промо

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Увага

Увага! Акцію продовжено! Видача фішок буде здійснюватися до 15 серпня, продаж очок водія Cafa France зі знижкою, видача скретч-карт і розіграш суперприз-до 31 серпня.

c 10 червня по 15 серпня 2016 року в роздрібній мережі Компанії Роснефть: АЗК Роснефть і АЗК ТНК проходить Акція "Набирай окуляри!

Робіть покупки від 800р. в одному чеку, отримуйте купон учасника акції і фішки для вклеювання за схемою: 1 фішка за кожні 800р. до 31 липня 2016 року.

Купуйте ОЧКИ ВОДІЯ Cafa France зі знижкою від 40 до 46% до 15 серпня 2016.

Розмір знижки уточнюйте у оператора АЗК.

При покупці окулярів ВОДІЯ Cafa France зі знижкою, отримуйте на касі скретч-карту і приймайте участь у розіграші призу.

Організатор акції ТОВ "ТД" СОЮЗ ".

Повна інформація про Організатора та порядок участі в Акції вказана в Правилах проведення та участі в стимулюючому заході «Набирай окуляри».

Кількість скретч-карт і призів обмежена.
Для отримання призу зберігайте оригінал касових чеків

Виявивши під захисним шаром скретч-карти "сертифікат на придбання велосипеда", зв'яжіться з Організатором акції до 19 серпня 2016 з 10.00 - 17.00 за московським часом по телефону 8-800-555-40-46 (Дзвінок по Росії безкоштовний) promo @ tdsoyuz. ru

ru

Правила проведення та участі в стимулюючому заході

«Набирай окуляри»

Справжнє стимулюючий захід під назвою «Набирай окуляри» (далі по тексту - Акція) проводиться згідно з викладеними нижче умовами (далі по тексту - Правила) в рамках рекламної компанії. Дана Акція не є лотереєю або іншою грою, заснованою на ризику. Основні «Цілі і завдання Акції» викладені в цих Правилах. Оголошення про Акцію, а також інформація про організатора, правилах проведення Акції, кількості призів за результатами Акції, терміни, місце і порядок їх отримання розміщується на сайті: www.cafa-france.ru/promo

Цілі і завдання акції:

- Збільшення обсягу продажів очок водія Cafa France на АЗК Роснефть і АЗК ТНК,

- Підвищення лояльності клієнтів АЗК Роснефть і АЗК ТНК

1. Загальні положення

1.1. Організатором Акції, тобто юридичною особою, що організує проведення Акції, є ТОВ «ТД СОЮЗ» (свідоцтво про Державну 1037821010633, місце знаходження: 194223, г. Санкт - Петербург, Ул. Курчатова, д.9, корпус 2, літер. А, оф. 306.) (далі - «Організатор»).

1.2. Терміни проведення Акції: з 10.06.2016 р по 15.08.2016 р

1.2.1. Загальний термін проведення Акції: з 10.06.2016 р по 15.08.2016 р

1.2.2. Період видачі купонів: з 10.06.2016 р по 31.07.2016 р

1.2.3. Період придбання Акційного товару: з 10.06.2016 р по 15.08.2016 р

1.2.4. Період участі в розіграші: з 10.06.2016 р по 15.08.2016 р

1.2.5. Період отримання призів: з 15.07.2016 р по 15.09.2016 р

1.3. Інформування учасників про проведення акції буде здійснено за допомогою:

- справжніх Правил;

- інформаційних матеріалів, представлених в АЗК;

- купонів;

- співробітників АЗК, які інформують кожного покупця про умови Акції та порядку придбання акційного товару-окулярів водія «Cafa France» за спеціальною ціною; при оплаті будь-яких товарів, включаючи паливо, незалежно від суми покупки.

- за телефоном 8 800 555 40 46. Період роботи «гарячої лінії»: з 10.06.2016 р по 15.09.2016 р Час роботи «гарячої лінії»: по буднях з 10:00 до 17:00 за московським часом. Дзвінок по Росії безкоштовний;

- офіційного сайту www.cafa-france.ru/promo ., На якому розміщені ці Правила з метою інформування Учасників про умови проведення Акції протягом всього терміну її проведення, а також будуть опубліковані Результати Акції.

