У них ламінат і якщо падає щось це такий гуркіт стоїть Але ми з нею полюбовно домовилися, що я з 14 до 16 з дочкою граю в іншій кімнаті і не заважаємо їм спати, а вони з 15 до 18 год. Теж поводяться тихо. Все задоволені і немає претензій
З Вашим сусідом, навіть якщо він кричить, теж можна було поговорити спокійно, обговорити яке їм час тиші необхідно, може у нього хворіє хтось в родині і потрібен спокій.
Відносно шуму, свердління і стукання це окрема тема і вже багато разів обговорювали на форумі.
У цій темі розмова про шум від дітей.

blume

12 жовтня 2009, 15:33

Lisenak

13 жовтня 2009, 9:48

уна, так я ж розповідала що коли він прийшов і почав кричати я йому сказала що дітям теж грати потрібно, так він розсердився що я ще й з ним сперечатися надумала, і сказав щоб діти в будинку не грали щоб ми грали на вулиці і щоб я їх віддала в секції в сади і так далі, Мої шумлять десь з 11 (з 9 до 11 у нас ранкові процедури і сніданок) і до 13-00 (далі у нас обід і сон до 17-00 а іноді ми вранці з 11 -00-13-00 гуляємо) потім прокидаємося вечерю і прогулянка і з 20-00 - 21,30 грають і то не завжди, але оон все одно не давольно, вчора в 12 дня вони потанцювали 10 хвилин і стукіт по батареях т до що моїм дітям не танцювати будинку ніколи, вони таки не стрибали, чутність у нас звичайно дуже висока я їх собаку чую а з ванни і туалету чутно навіть про що люди розмовляють, але ми тут тільки рік живемо, а до цього жили в 5 поверхівці в низу хвора бабуся жила і все говорила що нас навіть не чути (хоча до нас жив чоловік на якого вона багато разів скаржилася). А у нас вдома не ламінат а всюди ковролін.
Ну і що мені йому сказати щоб домовиться якщо він взагалі проти того щоб мої діти ходили по будинку розумієте? При тому що тк ми не вночі ходимо по квартирі а вдень, він повинен був прийти і ппросіть якийсь час не шуміти я так вважаю, а прийшов ругатся і говорити щоб ми на вулицю йшли, ми вдома не граємо в м'яч я і так прекрасно розумію що це для вулиці гра. Тому і послала і сказала що мої діти тут живуть і грати їм тут теж потрібно, як і йому музику включати (хоча музика кричить і довбає прям як у мене вдома) А взагалі я вчора роздрукувала з инета закон і роз'яснення юриста з цього приводу де чітко все розписано, поклала йому в поштову скриньку нехай на дозвіллі шанує що ходити по будинку нам не заборонено навіть вночі

тричі матуся

14 жовтня 2009, 00:32

У нас ситуація з сусідами ще крутіше. Преамбула: на нашій сходовій клітці вже змінилися троє сімей, т.к під ними живуть подружжя пенсіонерів, з відповідним прізвищем Капітан, так ось недавно заїхали молода сім'я з півтора однорічною дитиною. У перший же день заявився Капітан і почав з'ясовувати стосунки з новими мешканцями з приводу шуму від малюка, той нібито ніжками голосно тупотить, спілкувався він з мамою цього малюка. Слово-за слово, він не довго думаючи розмахується і ногою їй в живіт !!!!
Р.S. Завели на нього кримінальну справу. АЛЕ кожен день, той в свою чергу довбати по батареях їм, а вони в свою чергу включають на повну музику і ТБ. Ця війна світів дістала.
Прикольно ще те, що він при спілкуванні (кожен день ще до них ходить), говорить, що на суді покаже довідку про свою неосудності і його не посадять. А дурка типу краще. У нас ситуація з сусідами ще крутіше

Умкамама

14 жовтня 2009, 00:53

Спочатку на нас сусіди скаржилися, що собаки бегуют і виють, після появи дрібного, раптом дружно заткнули, хоча голосніше стало на порядок.Ну не стане такий дурень викликати дільничного, з заявою діти шуміт.Девочкі знаєте мені тут одну історію про муз центр розповідають, у нашого ветеринара, така ж була ситуація з музикою, а у нього двоє маленьких детей.Так ось, він і пояснював і лаявся, потім плюнув, у нього була дуже хороша стереосистема і потужні колонки, він поставив їх до сусідської стіні і врубав баси, у сусідів вилетіли вікна, але довести вони ні чого не змогли, і вгамувалися.

