Як відкрити банківський рахунок в ОАЕ (особистий досвід)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дубай прекрасний

Дубай прекрасний. Це самий швидко розвивається місто світу. Проекти, які тут здійснюються, просто вражають уяву. Найвищий в світі хмарочос, величезний лижний курорт, посеред пустелі, найбільші в світі штучні острови, єдиний в світі готель, якому присвоєно сім зірок, перераховувати можна дуже і дуже довго. Сьогодні багато наших співвітчизників не тільки їдуть відпочивати в ОАЕ, а й відкривають там бізнес. Зробити це не так складно, як може здатися на перший погляд. Наприклад, відкрити рахунок в банку Дубая допоможуть тут , Там же допоможуть і з організацією своєї справи в цій країні.

Я давно хотів організувати бізнес в ОАЕ, але спочатку це завдання представлялася мені неймовірно складною. Після довгого вивчення питання я зважився довірити паперову роботу, пов'язану з реалізацією моєї мрії фахівцям компанії Brahma Business Consultancy. Ця компанія пропонує повний набір консалтингових послуг як по відкриттю власної справи в цій ОАЕ, так і з відкриття та обслуговування банківського рахунку в цій країні. Якщо хтось із читачів вирішить наслідувати мій приклад, то дуже рекомендую цю компанію, так як все було зроблено по вищому розряду - всі документи були оформлені якісно і в точно в обговорені терміни.

Приступаючи до оформлення, потрібно мати на увазі, що для нерезидентів (яким є я), бажаючих відкрити банківський рахунок або свій бізнес в Еміратах існує ряд обмежень. Наприклад, їм необхідно надати ряд документів, пов'язаних з перевіркою особистості. Крім того, банки не мають права видавати таким, як я, чекові книжки. Зате я зміг отримати дебітну карту - вони видаються за умови внесення депозиту на рахунок.

Резидентам простіше - вони проходять процедуру оформлення в спрощеному порядку і отримують доступ до всіх без винятку фінансовими інструментами.

Оформлення рахунку проходить в три етапи, з яких найдовшим і клопітно є перший - збір і підготовка документів. Цей етап цілком і повністю взяла на себе фірма Brahma Business Consultancy. Вимог безліч, вони варіюються в залежності від банку, від того, фізична або юридична особа подає заявку і тд. На сайті https://uae-cons.com/ ви можете почитати про це докладніше

Другий етап - особисте відвідування банку і підтвердження особи заявника та третій - очікування відповіді. От і все. Найприємніше у співпраці з допомагала мені фірмою, що вона гарантує позитивний результат, так що хвилюватися нема про що.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online