1.4. Територія проведення Акції: АЗК Роснефть і АЗК ТНК на території Російської Федерації.

1.5. Для участі в Акції, необхідно придбати на автозаправних станціях «ТНК» (далі по тексту - АЗК «ТНК») і / або на автозаправних станціях «Роснефть» (далі по тексту - АЗК «Роснефть») товар, вказаний в п. 2.1. цих Правил.

Список АЗК «ТНК» і АЗК «Роснефть» (далі по тексту - «адресна програма»), в яких можна придбати товар для участі в даній Акції, зазначений в Додатку № 1 до цих Правил.

2. Умови участі в Акції

2.1. Для участі в Акції, необхідно:

2.1.1. Для участі в Акції майбутній Учасник Акції в період з 10.06.2016 р по 31.07.2016 р здійснює одноразову покупку будь-яких товарів, включаючи паливо, на суму від 800 рублів і більше в одному чеку на АЗК Роснефть і (або) АЗК ТНК.

2.1.2. З 10.06.2016 р по 31.07.2016 р при одноразовій оплаті будь-яких товарів, включаючи паливо, на суму від 800 рублів і більше в одному чеку, оператор АЗК видає покупцеві на касі Купон і фішки по схемі: 1 (одна) фішка за кожні повні 800 рублів в чеку. Кількість купонів і фішок обмежена їх наявністю. Участь в Акції та розіграші не є обов'язковим.

2.1.3. В термін проведення Акції, кожен Учасник Акції, пред'явивши співробітнику на АЗК «ТНК» і АЗК «Роснефть», зазначених в адресній програмі, купон з вклеєними в нього трьома фішками (3 шт.) Може отримати знижку при покупці Учасником Акції очок водія «Cafa France ».

2.1.4. Знижка по купонах не підсумовується, ціна очок водія «Cafa France» при максимальній знижку складе 999 рублів 00 копійок.

2.1.5. При отриманні знижки на окуляри - купони вилучаються співробітником АЗК у Учасника Акції.

2.1.6. Акційний Товар, в період проведення Акції на АЗК Роснефть і (або) АЗК ТНК, можливо придбати за повною вартістю - без накопичення фішок і пред'явлення купонів.

2.1.7. При здійсненні покупки очок водія «Cafa France» за спеціальною ціні- 999 рублів, співробітник АЗК видає Учаснику Акції на касі одну скретч-карту для участі в розіграші за схемою: одна скретч-карта (1 шт.) За покупку одних окулярів Cafa France ( 1 шт.). Кількість скретч-карт обмежена їх наявністю.

2.1.8. Учасник Акції має можливість виграти Приз - Сертифікат на придбання велосипеда за ціною 1 рубль, якщо, стерши захисний шар, виявить на скретч-карті фразу «Сертифікат на придбання велосипеда».

2.1.9. При виявленні під захисним шаром скретч-карти фрази «Сертифікат на придбання велосипеда» і, виявивши бажання отримати Приз, Учасник Акції повинен зв'язатися з Організатором телефону «гарячої лінії», вказаною в п. 1.3 цих Правил.

3. Інформація про товар по Акції

3.1. Акційний Товар - Окуляри водія з торговою маркою Cafa France ( «CF») представлений двома групами:

-Окуляри водія Cafa France темні АКЦІЯ - Окуляри Cafa France з темної лінзою, для водіння в сонячну погоду.

- Окуляри водія Cafa France жовті АКЦІЯ - Окуляри Cafa France з жовтою лінзою, для водіння в темний час доби і водіння в похмуру погоду.

Акційний товар має спеціальне маркування.

Акційний товар має всю необхідну інформацію, наявність якої передбачено законодавством РФ, а також декларацію про відповідність.

3.2. У разі відсутності Акційного товару в торговому залі АЗК, можна звернутися в інший АЗК, що бере участь в Акції. Кількість Акційного Товару обмежена його наявністю.

