Санаторій «Юність» в Білорусі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Юність» розташований в Мінській області, на березі т.зв. «Мінського моря», тобто Заславського водосховища. Фасад будівлі звернений до лісу, який простягається на десятки кілометрів. У 100 метрах від будівлі - берегова лінія водосховища. Територія чиста і доглянута. Перед основним корпусом паркова зона.

На зовнішній вигляд будівлі можна не звертати уваги, воно побудовано за часів СРСР в класичному для того часу стилі. У санаторію два корпуси. «Морський» - це основний корпус з рецепцією і він з'єднаний критим переходом з лікарнею. Корпус «Лісовий» розташований приблизно метрів 400 від основного. З «Лісового» перехід в лікарню по вулиці.

Внутрішня обстановка різко контрастує з зовнішнім виглядом будівлі. Рецепція справляє враження, що знаходишся в готелі рівня не нижче 4 **** Superior. Оздоблення мармуром, шкіряні крісла і дивани, всюди підсвічування. На рецепції обслуговують швидко і чітко. Ніякої тяганини з оформленням документів немає.

Ніякої тяганини з оформленням документів немає

Номери оформлені стильно, нові меблі. Ремонт на рівні кращих готелів Словенії та Чехії. Метраж різний. Є номери 11 і 18 кв. метрів. Скажімо прямо - тісно навіть одній людині. Є двомісні по 25 кв.м. Планування різна.

Пропонуються квадратні і прямокутні номера. У прямокутному двомісному номері ліжка роздільні. У всіх номерах, які вдалося побачити, підлогове покриття килимове. Запаху ніякого немає, килим не потертий.Мне більше подобаються номера в корпусі "Лісовий", обстановка мені здалася затишніше. Але як ви бачите, в "Морському" номери теж вельми пристойні.

Номер в корпусі "Морський":

Номер в корпусі Морський:

Номер в корпусі "Лісовий"

Номер в корпусі Лісовий

Меню в ресторані в основному складається зі страв білоруської національної кухні. Щодня мінімум 8 видів салатів, смажена риба, вареники, печеня, тушковані овочі, 3-4 види супу. Є спеціальний режим харчування, так зване «велнес-харчування». Раціон спрямований на профілактику атеросклерозу, поліпшення функції травлення. В меню використовуються тільки легко перетравлюються організмом продукти. Біля кожної страви вказано, до якого типу дієти воно відноситься.

Біля кожної страви вказано, до якого типу дієти воно відноситься

Лікувальна база без перебільшень потужна. Лікують найрізноманітнішими методами. Тут і підводне витягування хребта, і бруду, гірудотерапія (лікування п'явками), мінеральні ванни, промивання кишечника, барокамера, флоатинг, суха тракції хребетного стовпа. Є питне джерело лікувальної мінеральної води з власної свердловини санаторію. Всього понад 70 видів процедур, що дозволяє лікувати захворювання опорно-рухового апарату, серцево-судинної, нервової системи, сечостатевої системи. У лікувальному центрі нове обладнання і все виглядає пристойно.

У лікувальному центрі нове обладнання і все виглядає пристойно

Консультацію можна пройти у невролога, гінеколога, ревматолога, кардіолога, стоматолога, рефлексотерапевта, фізіотерапевта.

Грамотно спланована спа-зона. Поруч з великим плавальним басейном (відкритий з 7.30) буквально в двох метрах розташований дитячий басейн. Ви плаваєте, а ваша дитина грається поряд в поле зору. Біля басейну бар і встановлені столики, де можна посидіти, випити чаю або соку.

Взагалі можете сміливо приїжджати в санаторій «Юність» з дітьми. Для них працює дитячий майданчик, дитяча кімната з настільними іграми для дітей від 3-х років і старше. В санаторії працює вихователь. Можна взяти напрокат велосипед для дитини старше 8 років.

Як приклад позитивних вражень привожу відгук гостя санаторію «Юність»:

Як приклад позитивних вражень привожу відгук гостя санаторію «Юність»:

Ціни на санаторій "Юність" - https: //www.bookspahotel.com/ru/belarus/belarus/yuno ...

Владислав Буря, фахівець із вибору санаторіїв

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online