уна

14 жовтня 2009, 2:01

ЦИТАТА (Lisenak)

Ну це він на нервах накричав. Є люди які криком думають, що вони страшні і все їх повинні боятися і робити так як він сказав.

ЦИТАТА (Lisenak)

А взагалі я вчора роздрукувала з инета закон і роз'яснення юриста з цього приводу де чітко все розписано, поклала йому в поштову скриньку нехай на дозвіллі шанує що ходити по будинку нам не заборонено навіть вночі

Це правильно, але я б цього крикуна сусідові листа б поклала, зі словами, "тому що в спокійному тоні Ви не спілкувався, повідомляю Вам письмово, що мої діти дотримуються режиму дня, де присутні так само тихі та спокійні ігри, а так ж денний сон, додаю так само Закон і т.д. Якщо у Вас є до мене конкретні пропозиції, прошу так само в письмовому вигляді відповісти. "
Розумієте, сусіди вони підступні і можуть влаштувати подлянку, наприклад клей в дверний замок залити і т.д. Вобщем я проти ругачкі. Це правильно, але я б цього крикуна сусідові листа б поклала, зі словами, тому що в спокійному тоні Ви не спілкувався, повідомляю Вам письмово, що мої діти дотримуються режиму дня, де присутні так само тихі та спокійні ігри, а так ж денний сон, додаю так само Закон і т

Lisenak

18 жовтня 2009, 14:31

falcon

18 жовтня 2009, 14:53

О! Автор, ситуація один в один наша. Тільки під нами дитина півтора років. Так ось ми йому спати заважаємо, причому цілодобово. Причому діти у мене сплять з 21 (або 21.30) до 8 ранку, в обід 2 часу ще ми хв 4 години на день гуляємо. Домовиться з нами вони не намагалися, кричать матом ( О ), Виламують двері, стукають в підлогу і по батареї.
а недавно взагалі був атас. Старша принесла з садка вірус, у молодшого дійшло до запалення легенів (йому 10 міс.). Він вночі не міг прокашлятся і кричав, довго. Ну не могла я нічого з ним зробити. Прийшли. О першій ночі. Напевно, я повинна була його об стінку кинути, щоб він замовк .

Ozzy

18 жовтня 2009, 16:37

Lisenak, дуже вас розумію, сама росла з такими сусідами.
Якщо дозволяють фінанси я б коркової підкладкою відокремилася б, таких сусідів перемогти неможливо (((((((

kovaln

18 жовтня 2009, 17:07

Lisenak

19 жовтня 2009, 10:00

Загалом то нічого я так і не домоглася але я далі піду .. сьогодні до невролога записалися, тк доча стала панічно різких звуків бояться. Візьму довідку, хадатайство з органів опіки та піду заяву писати .. більше сил немає терпіти його стуки і музику на зло. Ще й до суду подам за цькування дитини на цього дебіла ... ух я зла

mamma felice

19 жовтня 2009, 14:44

ЦИТАТА (Lisenak @ 12 жовтня 2009, 13:57)

але сусіди не дають навіть пукнути вибачте. Підкажіть як достукатися до сусідів немає сил і бажання ругатся ... мені і без них проблем вистачає.


Вибачте за уточнення-а у вашій квартирі який підлогу? Ламінат? Чому питаю-може бути огидна звукоізоляція, і ваше чхання може відображатися вельми великим луною. Кажу не просто так-коли доньці моїй не було ще й року, сусіди зверху, купивши квартиру, пошкодували грошей і настелили ламінатний підлогу так: розібрали старий дощенту, вигребли навіть пісок, залили перекриття бетоном (пошкодивши нам проводку + 2 рази затока), потім тонку фанеру, потім ламінат. Плюс ще й робочі були Криворук. Підсумок-як в'їхали в квартиру, стало чутно навіть, як вони чхали. Я опинилася в позиції Ваших сусідів-дочка при такому шумі (а був дійсно шум, тому що звукопровідність стала дивовижна!) Просто не могла спати. Боролася я з сусідами довго, в результаті змусили їх перестелити підлогу + додати звукоізоляцію. Небо і земля!
По темі-я сама намагаюся не дуже дозволяти шуміти в кімнатах, тому що нижні сусіди-теж люди. + Ми ще посилювали звукоізоляцію при ремонті (тому що в будинку дитина). Сусіди поки не скаржилися.
А з верхнім сусідом була майже що війна-он дуже любив годин близько 22-23 врубать муз. центр. Якраз над нашою спальнею. СЕС йому мізки швидко вправила щодо допустимість шумів (а у нас децибели зашкалювали). Тепер тиша, як раніше. Благодать!