4. Призовий фонд Акції.

4.1. В рамках Акції проводиться Розіграш - захід, що надає Учасникам Акції, які виконали умови Акції, можливість виграти Приз.

4.2. Приз - сертифікат на придбання велосипеда за ціною 1 рубль.

4.3. Кожна трьохтисячний скретч-карта з тиражу є виграшною. Всього виготовлено - 60020 скретч-карт. Кількість призів обмежена кількістю виграшних скретч-карт.

4.4. Кількість скретч-карт обмежена їх наявністю в АЗК.

4.5. У разі відмови Учасника Акції від прийняття Призу, (по будь-яким причин) Приз не видається і не передається третім особам, які не обмінюється на грошовий еквівалент, а використовуються Організатором на власний розсуд.

4.6. Всі призи Акції, зазначені в п.4.2. цих Правил, не підлягають видачі в будь-якій іншій формі, іншими способами, іншим особам, крім способів, форми і особам, описаних в цих Правилах.

4.7. Призи можуть відрізнятися за зовнішнім виглядом від їх зображень на рекламно-інформаційних матеріалах.

4.8. Відповідальність Організатора Акції з видачі призів обмежена виключно вищезгаданим кількістю і видами (характеристикою) цих призів. Претензії щодо якості придбаних

велосипедів необхідно пред'являти товаровиробнику.

4.9. Факт отримання скретч-карти має на увазі, що даний Учасник Акції ознайомлений і повністю згоден з цими Правилами Акції, згоден на збір, обробку, зберігання Організатором і уповноваженими ним особами персональних даних Учасника Акції в рамках справжній Акції, згоден на розсилку смс-повідомлень / e- mail реклами даної Акції, а також будь-якої інформації, що стосується Акції.

4.10. Призовий фонд Акції утворюється за рахунок власних коштів ТОВ «ТД СОЮЗ», формується окремо до проведення Акції та використовується виключно для надання призів, придбання і доставки велосипедів Учасникам Акції.

5. Порядок отримання призів Акції

5.1. Учасник Акції, який бажає отримати свій приз, повинен зв'язатися з Організатором телефону «гарячої лінії», вказаною в п. 1.3 цих Правил.

5.2. Після скоєння вищевказаних дій, Учасник Акції отримає інформацію від Організатора про дату, час і місце отримання призу.

5.3. Для отримання призу Учасник Акції повинен пред'явити Організаторові:

- Документ, що засвідчує особу,

- Скретч-карту з наявною на ній фразою «Сертифікат на придбання велосипеда»,

- Оригінал чека ККМ.

5.4. Організатор має право відмовити в участі будь-якій особі без пояснення причин, якщо є всі підстави вважати, що такий Учасник Акції зробив неправомірні дії, які вплинули на результати Акції або порушив інші положення Правил Акції.

6. Права та обов'язки учасників Акції

6.1. Учасником Акції може бути будь-яка дієздатна особа, яка є повнолітнім Громадянином Російської Федерації, які постійно проживають на території РФ, яка прийняла Правила проведення Акції в повному обсязі, розміщені на сайті www.cafa-france.ru/promo

Факт участі в Акції означає ознайомлення та згоду з цими Правилами. Згода з Правилами є повним і беззастережним.

6.2. В Акції не мають права брати участь працівники, представники і члени сімей працівників і представників Організатора, особи, афілійовані з Організатором, в тому числі фізичні особи, з якими у Організатора укладені цивільно-правові договори на виконання робіт і / або надання послуг, співробітники організацій, які залучаються до проведення Акції, а також члени їх сімей.

6.3. Контактна інформація (телефон, адреса, електронна пошта і т.п.) Учасників Акції може бути використана Організатором тільки для зв'язку з Учасниками Акції в рамках даної Акції, в інших цілях тільки за згодою Учасників Акції.

6.4. Учасник Акції має право вимагати від Організатора Акції:

- отримання інформації про Акцію у відповідності з Правилами Акції;

- при дотриманні всіх умов, згідно з Правилами Акції, видачі скретч-карти.

