Продаж авто в розстрочку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Ми продали авто 14.04 по ДКП з розстрочкою. Новий господар протягом 10 днів на облік не поставив, самі зняли 30.04. Настав термін другого платежу, а він і на облік не ставить, і гроші не віддає. ПТС і СТС у нього. Підкажіть, що робити в такій ситуації?

1.1. Привіт, варіанти два: або розривати договір згідно статті 450 ЦК рф, або стягувати кошти. У будь-якому випадку коштувати почати з напряму письмової претензії.
Удачі вам і всього найкращого.

1.2. Доброго дня! Звертайтеся в суд і або розривати договір або стягувати кошти.

1

2. Через незнання продав авто в розстрочку без договору купівлі-продажу. Є розписка, в якій прописані сума боргу і терміни оплати. Терміни давно пройшли, телефон у покупця заблокований. Оригінал ПТС у мене. У нього тільки свідоцтво про реєстрацію. Як зняти авто з обліку? У МРЕВ без договору купівлі-продажу знімати не хочуть.

2.1. Доброго дня! Якщо немає договору, то і продажу немає.

2.2. Ну так напишіть договір.

2.3. Подавайте в поліцію заяву з ст. 166 КК РФ -угон. Винний швидко включить телефон, після того як його доставлять до слідчого примусово.

3. Продав авто за договором купівлі продажу знайомому в розстрочку. Він півроку справно платив але на облік не поставив. Я подав номера на відчуження. Потім він не зміг зі мною расалатіться і я забрав авто назад. Питання що мені буде якщо мене зупинить ДАІ. Адже Поиде я власник в ПТС. Стс і страховка теж на мене.

3.1. Колишній господар має право зняти авто з реєстрації, якщо новий господар не поставив на облік в 10-денний термін.
Таку послугу можна отримати через сайт держпослуг.
Те, що Ви забрали у нього авто може прирівнюватися до угону. Я так вважаю. Адже ви не оформляли новий договір купівлі-продажу, а старий не скасовували?

4. Засвідчити розписку купівлі продажу авто в розстрочку.

4.1. У чому питання то? Розписки для ДКП не вистачить, потрібно повноцінний договір скласти, там всі умови прописати чітко. Тільки розписка це ризики. Завіряти у нотаріуса необов'язково.

5. ПРОДАЖ АВТО В РАССРОЧКУ
Доброго дня! У мене таке питання. Продаю машину в розстрочку без первісного внеску. Як правильно все оформити щоб не було це шахрайство. Або просто не залишитися без грошей і без машини.

5.1. Договір купівлі-продажу з розстрочкою платежу і одночасно запорука авто в якості забезпечення повної сплати.

5.2. Доброго дня! Умова про розстрочення потрібно вказати в договорі купівлі продажу автомобіля. На період розстрочки авто можна зробити заставою.

5.3. Сходіть до нотаріуса і оформите розписку про борг у вартості автомобіля на вашого покупця, тим самим ви убезпечите себе і завжди зможете відшкодувати свої збитки через суд.

5.4. Доброго дня! Договір купівлі - продажу з розстрочкою платежу краще нотаріально завірити, не просто розпискою обійтися. Легше, якщо буде невиплата або несвоєчасна виплата, відстоювати свої права в суді.

Легше, якщо буде невиплата або несвоєчасна виплата, відстоювати свої права в суді

6. Оформити купівлю продаж авто в розстрочку.

6.1. А саме питання то в чому?

7. До кого звертатися якщо не платять по розстрочці за договором купівлі продажу авто в розстрочку.

7.1. Добрий день. Звертатися до суду, рассторгать договір і забирати авто. Або стягувати гроші в судовому порядку.

7.2. Тепер тільки в судовому порядку можливо вирішити питання.

8. Продаж авто в розстрочку, який відсоток пені за несплату щомісячного платежу вчасно можна встановити? Дякуємо.

8.1. Штрафні санкції Ви можете встановити будь-які, в силу ст. 421 ГК РФ договірні відносини грунтуються на принципі свободи договору.
З повагою, адвокат - Степанов Вадим Ігорович.

8.2. На ваш розсуд, на практиці склалося 0,1% в день і то суди можуть порізати потім. Сильно завищувати не варто, суд знизить.

9. Продала машину в розстрочку, договір купівлі продажу є. Машина на мені. Покупець платить не вчасно, і не всю суму, зазначену в договорі. Чи можу я забрати назад машину і що для цього потрібно?

9.1. Доброго дня! Уважно читайте Договір. Всі ці питання повинні бути передбачені Договором.