mamma felice

19 жовтня 2009, 14:59

ЦИТАТА (falcon @ 18 жовтня 2009, 15:53)

у молодшого дійшло до запалення легенів (йому 10 міс.). Він вночі не міг прокашлятся і кричав, довго.


Бідний! Одужуйте!

Bear

19 жовтня 2009, 15:10

ЦИТАТА (уна)

, З сусідами треба знайти спільну мову, а не на стежку війни виходити.

бувають такі, з яким неможливо знайти спільну мову
піді мною багато років тому жила літня пара, їм заважав мій кіт, який іноді, граючи, бігав по квартирі
він таки не копитне, що б реально заважати
а сусіди кілька разів міліцію викликали і дже писали заяву, що у нас наркопритон
ось як!
»Дописано пізніше
Lisenak,

ЦИТАТА (mamma felice)

Вибачте за уточнення-а у вашій квартирі який підлогу? Ламінат?

кстати да, від статі звукоізоляція дуже залежить
може килим який постелити? (Якщо підлоги голі)

janna

19 жовтня 2009, 15:23

іволга

19 жовтня 2009, 21:18

ЦИТАТА (mamma felice)

Боролася я з сусідами довго, в результаті змусили їх перестелити підлогу + додати звукоізоляцію. Небо і земля!


Розкажіть, якими способами Вам це вдалося Розкажіть, якими способами Вам це вдалося

kot'Rina

20 жовтня 2009, 10:25

ЦИТАТА (mamma felice @ 19 жовтня 2009, 15:44)


А поділіться, плиз, Ві СЕС віклікалі до першої години 22-23?
У мене сусід врубує музіку..днем ... да так, что посуд на кухні підстрібує. Но..я например НЕ уявляю коли віклікаті СЕС ... Аджея сегодня ВІН может вмикати музику в 9 ранку ... а завтра - 16 часов..после завтра Взагалі вдома НЕ з'являтися
Я так розумію что вісь викликом я СЕС, смороду прийдуть - а у сусіда тіхо..і що?
Чи не дзвонити ж Йому в квартиру з фразою "Витенька, що не МІГ бі ти вмикати музику так як зазвічай робиш, тобто на повну гучність ... твій шум зараз будут міряті"
Загаль Розкажіть, будь ласка, про Ваш досвід ... думаю ВІН буде корисний НЕ только мені
Заздалегідь дякую
PS Автору топіка
Є методи, з Якими можна спілкуватися з Вашим соседом..но всі смороду на Рівні Війни
1. Нехай все спілкування протікає НЕ з Вами, а з важлівімі для Вас чоловіком ... найчастіше вісь Такі ось "сусіди" пріндяться, коли Бача перед собою беззахісну жінку ... а при чоловіках, здатно дати Відсіч - поводять тихіше води, нижчих трави
2. Один мій друг "воювали" з Сусідами знизу, Які врубали музику Ближче до ночі, коли его маленька дитина только засипается
Ні вмовляння, ні его м'язи НЕ допомагать ... тоді ВІН взявши шматок мотузки, прив'язав за кінець что то Досить важка (Не пам'ятаю що), спустивши Цю конструкцію на рівень їх вікна, розгойдана - и розбили вікно. .. более сусіди знизу НЕ бузили
3. Вівесті дітей на Прогулянка, залиша кого то з дорослих в квартирі .... и пошуміті .. Почни ВІН стукаті по батареї - постукайте Йому в відповідь в два рази довше ... повторити - знову постукайте ... А ще лучще - відвезті дітей я не знаю, на дачу, а Вночі чуть чуть побешкетуваті ... даже Досить одягнуті тупо туфлі на підборах и голосно походіті ... він почни стукаті по батареї ... Ваша ходьба кроме него нікому НЕ буде чути, а вісь его стук по батареї почує весь будинок, и Вже милицию будете віклікаті не ви
Але це все "войовничі" методи, на жаль ... завжди є ризик того що Ваш сусід одного разу зустрінеться з Вашими дітьми коли вони будуть, наприклад, одні гуляти перед будинком ... а там що у нього в голові ... хрін знає. .
може налякати що при такому ставленні Вам доведеться з'їхати, тобто продати квартиру ... а продасте ви її не спокійною бабусі, а принципово сім'ї з 15 таджиків ... та ще з великим собакою .... нехай відчує різницю ...?

