Королеву корупції в ДАІ вбили: довідку-рахунок для оформлення автомобіля скасували

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тепер для під час купівлі-продажу машини сторонам досить підписати договір   Довідка-рахунок для оформлення автомобіля більше не потрібна

Тепер для під час купівлі-продажу машини сторонам досить підписати договір

Довідка-рахунок для оформлення автомобіля більше не потрібна. Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбук глава МВС Арсен Аваков. Тепер для під час купівлі-продажу машини досить підписати договір в будь-якому сервісному центрі України (колишньому МРЕВ) в присутності адміністратора, який безкоштовно засвідчить особистості учасників угоди на підставі їх документів.

Раніше для оформлення автомобіля була потрібна довідка-рахунок. ДАІ замовляло номерні бланки «Довідка-рахунок» ДП «Поліграфкомбінат« Україна »і за собівартістю (до недавнього часу - 29 грн. 04 коп., А тепер і зовсім 12 грн) продавало приватним фірмам. І все відповідало законним порядків і правил ... Звичайному ж людині така довідка обходилася в 500-2000 гривень. Різниця в ціні - чистий прибуток компанії.

З сьогоднішнього дня для реєстрації автомобіля на нового власника досить:

  • Підписати договір купівлі-продажу (дарування) продавцем і покупцем особисто в будь-якому (!) Сервісному Центрі МВС України в присутності адміністратора Центру по пред'явленню документа, що посвідчує особу. Вартість послуги - тільки обов'язкові платежі, встановлені законом.
  • Нотаріально засвідчити договір купівлі-продажу і надати його в будь-який (!) Сервісний Центр України. Оплата обов'язкових платежів плюс послуги нотаріуса.
  • Для покупців нових автомобілів в салонах (у юр.лица) досить надати в Сервісний Центр договір, посвідчений печаткою продавця і свої документи. Оплата обов'язкових платежів, встановлених законом.

Ось, що з цього приводу сказав Арсен Аваков:

"З сьогоднішнього дня ми" вбиваємо "довідку-рахунок - королеву корупції в ДАІ, годувальницю не одного покоління даішників -« довідка-рахунок »- наказала довго жити! Сьогодні, нарешті, склалися всі умови. Ліквідовано ДАІ, МРЕВ - створені Сервісні центри МВС, змінені процедури - підготовлені купа підзаконних нормативних змін .. і ось сьогодні вніс Постанова на Кабінет Міністрів і був активно підтриманий: використання довідок-рахунків при оформленні автомобілів СКАСОВАНО! Корупційна можливість обдирати автолюбителів через довідки-сче та - знищена як клас! "

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online