10. Хочу оформити продаж авто в розстрочку. Підкажіть будь ласка як правильно скласти розписку.

10.1. Розписка не підійде. Укладайте договір купівлі-продажу з розстрочкою платежу.

10.2. Надія оформляти треба не розписку а договір купівлі-продажу, де розписуйте розрахунок за автомобіль.

10.3. Що б юрист допоміг вам, замовляйте йому роботу в особисту переписку або на ел пошту вказану в профілі.

10.4. Не робіть помилку, тому що грошей ви точно в повному обсязі не отримаєте. Навіть обтяження поставлять, а новий власник скине машину, отримає гроші і шукайте його в чистому полі. Будете ви шукати і покупець - вам потрібні гроші, покупцеві реєстрація або повернення грошей.
Договір купівлі-продажу з повною оплатою і тільки. Немає грошей, сорі, беріть в позики у кого-то, кредит, займ. Не робіть собі проблем на рівному місці.
Ви покупця ще на сайті ФССП і по судах пробийте і напевно дуже здивуєтеся.

Ви покупця ще на сайті ФССП і по судах пробийте і напевно дуже здивуєтеся

11. Проблема така продав авто в розстрочку за договором купівлі продажами з розточувальним платежем перший час платив справно
Але потім став годувати сніданками і так вже майже полінома договір був на 1 рік і 3 місяці термін закінчується через місяць.
Він готовий повернути авто
Номашіга рік працювала в таксі стан її в рази погіршився та й постаріла на рік я хотів би повернути гроші як мені краще вчинити чи є можливість отримати свої гроші через суд.

11.1. Якщо в договорі прописали розстрочку, то можна виграти суд, але не факт, що у покупця будуть гроші. Просіть в суді також накласти арешт на авто, може клопотання задовольнять.

12. Продала машину в розстрочку. Але машина ще на мені. Папери підписали. Договір купівлі продажу та розстрочку на 6 місяців. Тепер не беруть трубку і не хочуть платити. Що робити?

12.1. Стаття 450 ЦК України. Підстави зміни і розірвання договору
1. Зміна та розірвання договору можливі за згодою сторін, якщо інше не передбачено цим Кодексом, іншими законами або договором. 2. На вимогу однієї із сторін договір може бути змінений або розірваний за рішенням суду тільки: 1) при істотному порушенні договору другою стороною; 2) в інших випадках, передбачених цим Кодексом, іншими законами або договором. Істотним визнається порушення договору однією зі сторін, яке тягне для іншої сторони така шкода, що вона значною мірою позбавляється того, на що мала право розраховувати при укладенні договору.

13. При продажу авто в розстрочку чи достатньо однієї розписки?

13.1. Добрий день, шановний гість.
Я б рекомендувала договір лізингу або нотаріальний договір
Для вирішення проблеми головне вчасно звернутися до хорошого юриста.

13.2. Розписки буде недостатньо, це лише документ, що підтверджує факт передачі грошей в конкретну дату і не більше того.
Вам потрібно оформляти належним чином договір купівлі-продажу.

13.3. Добрий день, Гість! Мало однієї розписки, потрібен договір купівлі-продажу, документи на автомобіль, перевірити по базі даних і автомобіль і вашого продавця на предмет боржників по виконавчій службі. Зверніться до юристів, вам допоможуть.

14. Будь ласка як правильно укласти договір купівлі-продажу авто в розстрочку між фіз. особами, щоб договір мав юридичну силу наприклад при несвоєчасному внесення щомісячного платежу покупцем за авто. Заздалегідь дякую.

14.1. Договір складається в простій письмовій формі, можна і у нотаріуса, але це зайві витрати. У договорі ви можете вказати всі потрібні умови оплати, терміни оплати, відповідальність сторін за порушення умов договору.

14.2. У договорі має бути обумовлено порядок оплати, а так само передбачена відповідальність сторін за порушення умов договору. Як додаток до договору прикладається графік оплати. У тому випадку, якщо умови договору (зокрема порушення порядку оплати) будуть не дотримані однієї зі сторін, друга сторона пропонує порушнику розірвати договір в добровільному порядку (письмово) з приведенням сторін у первинний стан (взаємний повернення автомобіля і виплачених грошей). Якщо отримує відмову - до суду з позовом про розірвання договору на підставі порушення однієї зі сторін його умов.

14.3. Добрий день.
Вам потрібен грамотно складений юридично договір. За несплату в термін можете передбачити неустойку. Рекомендую звернутися до юриста за складанням договору. Це буде вигідніше ніж до нотаріуса.