Lisenak

23 жовтня 2009, 10:05

Вдома у нас всюди ковролін, а живемо ми у свекрухи тимчасово (в своїй квартирі вже 2 роки ремонт робимо) вона сюди в'їхала в квартиру з муніципальної обробкою ії нічого не стала переробляти .. тому робити ремонт тут ми не можемо влаштовувати, а жити тут ще доведеться. Я робити спеціально нічого не буду (не хочу уподібнюючись цьому козлу) але якщо він буде робити що-небудь то буду дзвонити весь час в міліцію .. з ним розмовляти не буду. А чоловік у мене вічно зайнятий ... то він на роботі, то на тренуваннях (він спортсмен) і говорив він вже з ним багато разів, але спокійно, без загроз.

Izis

23 жовтня 2009, 15:33

У мене сусіди знизу "жити" починають виключно після 23.00. У них двоє дітей малолітніх, і протягом світлового дня - просто виняткова тиша. Зате ввечері, після того як покладуть дітей, у них починається развлекуха: то Куно їм потрібно подивитися, і з таким звуком, що вся вулиця слухає, то пісню з "Юнони і Авось" раз 200 прокрутити в ночі (сексом вони чи під цю музику займаються ... У мене сусіди знизу жити починають виключно після 23 ) Та ін.
Останньою краплею став ремонт о 2 годині ночі минулого тижня. Мій чоловік не витримав, спустився. Ремонт припинили відразу, і з тих пір більше не проявляли схильності до нічного способу життя. Питання: чи надовго?
Дівчина, правда, на прогулянці підійшла до мене і дуже ввічливо натякнула, що їм більше ніколи "відпочивати" - весь час діти займають, а ремонт ну просто ДУЖЕ потрібно було саме вночі зробити (інакше будинок б звалився, мабуть, до ранку не достояв) . Я ВСЕ розумію, але нам-то теж відпочивати хочеться , Чому потрібно своє благополуччя за рахунок комфорту сусідів організовувати?

МАTІЛЬДА

1 грудня 2009, 17:06

я думала це тільки у наших сусідів замість голови дупа .... виявляється ось воно як ...
навіть не знаю як взагалі можна вирішувати такі справи з неадекватами, банально страшно ...

mamma felice

14 січня 2010, 14:23

ЦИТАТА (Іволга)

Розкажіть, якими способами Вам це вдалося


ЦИТАТА (kot3130)

Загалом розкажіть, будь ласка, про Ваш досвід ...


Ой, давно тут не з'являлася, навіть забула про цю темку. Розповідаю.
Нам, якщо чесно, швидше за пощастило-но хто сказав, що іншим не пощастить? Загалом, стали ми після початку "радісною" життя з сусідами при дивовижної чутності (ми навіть чули більшість їхніх розмов і дзвінки телефонів) бити в усі дзвони-й в Управу, і в жілінспекциі, і в СЕС. Писала я їм постійно-деколи нам приходили відписки, але іноді з'являлися техніки з Деза, вмовляти не писати більше, "тому що це марно, а у них (сусідів) є дозвіл на перепланування", на що ми також вказували, що так жити не можна. На наше "благо" (благом це назвати не можна, звичайно) сусіди шуміли майже цілодобово щось на піаніно грали, то музику слухали, то телек працював, тому всі приходили по нашим викликам пркрасно все чули. Неодноразово до сусідів вони піднімалися-но ні з чим. Нарешті відреагувала СЕС. Приїхали працівники, походили, послухали, запитали, коли так шумлять. На наступний день притягли нам якесь "портативний" (тому що приладів було небагато) звукоізмерітельное обладнання, поставили години на 4, потім зняли показання. На наше "щастя" сусід тоді шумів щосили. Після зняття показань нам видали папір про перевищення допустимого шуму (вже не пам'ятаю, наскільки), після цього я знову написала в жілінспекциі, доклала копію висновку-далі вже ходили до сусідів, а не до нас. Як підсумок, їх змусили то чи перестелити підлогу, то чи поліпшити звукоізоляцію, то чи ще що-в загальному, стало набагато краще, стало нормально.
Але, як не сумно, це скоріше так пощастило. Адже і правда, якщо шум епізодичний, не буде ж СЕС тижнями в квартирі чергувати.

