Група підтримки МБК Миколаїв готова до нового сезону баскетбольних ігор

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Група підтримки МБК «Миколаїв» з красивою назвою «Blazing», яка існує ось уже п'ятий рік, підготувалася до нового сезону баскетбольних ігор Суперліги, який стартував 11 жовтня. З цього сезону на майданчику глядачів радують 8 красивих дівчат-студенток, середній зріст яких 170 см, а вік - 19-23 роки.

Ще недавно здавалося, що черліденг (так правильно називається підтримка спортивних команд під час матчів спеціальними танцювальними колективами) - це не наше, не український, оскільки черліденг набув поширення в США. Однак з лютого 2005 року Держкомітет України з питань фізичної культури і спорту прийняв відповідний указ про те, що відтепер українські черлідери офіційно визнані спортсменами.

Просто помахати помпонами змогла, напевно, будь-яка дівчина. А щоб виступати дійсно красиво, потрібна хороша спортивна і хореографічна підготовка: за гру вибігати на майданчик з міні-танцями, триваючими по 1-2 хвилини, доводиться по 8-10 разів. Але підготовкою наші дівчата мають: п'ятеро з них є майстрами спорту, а троє - кандидатами в майстри спорту.
Ставлять свої танці дівчата без тренера (його у них просто немає), але це жодним чином не позначається на результаті - вони цілком виправдовують свою назву з красивою назвою «Blazing» (в перекладі - сяючі, палаючі, полум'яніючі).
Кожна дівчина з групи підтримки привносить вміння і талант з «свого» виду спорту. Акробатки Лена Дудкіна і Аня Григор'єва виконують складні акробатичні стрибки, підтримки, стійки, фляги. Іра Роговська і Світу Бутенко привносять елементи аерокікбоксінга (так вийшов ефектним новий танець з боксерськими рукавичками). Юля Чернова, Ліда Громико і Олена Анісімова вводять в танці елементи художньої гімнастики (шпагати, вправи зі стрічками і булавами). А Яна Колова, що займається більше десяти років бальними танцями, ефектно використовує елементи «танцю живота». І весь цей танцювальний «коктейль» - заради того, щоб підтримати баскетболістів, які отримані від глядачів енергію «трансформують» в перемоги.
Просто помахати помпонами змогла, напевно, будь-яка дівчина
Звичайно, вболівальники хотіли б, щоб у наших дівчат були яскраві красиві костюми, а не куці спортивні купальники. Але на це у дівчат-студенток грошей немає. Крім того, дівчата підтримують нашу команду тільки на матчах, які проходять безпосередньо в Миколаєві, а на виїзних іграх МБК «Миколаїв» залишається без їх підтримки.
Спонсори і керівництво МБК «Миколаїв»! Зверніть, будь ласка, більше уваги на групу підтримки, що прикрашає наші баскетбольні гри! Щоб свято баскетболу був ще яскравіше і велебний! Дорогі городяни, стежте за оголошеннями на спортивних бігбордах і в газетах, приходьте на баскетбол, «хворійте» за МБК «Миколаїв»!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online