У готелях і базах відпочинку вздовж Арабатської Стрілки розмістять військових на час ВП

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За його словами, час йде про тимчасове вилучення готелів у підприємців За його словами, час йде про тимчасове вилучення готелів у підприємців   З відкритих джерел   Уздовж Арабатської стрілки в готелях і базах відпочинку розмістять військових на час ВП

З відкритих джерел

Уздовж Арабатської стрілки в готелях і базах відпочинку розмістять військових на час ВП. Готовність вилучити у підприємців готелі висловив глава Генічеської районної державної адміністрації Олександр Воробйов під час прес-конференції з журналістами, передають " НікВесті ".

"До мене надійшло запитання від керівництва країни, скільки я можу розмістити тут, на місці військових. Я при представниках ЗМІ зазначу, що я розміщу тут стільки військових, скільки буде необхідно для захисту нашої з вами території та всієї України. А це 40 кілометрів Арабатській стрілки. Всі бази відпочинку ... Я не буду слухати ті слюні і соплі деяких керівників установ, які будуть говорити, що вони вже запечатали приміщення на зимовий період. Все відкриємо, а кого-то відправимо куди треба і на скільки потрібно ", - зазначив він .

Чиновник також зазначив, що він готовий відібрати у підприємців їх турбази в районі Арабатської стрілки і розмістити там українських військових.

Це обумовлено небезпекою наступу з боку Росії, говорить Воробйов.

"Нікого сьогодні не хвилює, що в 10 разів збільшено присутність військової техніки поруч з нами. Навіщо їм десятки тисяч, сотні броньованої техніки? Це все поруч з нами, все ось тут за Чонгар. Цілодобово вони там копають, зводять інженерні споруди. Навіщо вони це роблять? А потім ми будемо говорити, чому ми так зробили, що відкрили кордони? Я вважаю, що військовий стан саме для таких територій, як Генічеський район, який впритул наближений до окупанта російському, ми просто повинні дякувати за це (військовий стан, - прим.). Прези дент зазначив, і я це зроблю, що ніяких обмежень конституційних прав і свобод громадян не буде ", - заявив Олександр Воробйов.

Нагадаємо, у зв'язку з Азовським кризою Верховна Рада на позачерговому засіданні 26 листопада погодила президентську ініціативу ввести воєнний стан на 30 днів у певних регіонах . У випадку необхідності можливі деякі обмеження прав і свобод громадян, проте глава держави пообіцяв, що до таких заходів вдаватимуться, тільки якщо ситуація загостриться.

документи про введення воєнного стану були офіційно опубліковані і почали діяти вдень 28 листопада .

Навіщо їм десятки тисяч, сотні броньованої техніки?
Навіщо вони це роблять?
А потім ми будемо говорити, чому ми так зробили, що відкрили кордони?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online