shychok

7 травня 2010, 11:55

Ой я думала тільки у нас такі сусідки. Через стінку живуть дві жінки похилого віку мати і дочка.
Почалося все коли у нас народилася дитина підмити, помити (і вночі відповідно іноді доводилося водою користуватися).
І тут почалося. Сусідки постійно скаржилися, що у нас вода дуже голосно тече, що їм заважає спати. Після 11 вечора забороняли нам водою користуватися, дзвонили в двері, по телефону. Викликали техніків з жека який, провівши обстеження наші крани пояснив, що все в нормі. І дільничний приходив, теж намагався пояснити що ми нічого не порушуємо. Вони тоді стали в стіни у ванній стукати якщо після 11 вечора у нас включається вода. Ось так і ведуть вони проти нас війну. Ми вже перестали двері їм відкривати і трубку відразу вішаю якщо вони дзвонять. Але недавно почалося просто супер. Я працюю добу троє і чоловік теж, виходить що у нас постійно хтось вдома, ну звичайно і посуд помити, і квартиру прибрати, акваріуми почистити, руки помити, і звичайно пордон Ой я думала тільки у нас такі сусідки туалет змити. (Це прошу зауважити днем ​​не раніше 10 ранку) .Вони весь день в стіну стукають, кричать, що ми їх мучимо, знущаємося, вони все бідні хворі.
Ось такі у нас сусіди.

rcaterina

8 травня 2010, 17:58

Так сусіди - це тема вічна їх витівки дуже винахідливі. Ми з сусідами не поділили прибирання загального коридору, Я не стала мити частина коридору, що веде до їх квартирі, а вони стали мені цей бруд під двері згрібати, я її не прибирала, сиділа з хворою дитиною. Потім сквазняком її рознесло частково в їх коридор назад. Так ось сусідка мені спочатку в двері дзвонила, я не стала відкривати, потім, коли трохи дитини не розбудила, я відкрила, вона продовжуючи згрібати мені під двері сміття, почала на мене кричати, що це моє, а я не забираю і погрожувати, що буде, якщо вона це сміття ще побачить. При цьому наступала на мене, відтісняючи всередину квартири, я спробувала її виставити за двері, щоб дитину не розбудила, чоловік допоміг. Через кілька хвилин зникло світло в квартирі, коли чоловік пішов його включити, під дверима сидів її чоловік, який спробував знову пролізти до нас в квартиру і побити чоловіка, мотивуючи, це тим, що ми побили його дружину, погрожуючи всіх повбивати. Викликала міліцію, поки вона приїхала, нам вдалося якось удвох виштовхати сусіда. Світло він включив через кілька хвилин. Міліція, звичайно нічого путнього не сказала, порадили написати заяву дільничному. Ось думаю, чи варто, сусідів-свідків немає.

Микроша

8 травня 2010, 18:32

Відповідь на ПОВІДОМЛЕННЯ Lisenak від 12 жовтня 2009, 14:26

На жаль мені здається боротися з капостями і невдоволенням сусідів бессполезно ... ось розповім вам свою історію ... у нас сусіди трохи того ... внучка з дитячих років, зараз їй ужесь під 30 а нічого не змінюється раз-два в тиждень кричить кличе інопланетян, істерить і не знаю ще що робить, головою об стінку б'ється ... з бабкою зі своєю щось завжди ділять ....
по первости коли я прийшла жити до чоловіка, свекруха з цієї бабою дружили, вона сусідці з дачі ягід привозила, одяг свою віддавала ... потім у нас народився синок ... ось тут все почалося .... коляска заважала сусідці постійно .. .в 8 місяців мені просто мало не в наказовому тоні заявили, що вистачить на візку, пора ногами .... а недавно нагнала на нас пожежного інспектора, нібито ми її дверима залізними вхідними мало не збиваємо ..... в результаті ... постановленіе..дверь важить не за правилами пожежної безпеки, наказано або знести або перевернути щоб в квартиру відкритому алась а не в коридор ... ось вже 500руб штрафу заплатили, попереду суд ще 300 заплатимо ... а потім просто прийдуть і знесуть якщо ми не задовольнимо її вимогам ..... а проти неї нічого зробити не можемо, раніше можна було довести сумасшетствіе і зняли б позов, а тепер немає, є скарга треба усунути .... ось так і живемо ... так що якщо у вас адекватна сусідка не конфліктує з нею, краще підіть десь на зустріч, спокійніше житиметься На жаль мені здається боротися з капостями і невдоволенням сусідів бессполезно

