В Одесі на одному з пляжів потонув молодий чоловік

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22 червня 2018, 14:38 Переглядів: 22 червня 2018, 14:38 Переглядів:   Фото: Facebook

Фото: Facebook.

На Чкаловському пляжі в Одесі стався нещасний випадок - потонув 27-річний чоловік. Інцидент стався сьогодні, 22 червня, близько 11:00. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прес-секретар заступника міського голови Микола Покровський.

За попередньою інформацією, компанія з п'яти чоловік вночі розпивала на пляжі алкогольні напої. А вранці відпочивальники вирішили скупатися.

Тіло потонулого чоловіка співробітники КУ "Рятувально-водолазна служба Одеської міськради" виявили в 150 метрах від берега. На місці трагедії працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, 10-річний хлопчик потонув у морі в Одеській області . Як повідомили в повідомили в прес-службі ГУ НП в Одеській області, школяр приїхав на відпочинок разом з баскетбольною командою ДЮСШ. 18 червня в поліцію звернулася тренер команди. Вона розповіла, що приїхала зі своїми вихованцями на одноденний відпочинок в Приморське. Дітей розділили на дві команди і всі вони зайшли в море. Через деякий час тренер покликала вихованців на берег, але один з них - 10-річний хлопчик - залишився на косі.

Тренер запевняє, що пішла до нього, але врятувати не встигла - дитини з головою накрила хвиля, після чого хлопчик зник з поля зору.

Раніше в Одесі, ввечері 15 червня, поліція отримала повідомлення про те, що дівчинка на міському пляжі на річці Кодима з'їхала з гірки і не виринула . Рятувальна операція тривала близько години, але врятувати життя дитини не вдалося - її тіло знайшли без ознак життя.

Також повідомлялося, що в місті Канів Черкаської області під час купання в Дніпрі 18 червня потонули двоє братів , 2005 і 2007 років народження.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "На пляжі в Одесі потонув 27-річний хлопець". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Юлія Ті

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online