Осередки Альфа Банку

  1. Детальніше про осередки в Альфа Банку
  2. Переваги індивідуальних банківських сейфів в Альфа Банку
  3. Термін зберігання
  4. Як забезпечується безпека і конфіденційність?
  5. Предмети, які можна зберігати в комірці
  6. Як надати доступ?
  7. Порядок отримання послуги
  8. вартість
  9. Можливі нюанси і проблеми
  10. У яких випадках банк може відкрити доступ в клітинку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Індивідуальний банківський сейф від Альфа Банку використовується для зберігання грошових коштів та інших цінностей Індивідуальний банківський сейф від Альфа Банку використовується для зберігання грошових коштів та інших цінностей. Послуга доступна клієнтам банку, розглянемо умови оренди осередків.

Зберігати цінності під подушкою або в квартирі ризиковано, тому банківські комірки і були створені для зручності клієнтів.

По-іншому їх можна назвати індивідуальним банківським сейфом, де можна зберігати гроші, ювелірні вироби, цінні папери, документи, картини та інші предмети, які мають певну цінність і їх не слід зберігати вдома.

зміст [ приховати ]

Детальніше про осередки в Альфа Банку

В «Альфа Банку» індивідуальну комірку можна орендувати на будь-який термін, починаючи від одного тижня і закінчуючи кількома роками. Це зручно, особливо якщо ви задумали закордонну поїздку всією сім'єю.

Якщо з квартири можна досить легко викрасти цінності, то в «Альфа Банку» є спеціально виділене місце, депозитарій, де знаходяться осередки, їх добре охороняють в цілодобовому режимі, а приміщення обладнане засобами захисту, що відповідають сучасним вимогам безпеки.

Ріелтори активно користуються послугами зберігання грошових коштів і документів. Гроші за куплену квартиру поміщаються в комірку, а тільки після оформлення договору продавець отримує доступ до осередку і коштами. У цьому випадку банк також бере комісію за підготовку документів та перерахунок суми. Зазвичай береться 0,1% за перерахунок і перевірку готівки.

Переваги індивідуальних банківських сейфів в Альфа Банку

Індивідуальні сейфи можуть бути різних розмірів, розміщені в броньованому шафі. Розмір необхідної осередки клієнт вибирає самостійно залежно від кількості і розміру цінностей. Від обсягу сейфа залежить остаточна вартість його розміру.

Сторонні люди, у тому числі працівникам банку, не можуть проникнути в вашу сейфовую осередок. Електронний і механічний ключі є тільки у клієнта. Перевага осередків ще і в тому, що немає необхідності в установці дорогої сигналізації в будинок або квартиру, в якій зберігаються цінності.

Термін зберігання

Зберігати цінності в осередках можна від тижня до декількох років. Інформація про термін повинна бути відображена в договорі. Клієнту не варто забувати про щомісячні платежі за зберігання, інакше у банку з'явиться право розкрити комірку.
Де розміщуються сейфи?

Депозитарії розташовані далеко не у всіх відділеннях банку, а тільки тих, які відзначені спеціальним ідентифікатором «Оренда індивідуальних банківських сейфів». У банку місце для зберігання цінностей спеціально обладнане системою захисту, знаходиться під постійною охороною. До осередкам немає доступу стороннім, та й співробітники банку можуть тільки супроводжувати клієнтів до потрібного сейфа.

Як забезпечується безпека і конфіденційність?

Перед закладанням цінностей співробітник банку пояснює, як користуватися осередком, а потім виходить Перед закладанням цінностей співробітник банку пояснює, як користуватися осередком, а потім виходить. У момент розміщення грошей і цінностей в депозитарії крім клієнта нікого бути не повинно.

Таким чином, дотримується конфіденційність. Цілодобова охорона забезпечує безпеку залишених в осередку цінностей. Банк гарантує збереження поміщених цінностей і недоторканність.
Що можна зберігати?

Предмети, які можна зберігати в комірці

Зберігати в осередках можна будь-які предмети, що представляють цінність. Головне підібрати відповідний розмір і обсяг камери. У клітинку можна покласти кошти, в тому числі і в разі готується іпотечної угоди.

Ювелірні вироби, фамільні цінності, твори мистецтва, цінні папери, документи, злитки золота - це і не тільки зазвичай зберігають в осередку. Існують деякі обмеження: в сейфі можна зберігати зброю, боєприпаси, горючі і радіоактивні речовини.

Але співробітникам банку важко проконтролювати, що саме клієнт збирається покласти. Однак приміщення, відведене під зберігання цінностей, регулярно перевіряється на величину радіоактивного фону, це почали робити після виявлення осередку з банкнотами, що володіють високою радіоактивністю.

Як надати доступ?