rcaterina

8 травня 2010, 18:53

Garrbuzz

17 Жовтня 2010 16:34

Завжди намагалася бути терплячими до людей і до сусідів включно))) І дуже засмутилася, коли зіткнулася з нерозумінням оних ... У нас з чоловіком двоє хлопчаків, старшому 4 роки, нещодавно стукнуло, а малому і 1,5 років немає ... намагаюся, щоб удома надто не шуміли, не бігали, чи не стрибали, іграшки не кидали і т.п. ну, старший-то розуміє, намагається стримувати свою енергію, а ось малої, у мене пересувається виключно бігом))) Рік, як переїхали в службову квартиру (з поганою шумоізоляцією) і все б ні чого, але вже як місяць, до нас по неділях з ранку, годині о 10, стала заходити сусідка ... з проханням не бігати, і не шуміти, дати поспать..моі встають о 8.00, лягають в 21.30..я, природно, вибачалася, виправдовувалася, заспокоювала, тим, що це більше не повториться .... а сьогодні прийшов сусід і якось відразу стало ясно, що буде лаятися, ох не люблю я цю справу ... в підсумок ми розійшлися, з гаслами: "будемо разговарівть по-іншому" - "так, радібога". І такий неприємний осад після цього ... ну не можу ж я малюка прив'язувати ... і не спить він у мене по неділях, навіть до 9 .... ось таким зіпсованим день виявився сьогодні ...)))))

Izis

17 Жовтня 2010 16:42

"Будемо разговарівть по-іншому"


І? Що змініться? Вашого (будь-якого іншого) дитини закличе до порядку дядько-міліціонер або, прости господи, рішення суду "не шуміти ні в якому разі, поки сусід не прокинеться"? І
»Дописано пізніше

Рік, як переїхали в службову квартиру (з поганою шумоізоляцією)


Ви вже рік живете в квартирі, і там все ще "погана шумоізоляція"? Ви вже рік живете в квартирі, і там все ще погана шумоізоляція

Блум

17 Жовтня 2010 16:58

Ой у мене теж проблема з соседямі..только дещо іншого роду .... у мене 2 дітей ... бігають стрибають будинку але намагаюся що б хоч як мене сильно шуміли ... але все одно відчуваю бідні наші сусіди з низу .. ..але не разу не приходили не скаржилися .... та й вдома то вони рідко бувають .... робота вахтою але все одно видно люди толерантні, спасибі їм за це .... проблема у мене з сусідами зверху ... жила там спочатку дуже мила тітонька .... ми добре спілкувалися .... будинок з дерев'яними підлогами і у неї вони сильно скриплять .... так вона завжди питає чи не сильно заважає скрип і навіть графік спр ашівала коли і в якій кімнаті діти сплять що б не заходити до цієї кімнати поки діти сплять ... чутність дуже хороша .... тепер ця тітонька куди поїхала і пустила туди кого то жить .... і ось тепер у мене ціла нервування .... я вже з молотком спати лягаю .... після 21.00 і до 2 ночі на протязі вже 2 тижнів зверху в квартирі починає хтось моторошно сильно бігати, підлогу скрипить люстри шатаються сабачонка дрібна гавкає коротше жах ... як з цим боротися незнаю .... до речі зараз сиджу а у мене під головою такий скрип варто просто жах і топат наче млинець народ до пар пеклі готуватися і марширувати вчитися ...

