Під прицілом ФСБ: ІГРИ БОГІВ хочуть заборонити по 282й - Слов'янська культура

  1. Схожі статті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хочу повідомити вас про те, що 15 жовтня 2011 року в місті Уфі республіки Башкортостан Російської Федерації після демонстрації мого останнього фільму з серіалу ІГРИ БОГІВ і творчої зустрічі з глядачами мене затримали працівники ФСБ республіки і доставили в будівлю Федеральної Служби Безпеки за адресою вул

Хочу повідомити вас про те, що 15 жовтня 2011 року в місті Уфі республіки Башкортостан Російської Федерації після демонстрації мого останнього фільму з серіалу ІГРИ БОГІВ і творчої зустрічі з глядачами мене затримали працівники ФСБ республіки і доставили в будівлю Федеральної Служби Безпеки за адресою вул. Крупської, 19, де протягом двох годин задавали питання і протоколювати відповіді про мою діяльність, світогляді і релігійних поглядах.

Після цього специфічного «інтерв'ю» мені була вручена службова порядок у цивільній справі 2-3463 / 11, якою мене за заявою прокурора республіки «про визнання інформаційних матеріалів екстремістськими» викликають 30 січня 2012 року на суд в якості зацікавленої особи. Цими інформаційними матеріалами, як мені пояснили, є 14 фільмів з циклу ІГРИ БОГІВ. У знайомстві з матеріалами слідства і проведеної експертизою мені відмовили, заявивши, що така можливість мені буде надана в суді.
Цей неприємний факт мене не здивував, але дещо спантеличив. Я не збираюся аналізувати дії башкирської прокуратури і обговорювати доцільність наявності 282 статті в чужому законодавстві. Фільми проекту ІГРИ БОГІВ випускалися з 2002 року і поширилися по всьому світу. Судячи зі статистики, ІГРИ БОГІВ подивилися десятки мільйонів чоловік, сотні тисяч людей з різних країн висловили подяку і підтримку. Протягом 9 років мені жодного разу ні в одній країні не було пред'явлено жодних претензій з приводу їх змісту. Виникає питання - чому цей серіал 9 років був легітимним і навіть транслювався на деяких телевізійних каналах? І чому органи безпеки Російської федерації вирішили розглянути це суб'єктивне світоглядне кіно як загрозу суспільству саме зараз?
Яким би не було рішення суду над моїми фільмами, я дякую прокурора і працівників ФСБ Башкирії за додаткову інформаційну підтримку проекту і сподіваюся, що ще багато глядачів знайдуть у фільмах ІГРИ БОГІВ важливі, за висловом прокурора, - «інформаційні матеріали» про світогляд і стародавню культуру наших предків.
Дякую за увагу.

Схожі статті:

В Інтернеті готується обряд «пульсу де-Нура» щодо Путіна

Лідеру "Північного братства" дали 5 років

методи Кремля

Демушкина звинувачують в критиці правлячого режиму РФ

замовлення чиновників

Рейтинг

останні 5

Виникає питання - чому цей серіал 9 років був легітимним і навіть транслювався на деяких телевізійних каналах?
І чому органи безпеки Російської федерації вирішили розглянути це суб'єктивне світоглядне кіно як загрозу суспільству саме зараз?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online