Тимчасовому губернатору Омської області довелося червоніти в Барнаулі через сміттєвого колапсу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: omskregion.info

Олександр Бурков обережно розкритикував своїх підлеглих.

Сьогодні, 25 жовтня в фіналі пленарного засідання уряду тимчасово виконуючий обов'язки губернатора Омської області Олександр Бурков розповів підлеглим про свій візит в Барнаул.

Вчора глава регіону взяв участь в нараді з секретарем ради безпеки РФ Миколою Патрушевим. Йшлося про профілактику правопорушень та переробки сміття.

І якщо в першому питанні у Омської області намітився прогрес. Те з полігонами ТПВ в регіоні повна біда і плутанина.

- Вчора я був присутній на раді безпеки. Обговорювали два питання - профілактика правопорушень і переробка відходів. По першому питанню не було ніяких зауважень. У нас позитивні показники по роботі з неповнолітніми дітьми. Але коли мова йде про переробку відходів, то ми в самому хвості, починаючи від нормативних показників до термінів вибору регіонального оператора, тут все терміни порушені. У нас два полігони ТПВ сьогодні закриті. До апаратній нараді в понеділок я попросив би вас дати відповідь.

Нагадаємо, що раніше планувалося, що буде створений регіональний оператор по переробці сміття в Омській області, але цього не сталося. Також гостро постала проблема з полігонами ТПВ. Ленінська і Кіровська звалища в Омську офіційно закриті, єдиний полігон розташований в селі Надеждине.

Необхідно побудувати ще як мінімум два місця під звалище відходів.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online