Garrbuzz

17 Жовтня 2010, 18:00

Відповідь на ПОВІДОМЛЕННЯ Izis від 17 Жовтня 2010 17:42

ЕЕЕЕммм, тобто, Ви вважаєте, що може прийти міліціонер до 1,5 однорічній дитині і заборонити йому бігати (тим більше він закон не порушував, бігає по графіку з 8.00-21.00, з перервами на денний сон) ???
І щодо ремонту, "було б наше"))) тому що квартира, славабогу, службова, і залишається нам в ній жити рік, то вважаю безглуздим і нераціональним робити в ній ремонт))

Nika_Ta

19 Жовтня 2010 13:29

У нас такий же ненормальний сусід. Я спочатку намагалася аргументами, а тепер просто двері не відкриваю. Дитячий тупіт не перевищує рівня шуму. У кого з цим проблеми - велком в приватне домоволодіння. Або до дохтуром, нерви лікувати.

Aimee

19 Жовтня 2010 13:35

Нам теж стукають сусіди знизу, а я стукаю сусідам зверху.
Але ми після 23.00 НЕ шумимо, а сусіди зверху шумлять часто і після одинадцяти. Я сильно злюся, у них теж двоє дітей, теж бігають, кричать, я не можу спати. Якщо ще буде тривати, я піду з'ясовувати стосунки, хоча я вже ходила до них раз.
Але добре, що ця проблема з'явилася зараз, оскільки квартира не наша, таким чином, будемо знати, на що звертати увагу при виборі житла. Ненавиджу, коли сусіди заважають мені спати, я стаю дуже злий і агресивною. Взагалі ненавиджу, коли щось або хтось заважає мені спати.

Aimee

19 Жовтня 2010 13:43

І такий неприємний осад після цього ... ну не можу ж я малюка прив'язувати ... і не спить він у мене по неділях, навіть до 9 .... ось таким зіпсованим день виявився сьогодні ...)))))


А чому обіцяти, що більше не повториться? Адже дітки маленькі, що їм бігати заборонити?
Звичайно, вони встають рано, я можу зрозуміти ваших сусідів, які спати хочуть, я сама ненавиджу, коли мене будять. Ну тут, нічого не поробиш, попросити сусідів потерпіти, потім малюки будуть менше шуміти, коли підростуть, почнуть розуміти, що не можна. О 8 ранку багато людей хочуть ще спати і це зрозуміло.

hurricane Katrina

19 Жовтня 2010 13:56

Пам'ятаю, коли у мене 1й дитина народилася, сусіди зверху любили караоке в 3 ночі покричати .... лаялися з ними моторошно, їх аргумент * ваша дитина теж нам заважає спати - ночами кричить * Пам'ятаю, коли у мене 1й дитина народилася, сусіди зверху любили караоке в 3 ночі покричати ох, я зла була тоді . Був такий період, у нього животик хворів. Ну і що?? Так ось, через кілька років у них народився маленький і вже вони до нас ходили вдень з проханням не включати голосно музику, мовляв у них діти спить. А тепер у мене троє дітей, звичайно я не дозволяю голосно кричати в іграх (а вони у мене в лицарів грають, це ж і атаки і коні .... ), Але все буває. Тільки не по ночах. Влітку правда, нас чули навіть в сусідніх будинках, у середнього після лікарні нічні істерики були, тижні 2 ми давали шереху Дивно, але ніхто не приходив з разбокамі

Puhlenok

19 Жовтня 2010 14:52

KamillaNowa

24 Жовтня 2010 18:11

До речі так. Кращий спосіб боротьби з сусідами і їх шумом - не помічати його.

Aimee

25 Жовтня 2010 12:22

До речі так. Кращий спосіб боротьби з сусідами і їх шумом - не помічати його


Поділіться, як? Поділіться, як
Я ось часто прокидаюся і не можу заснути, коли сусіди в туалеті, я їх постійно чую,
мене так дратує ...

Може дурочку включити?
Ось в такій ситуації довго він ходити буде?
Може, варто відрегулювати звук?
Домофон є?
Або той же тупий питання: "А чим доведете, що це ми?
Так він ще більше розлютило, сказав що в такій ситуації я ще з ним сперечатися буду?
Ну і що мені йому сказати щоб домовиться якщо він взагалі проти того щоб мої діти ходили по будинку розумієте?
Вибачте за уточнення-а у вашій квартирі який підлогу?
Ламінат?
Ламінат?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online