На Вінничині з'явився ще один відділ прикордонної служби

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ілюстративна фотографія / Фото УНІАН

На облаштування нового підрозділу прикордонної служби з обласного бюджету виділено близько 180 тисяч гривень. 15 грудня знову створений відділ «Студена» Могилів-Подільського прикордонного загону почав свою роботу. Персонал підрозділу охороняти сухопутну ділянку державного кордону України з Придністров'ям, протяжність якої - близько 14 км.

Про це УНІАН повідомили в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Читайте також ЗМІ: В Одесу із зони АТО прибутку "Гради" і "Урагани" для посилення берегової захисту (фото, відео)

Відділ «Студена» відповідає сучасним вимогам, а його інфраструктура і технічне забезпечення дозволяє якісно виконувати завдання з охорони державного кордону. Всього в підрозділі проходять службу більше 30 прикордонників.

Відділ «Студена», який відтепер захищатиме південні рубежі Вінниччини та України, відкритий з метою ущільнення охорони кордону та з урахуванням змін в обстановці на Придністровському сегменті українсько-молдавського кордону.

«Так сталося, що протягом двох останніх років, крім питань, що забезпечують життєдіяльність жителів Вінницької області та України, ми надзвичайно стурбовані проблемою безпеки. Це значний виклик для українського народу. І особливе місце в системі територіальної оборони Вінницькій області займає Могилів-Подільський прикордонний загін, - зазначив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

Читайте також Росія активізувала повітряну розвідку на Донбасі і вздовж кордону - ДПСУ

Глава області підкреслив, що в цьому році на території Вінницької області розташована 59-а мотострілецька бригада в Гайсині, за сприяння обласної влади укріплені боєздатність підрозділу «Ягуар» в Калинівці і військової частини 3008 в місті Вінниці, проведені навчання з територіальної оборони шляхом часткової мобілізації військовозобов'язаних . Всі ці заходи, підкреслив Валерій Коровій, здійснювалися заради того, щоб в непередбаченій ситуації гарантувати безпеку жителям області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online