6.5. Учасники Акції зобов'язані виконувати всі дії, пов'язані з участю в Акції та отриманням призів, у встановлені Правилами Акції терміни і порядок.

6.6. Для отримання призу Учасник Акції зобов'язується підписати всі необхідні документи, запитані Організатором, пов'язані з врученням призу та / або вимагаються відповідно до законодавства.

6.7. У разі необхідності Організатор має право вимагати від учасників, яка вимагається згідно з законодавством інформацію для надання в державні органи.

7. Права, обов'язки і відповідальність Організатора

7.1. Організатор Акції залишає за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з Учасниками Акції, окрім випадків, передбачених цими Правилами, чинним законодавством Російської Федерації.

7.2. На свій розсуд в односторонньому порядку припинити, змінити, призупинити проведення Акції, якщо з якоїсь причини будь-який аспект даної Акції не може проводитися так, як це заплановано.

7.3. Організатор має право відсторонити Учасника Акції від участі в Акції на будь-якому етапі проведення Акції, якщо виникли підозри, що Учасник Акції (або хтось інший за нього) в ході Акції намагається змінити її результати за допомогою технічних, програмних або інших засобів, крім способів, описаних в правилах проведення Акції.

7.4. Організатор не несе жодної відповідальності за будь-які збитки, завдані Учасником Акції внаслідок використання ним призів і / або участі в Акції.

7.5. Організатор не відповідає за будь-які наслідки помилок Учасників Акції, включаючи понесені ними витрати. Організатор не компенсує витрати Учасників Акції пов'язані з отриманням ними призів і їх реалізацією.

7.6. Організатор має право відмовити Учаснику в наданні призу, якщо такий Учасник надав про себе невірну інформацію, надав її несвоєчасно, відмовляється від підпису всіх необхідних документів (акт здачі-приймання призу, угоду про сплату податків і зборів, угода про згоду на інтерв'ю, фото- і відео зйомку і інші) або будь-яким іншим чином порушив ці правила проведення Акції.

7.7. Організатор не несе відповідальності за:

- не отримання / несвоєчасне отримання призів, відомостей / документів, необхідних для отримання призів, з вини самих учасників Акції, або з вини організацій зв'язку, або з інших, не залежних від Організатора причин;

- не виконані (несвоєчасне виконання) Учасниками Акції обов'язків, передбачених цими Правилами;

- не отримання призів в разі відмови від них Учасниками Акції;

- життя, здоров'я, за моральні і / або психічні травми Учасників Акції в зв'язку з їх участю в Акції;

- життя, здоров'я, моральні та / або психічні травми Учасників Акції та / або других осіб, в процесі використання отриманих призів;

- якість видаваних призів;

- по іншим пунктам / положенням, вказаним у цих Правилах та / або передбачених законодавством РФ.

- за неотримання від Учасника Акції необхідних відомостей, в тому числі з вини поштової служби, організацій зв'язку, за технічні проблеми і / або шахрайства в мережі Інтернет та / або каналів зв'язку, що використовуються при проведенні Акції, а також за неможливість здійснення зв'язку з Учасником Акції через зазначених невірних або неактуальних контактних даних, в тому числі номери телефону, ПІБ учасника та інших даних.

7.8. Організатор Акції має право не відповідати на скарги, питання і інші повідомлення Учасників Акції, що надійшли по електронній пошті.

7.9. Всі спірні питання регулюються відповідно до чинного законодавства РФ.

7.10. Дані Правила є єдиними офіційними правилами участі в Акції. У разі виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення про таке тлумачення та / або роз'яснення приймається безпосередньо та виключно Організатором Акції.

7.11. Зобов'язання Організатора щодо якості призів обмежені гарантіями товаровиробника.

8. Персональні дані

8.1. Беручи участь в Акції, Учасники і другі особи погоджуються з тим, що добровільно надана їм для цілей проведення Акції інформація, в тому числі персональні дані, будуть оброблятися Організатором.