14.4. Добридень! Для складання такого роду договору раджу звернутися до адвоката! Або до нотаріуса! Всього Вам доброго і удачі!

15. Продав авто з купівлі продажу зараз помітив помилку в марці машини, продавав в розстрочку знайомим, гроші віддавати відмови, напевно мало знав людей, з за помилки маю шанс?

15.1. Технічна помилка може зізнатися несуттєвою. Якщо не вказано зовсім інший автомобіль.
Якщо покупець відмовляє виконувати прийняті обов'язки - це буде істотним порушенням і служить підставою для припинення угоди. Стаття 450 частина 2 ГК РФ.

15.2. Ви маєте шанс розірвати договір і повернути машину з суттєве про порушення умови договору, а не через неправильне написання марки
"Цивільний кодекс Російської Федерації (частина перша)" від 30.11.1994 N 51-ФЗ (ред. Від 03.08.2018)
"" ГК РФ Стаття 450. Підстави зміни і розірвання договору
КонсультантПлюс: примітка.
Позиції вищих судів по ст. 450 ГК РФ ">>>"
"" 1. Зміна і розірвання договору можливі за згодою сторін, якщо інше не передбачено цим Кодексом, іншими законами або договором.
Багатостороннім договором, виконання якого пов'язане із здійсненням усіма його сторонами підприємницької діяльності, може бути передбачена можливість зміни або розірвання такого договору за угодою як всіх, так і більшості осіб, що беруть участь в зазначеному договорі, якщо інше не встановлено законом. У зазначеному в цьому абзаці договорі може бути передбачений порядок визначення такої більшості.
(Абзац введений Федеральним законом від 08.03.2015 N 42-ФЗ)
"" 2. На вимогу однієї із сторін договір може бути змінений або розірваний за рішенням суду тільки:
"" 1) при істотному порушенні договору другою стороною;

16. Продавав авто за договором купівлі \ продажу з розстрочкою платежу. Людина в певний момент перестав платити, а через пів року я знайшов свій авто на стоянці біля одного торгового центру (биту). Другим комплектом ключів відігнав до себе. Манівцями дізнався що можна отримати виплату по ОСАГО (покупець не хотів мені машину віддавати, а й без мене виплату отримати не міг). Виплату отримав, тепер ремонт в процесі. На мої прохання здати другий комплект ключів і підписати зворотний акт-прийому передачі авто добровільно людина не реагує. Які мої дії повинні бути? Чи потрібно в суд подавати і яке формулювання? Або простіше просто поміняти замки і не морочитися?

16.1. Добрий день.
Потрібно подавати в суд позов про розірвання договору купівлі-продажу у зв'язку з несплатою заборгованості покупцем.

16.2. Добрий день Володимир, в вашому випадку ситуація двояка-подасте в суд, в суді даний громадянин скаже платив справно, потрапив в ДТП, і ви після цього-таємно заволоділи автомобілем-викрали його.
Судові тяжби не такі прості, тому тільки якщо почнуться якісь правові дії з боку "покупця" тобто якщо він звернеться до суду, вам слід захищати свої права-на даний момент дотримуйтеся останнього варіанту з замками.

17. При продажу авто в розстрочку який потрібен пакет документів і треба передавати покупцеві ПТС.

17.1. Доброго дня! Покупцеві краще перевірити даний транспортний засіб на наявність застави, а також заборони на вчинення реєстраційних дій.

17.2. Добрий день Андрій, в вашому випадку необхідно перш за все оформити розписку з покупцем (і завірити в нотаріуса), передавати ПТС чи ні, це вже як домовитеся з покупцем (всі прописуйте саме в розписці!)
Документи-СТС, ПТС, копію паспорта обов'язково.

18. Така проблема. За ДКП в розстрочку проданий авто. Покупець не виконує договір. Чи можливо подати до суду на розірвання договору з поверненням авто і стягненням пені за користування чужими грошовими коштами?

18.1. Якщо Покупець не виконує свої обов'язки по ДКП, то Продавець в односторонньому порядку має право розірвати ДКП в судовому порядку. Для складання позовної заяви можете звернутися на електронну пошту.

19. Продав авто по ДКП з розпискою і в розстрочку термін закінчився давно майже три роки ні грошей ні авто говорить подай на мене в суд буду тобі по 10 руб в місяць платити а сам продав машину іншому в підсумку я недавно Узали що вже 3 й ​​раз її перепродали а як це так я власник стс у мене штрафи мені йдуть я по судах не можу ходити у мене 5 дітей що робити не знаю допоможіть.