Спочатку банк укладає договір з особою, бажаючим заховати свої цінності подалі від очей. Після укладення договору клієнт отримує ключ від комірки і карту клієнта. Далі все відбувається як завжди.

Співробітник банку супроводжує клієнта в сховище, розблокує потрібну комірку і віддаляється, залишаючи власника цінностей одного. Для зручності перед закладкою коштів клієнт може скористатися спеціальним обладнанням для перерахунку і перевірки справжності банкнот.

Після того як всі цінності були укладені в осередок клієнт замикає замок своїм ключем, потім співробітник банку блокує доступ до сейфу.

Порядок отримання послуги

Індивідуальна банківська комірка або відповідальне сейфове зберігання - найбезпечніші способи передачі грошових коштів від покупця продавцю.

Покупець кладе необхідну суму в клітинку, оформляє договір, в якому прописаний продавець нерухомості, який має право забрати суму з сейфа або іншу довірену особу. Перед операцією в осередок кладеться певна сума.

Банк перераховує і перевіряє банкноти. Далі, підписується договір купівлі-продажу, ключ від комірки передається продавцеві. Потім, після підписання необхідних документів, продавець може забрати суму, показавши свій паспорт.

вартість

Вартість зберігання цінних речей і грошей залежить від величини сейфа і терміну оформлення договору. Для клієнтів з різним статусом банк застосовує різні тарифи. Сума платежу за ІХС (індивідуальний банківський сейф) різниться в залежності від міста розташування відділення банку. Ціни в Москві на зберігання цінностей вважаються найвищими.

Для Санкт-Петербурга встановлені нижчі тарифи. Якщо розглядати щомісячну вартість самої невеликої комірки до 7 дм3, то в столиці вона обійдеться 1020 - 1150 руб. в міс. той же самий обсяг осередку в Санкт-Петербурзі буде коштувати дешевше від 870 до 980 руб. у місяць.

Сейф обсягом понад 79дм3 буде коштувати клієнтам банку в місті Москва від 3170 до 3540 руб. у місяць. Що стосується жителів Північної столиці, то така ж осередок обійдеться їм в суму від 2690 до 3010 руб. у місяць.

При достроковому розірванні договору грошові кошти не повертаються, дана умова має бути прописано в договорі оренди. За користування коміркою понад термін стягується додаткова сума 150 рублів в день. Заплатити також доведеться в разі пошкодження сейфа, ключів або касети.

Тарифи на оренду індивідуальних сейфів в Москві Тарифи на оренду індивідуальних сейфів в Москві

Тарифи для Санкт-Петербурга Тарифи для Санкт-Петербурга

Можливі нюанси і проблеми

Клієнт оплачує тільки оренду осередку, а банк відповідає за цілодобову охорону. Однак в договорі обумовлюється, що банкіри не несуть відповідальності за те, що ви тримаєте в осередку, вони і в очі не бачили вміст вашої комірки.

Ключ, який отримує клієнт, унікальний, дублікат не зберігається в банку. Тому дуже важливо його не втратити протягом всього терміну зберігання.

Відновити ключ після втрати буде непросто і дуже затратно для орендаря від 50 до 130 $.

У разі якщо щось пропаде з осередку, банк відповідальності не несе. Однак є фінансові установи, які пропонують послугу з «відповідального зберігання», тобто перед тим, як отримати доступ до осередку, проводиться опис та оцінка всього, що буде в неї покладено.

Все це проводиться в присутності свідка, співробітника банку. Послуга відповідального зберігання обійдеться дорожче, але відповідальність за все цінності буде нести банк. А в разі втрати фінансова установа повинна буде повернути вартість речей.

Покласти цінності для зберігання можуть в основному клієнти банку, які мають відкриті рахунки, кредитки, дебетові картки або зарплатний проект.

Покласти цінності для зберігання можуть в основному клієнти банку, які мають відкриті рахунки, кредитки, дебетові картки або зарплатний проект

У яких випадках банк може відкрити доступ в клітинку

Банк може відкрити доступ в клітинку в разі простроченого платежу оренди або закінчення терміну договору. Деякі клієнти скаржилися, що Альфа Банк в односторонньому порядку розриває договір оренди. Бувають і інші причини, чому банк розкриває осередок.

Однак навіть при розтині клієнту зобов'язані повернути всі цінності, але в мережі досить багато відгуків про повному обсязі повернутих цінностях або й зовсім не повернутих. В такому випадку необхідно писати скаргу, звертатися в суд. Тим не менше, більшість клієнтів задоволені умовами зберігання цінностей у Альфа Банку.

Де розміщуються сейфи?
Як забезпечується безпека і конфіденційність?
Що можна зберігати?
Як надати доступ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online