8.2. Беручи участь в Акції, Учасники Акції та другі особи підтверджують свою згоду з тим, що Організатор і уповноважені ним особи, які будуть дотримуватися необхідних заходів захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження, має право здійснювати збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна ), використання, поширення (в тому числі передачу, транскордонну передачу), знеособлення, блокування, знищення, а також іншим чином обробляти персональні дані учасника, які учасник перед залишає за запитом Організатора Акції - дані паспорта громадянина РФ учасника Акції та / або другої особи.

Персональні дані, зазначені вище в цьому пункті, виходять і обробляються Організатором виключно з метою проведення цієї Акції: для видачі призу учаснику Акції, визнаному його володарем згідно з цими Правилами, а також реалізації прав і виконання інших обов'язків, передбачених цими Правилами та чинним законодавством РФ.

8.3. Згода дійсно з моменту отримання Учасником Акції скретч-карти.

8.4. Організатор не несе відповідальності за невиконання дій, пов'язаних з проведенням Акції, якщо таке невиконання сталося внаслідок відкликання Учасником своїх персональних даних.

8.5. Персональні дані Учасника Акції зберігаються в базі Організатора протягом терміну проведення Акції. Суб'єкт персональних даних має право відкликати свою згоду на участь в Акції із зазначенням в повідомленні свого прізвища, імені, по батькові, віку і міста, які Учасник повідомляв для участі в Акції в числі своїх реєстраційних даних.

9. Інші положення.

9.1. Всі Учасники Акції самостійно оплачують всі витрати, понесені ними у зв'язку з участю в Акції всі інші витрати, які прямо не вказані в цих Правилах.

9.2. У всьому, що не передбачено цими Правилами, Організатор та Учасники керуються чинним законодавством Російської Федерації.

9.3. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань, якщо таке невиконання стало результатом дії обставин непереборної сили (форс-мажор) в тому числі: війни, революції, бунти, терористичні акти, дії і рішення офіційних органів та інших обставин, при тлумаченні которых принимаются понятия, регламентированные Гражданским законодательством Российской Федерации.

9.4. Організатор не несе відповідальність за:

- не отримання / несвоєчасне отримання призів, відомостей / документів, необхідних для отримання призів, з вини самих учасників Акції, або з вини організацій зв'язку, або з інших, не залежних від Організатора причин;

- не виконані (несвоєчасне виконання) Учасниками Акції обов'язків, передбачених цими Правилами;

- не отримання призів в разі відмови від них Учасниками Акції;

- життя, здоров'я, за моральні і / або психічні травми Учасників, в зв'язку з їх участю в Акції;

- життя, здоров'я, моральні та / або психічні травми Учасників Акції та / або других осіб, в процесі використання отриманих призів;

- якість видаваних призів;

- по іншим пунктам / положенням, вказаним у цих Правилах та / або передбачених законодавством РФ.

9.5. Результати проведення Акції є остаточними і не підлягають перегляду.

9.6. Факт участі в Акції означає ознайомлення та повну згоду учасників з цими Правилами проведення Акції. Зокрема, але, не обмежуючись нижченаведеним, Учасник Акції підтверджує свою згоду:

- на участь в рекламних інтерв'ю про участь в Акції, в тому числі для радіо і телебачення, а так само для інших засобів масової інформації, а також на здійснення Організатором і / або третіми особами за завданням Організатора фото- і відеозйомки учасника / другої особи, а також на використання створених фото- і відеозаписів з учасником без отримання додаткової згоди на таке використання і без сплати будь-якої винагороди за таке використання, у тому числі в засобах масової інформації, зокрема, в рекламних цілях, з правом передачі права використання зазначених фото- і відеозаписів з учасником третім особам;

9.7.В разі будь-яких претензій до Організатора з боку третіх осіб, в зв'язку з порушенням учасником Акції прав третіх осіб під час проведення Акції, Учасник Акції бере на себе відповідальність за самостійного вирішення таких суперечок.

Звертаємо Вашу увагу, що список АЗС-учасників акції "Набирай окуляри" обмежений. Повний перелік АЗС, який бере участь в акції, уточнюйте по телефону: 8-800-555-40-46.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online