19.1. Надія, здрастуйте. Вам терміново, поки не пройшло 3 роки з моменту продажу автомобіля і написання розписки покупцем автомобіля, написати позовну заяву і подати його до суду. Це не складно зробити Вам самій. Якщо термін буде більше 3-х років, то Ви вже не зможете пред'явити вимоги до відповідача. Суд прийме рішення і видасть Вам виконавчий лист, який ви представляєте в службу судових приставів. Потім не Ви, а він буде бігати за Вами, коли у нього накладуть арешт на його майно, включаючи банківські картки тощо. Удачі вам.

19.2. Привіт, Надія! Вам необхідно терміново подавати позов до суду, якщо втратите час, то Вам може бути відмовлено в зв'язку з закінченням строку позовної давності.
З повагою, ЮРИДИЧНА ФІРМА «ЗАКОН».

19.3. Ну, раз штрафи йдуть, дак анулюйте реєстрацію авто, за його втрату.
Що тут думати то було?
Договір і ПСТ у Вас .. подавайте заяву ...

19.4. Надія, треба було подавати до суду з розірванням договору, накладенням арешту на машину, вилучення а / м з чужого незаконного володіння.
Можна і зараз це зробити, поки 3 роки не минув.
Зверніться до юриста, який зможе провести процес за дорученням, Вам самій бігати не буде потрібно.

20. Куди подати заяву щодо повернення грошей за договором купівлі-продажу авто в розстрочку, гроші покупець не повертає.

20.1. Добридень!
У такій ситуації вам доведеться звернутися в суд з позовною заявою до покупця. Як краще сформулювати позовні вимоги можна буде сказати при більш докладному вивченні ситуації і документів.

Як краще сформулювати позовні вимоги можна буде сказати при більш докладному вивченні ситуації і документів

21. Продали машину в розстрочку. Договір купівлі продажу оформлений. Машина з обліку не знята. На руках боргова розписка, складена в присутності двох свідків. Покупець гроші не віддав. Термін по віддачі грошей минув. Що можна зробити? 'За матеріалами юридичної соціальної мережі www.9111.ru ©'

21.1. Можна або звернутися до суду з позовом і стягнути грошові кошти або розірвати договір і повернути автомашину собі. Я б ще гроші стягнула за оренду.

21.2. Доброго дня! Якщо є боргова розписка, то можете звертатися з позовною заявою до суду. Головне - правильно скласти, обґрунтувати та мотивувати таке позовна заява.

21.3. Добрий день Ольга Леонідівна.
Вам необхідно звернутися до мирового судді за судовим наказом на стягнення грошових коштів за договором купівлі продажу транспортних засобів.
З повагою Дар'я.

22. Продала авто по ДКП в розстрочку платежу. У графі вартість вказали суму і "що зобов'язуюсь виплатити" до 5 травня 2018 г. Має чи силу таке формулювання, в разі, якщо покупець не виплатить мені всю суму до 5 травня? + Стала пробивати паспорт покупця по базах даних, виявилося, що паспорт недійсний.

22.1. Юлія, здрастуйте. Ви напевно вже зрозуміли, і моя порада в цьому плані буде зайвим, що документи потрібно перевіряти до угоди ... Необхідно перевірити, чи поставлений автомобіль на облік? На кого? За якими документами? Можете визнати договір нікчемним і застосувати наслідки недійсності правочину. Дугою питання, де зараз цей Покупець. Якщо машину не переоформили, заявити в угон. Також, якщо гроші не будуть виплачені, звернутися в поліцію із заявою про шахрайство. Їх обов'язково зацікавить угода по підробленим документам. Ось, все, що можу Вам порадити.

23. Продав авто за договором купівлі продажу в розстрочку за 55000 30000 він оплатив інше немає терміни вийшли 25 грудня 2017. як далі мені бути що б отримати свої гроші за авто?

23.1. Привіт Іван. Для відповіді на ваше запитання потрібно знати як оформлене розстрочення платежу у вашому договорі купівлі-продажу, ну або хоча б як звучить розписка.

24. Нотаріус склав договір купівлі продажу авто в розстрочку і допустила 4 помилки тепер я залишилася без грошей і авто. Подали позов до суду на розірвання договору і повернення машини т.к були порушені умови договору. Викличуть нотаріуса на суд і які шанси повернути авто? Дякуємо.

24.1. Добрий вам день.
Шановна Юліє, в даному випадку у вас досить складна проблема. Треба вивчати всі документи по вашого запитання, щоб дати повний і кваліфіковану відповідь, на жаль.

