Префект ЦАО Москви відреагував на критику прибирання вулиць в блогах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Префект ЦАО Москви відреагував на критику блогерів

Префект ЦАО Москви відреагував на критику блогерів. © Diliago / Ridus.ru

Префект Центрального адміністративного округу столиці Сергій Байдаков в своєму блозі в LiveJournal описав процес очищення центру столиці від снігу. У відповідь на "досить красномовні фотографії" блогерів, які критикують комунальників зокрема і влади ЦАО в цілому, префект Байдаков пропонує оптимістичний погляд на стан справ.

"Вчора Москву накрив снігопад, і знову почалися розмови про те, що" комунальні служби не готові, - пише Сергій Байдаков 22 березня. - Я не люблю виправдовуватись, але добре ставлюся до конструктивної критики і готовий реагувати на всі ваші зауваження і пропозиції. І тому вирішив показати, як сьогодні вночі ми чистили сніг на центральних вулицях міста ".

Префект повідомляє співгромадянам, що робота комунальників сильно утруднена припаркованими біля тротуарів автомобілями. Байдаков підкреслює, що в деяких випадках "використовується технологія переміщення техніки (прошу звернути увагу - не евакуація, а переміщення!) З подальшою установкою на колишнє місце після вивезення снігу".

"Мені недавно поставили запитання, мовляв, де ж вся збиральна техніка, чому її не видно. Вся основна робота відбувається вночі", - пояснює префект.

Саме в зазначений Сергієм Байдакова період часу пізньої вночі 22 березня об'їхав з десяток вулиць ЦАО редактор Рідус зміг виявити три спецмашини комунальників, зайнятих "поліруванням" паркувального майданчика та короткого відрізка вулиці перед будівлею префектури ЦАО на Марксистської.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online