25. Питання з продажу авто в розстрочку.
Продав машину. З покупцем ми домовилися на розстрочку. Він написав розписку, що купує в розстрочку такий то автомобіль у такого то людини і зобов'язується виплатити за 2 місяці за авто 30 т. Р .. Напередодні, днями трьома раніше, він її дивився, ми проїхалися, все нормально було, ніяких проблем з тих . частини. Він кілька днів думав, і заодно шукав ще варіанти, і потім погодився на мій авто, тому що інших цікавих варіантів в розстрочку не знайшов. Я її йому пригнав, написали прямо в ній папір цю, і все, віддав ключі. Документи всі, згідно розписці залишилися у мене, так як він хотів її поставити в гараж і готувати під дрифт зимовий поки розплачується. Мене це влаштувало, тим більше що страховки немає і документи всі інші у мене. Він пересувався тільки в гараж і на мийку на ній заїхав. Ніщо не передбачало біди...
Вчора написав, що нібито машина не заводиться, мотор стукає. Це все під питанням поки я сам її не подивився. Завтра поїду до нього. Власне питання, як бути тепер? Повернення авто? Іль знижку йому зробити на ремонт, якщо такий буде потрібно? Формально то вона моя ще, але ж він купив, хоч і в розстрочку, але відповідати повинен по ідеї він за її стан?

25.1. Так як ваші розписки недійсні бо в даному випадку складається договір купівлі продажу на виплат і оформляється продаж в ПТС, ви якщо не зробили цього можете просто забрати автомобіль і повернути гроші.

26. Чи має термін давності розписка про продаж авто в розстрочку?

26.1. Добрий день. Якщо в розписці вказано термін для виконання зобов'язання, то має термін. Якщо строк не зазначений, то можна і 10 років чекати продажу, наскільки терпіння вистачить. У чому проблема то?

26.2. Добрий день.
Термін позовної давності починає текти з зазначеного в розписці дня виплати відстроченої суми. У розписці вказана конкретна дата, коли залишилася (або всю) суму повинні виплатити, де виплатити, кому виплатити?

26.3. Доброго часу доби
Покажіть документи юристу на платній консультації. У вас не боргова розписка, щоб говорити про термін давності. Але якщо розписка не дотримується. Гроші за автомобіль Необхідно стягнути протягом трьох років після закінчення термінів по розписці
Удачі вам. Анна Титова.

27. Така ситуація. Я продала авто в розстрочку за договором купівлі-продажу. Так само була написана розписка про те, що покупець зобов'язується розплатитися повністю через місяць. ПТС залишився у мене. Місяць пройшов він попросив почекати ще 10 днів. Мені прийшло 4 штрафу за цей час. А він все тягне час. Як забрати гроші або машину? Куди звернути?

27.1. Добрий день. Ви можете звернутися до суду з позовом про стягнення грошових коштів або про розірвання договору у зв'язку з невиконанням покупцем своїх зобов'язань з оплати.

27.2. Доброго дня! Право власності у Вас за договором переходить до покупця в який момент? Я так розумію, що він грошей взагалі анітрохи не дав?
Потрібно або через суд розривати договір, або стягувати заборгованість через суд. У другому варіанті, треба просити суд накласти забезпечувальні заходи у вигляді арешту авто, інакше автомобіль буде проданий і Ви можете взагалі нічого з даного громадянина не отримати!

27.3. Вам потрібно подати позов до суду ПРО РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРУ КУПІВЛІ ПРОДАЖУ і повернення автомобіля в зв'язку з порушенням договору. Після суду будете забирати авто з приставами.

27.4. Якщо договір купівлі-продажу не виконується, ви маєте повне право звернутися до суду і подати позовну заяву про розірвання договору.

27.5. Щоб вам відповісти потрібно бачити сам договір думаю, що вам потрібно з позовом до суду на розірвання договору звертатися і витребувати своє майно.

Підкажіть, що робити в такій ситуації?
Як зняти авто з обліку?
Адже ви не оформляли новий договір купівлі-продажу, а старий не скасовували?
4.1. У чому питання то?
6.1. А саме питання то в чому?
8. Продаж авто в розстрочку, який відсоток пені за несплату щомісячного платежу вчасно можна встановити?
Чи можу я забрати назад машину і що для цього потрібно?
Що робити?
13. При продажу авто в розстрочку чи достатньо однієї розписки?
15. Продав авто з купівлі продажу зараз помітив помилку в марці машини, продавав в розстрочку знайомим, гроші віддавати відмови, напевно мало знав людей, з за помилки маю шанс?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online