Дешева оренда автомобілів в Тюмені - забронювати авто на Bookingcar.su

  1. Гарячі пропозиції в Тюмень Аеропорт Компанія Bookingcar пропонує широкий вибір варіантів оренди автомобілів...
  2. Що подивитися в Тюмені: цікаві пам'ятки міста
  3. Міст закоханих
  4. Музей образотворчих мистецтв
  5. Сквер сибірських кішок
  6. Музей геології, нафти і газу
  7. В околицях Тюмені: кращі автомобільні маршрути
  8. село Абалак
  9. Андріївські озера
  10. музей Распутіна
  11. Ялуторовськ
  12. Їжа: атмосферні ресторани, кафе і бари
  13. Ткемале
  14. Максимович
  15. Granny's Bar
  16. пармезан
  17. Де жити: затишні готелі Тюмені
  18. Green House Hotel
  19. Remezov Hotel
  20. Євразія
  21. Парк-готель "Прага"
  22. Де паркувати орендований автомобіль в Тюмені

Гарячі пропозиції в Тюмень Аеропорт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія Bookingcar пропонує широкий вибір варіантів оренди автомобілів в Тюмені
У нас ви зможете підібрати машину будь-якого класу, оптимально відповідає вашим потребам.

Наші ціни - одні з найвигідніших на ринку
Переконайтеся в цьому самі!

Офіс в Москві
Ми завжди раді, зустрітися з вами в нашому офісі і відповісти на всі ваші запитання.

професійна підтримка
Наш професійний колл-центр допоможе вам розібратися у всіх тонкощах оренди автомобіля. Ми гарантуємо повний супровід протягом усього терміну оренди.

Ми гарантуємо повний супровід протягом усього терміну оренди

Приїхавши в Тюмень, кожен відкриє це місто для себе з нової сторони. Цікавитеся історією і культурою? Тоді вам варто відвідати краєзнавчий музей, музей образотворчих мистецтв, музей геології, нафти і газу. Якщо ви любите піші прогулянки, прогуляйтеся до Моста закоханих, який розташований на вулиці Береговій, пройдіться по Скверу сибірських кішок і зробіть пару знімків на тлі міста. Подумує про те, як провести вечір? Захоплююче скоротати час можна в філармонії, драматичному театрі або в театрі мімікрії. Щоб оглянути природні пам'ятки і мальовничі околиці, візьміть машину в прокат і вирушайте за наміченим туристичному маршруту.

Bookingcar рекомендує:

Оренда авто в аеропорту Тюмені

Міжнародний аеропорт Тюмені "Рощино" (Tyumen Roschino Airport) -

Код IATA: TJM
Розташування: 13 км від Тюмені
Офіційний сайт:
Довідка: 8 (345) 249-64-50

Послугу оренди автомобіля в аеропорту Тюмені надають кілька компаній. Стійки видачі прокатних авто розташована в залі прильоту. Поруч з аеропортом діє короткострокова парковка (перші 20 хвилин безкоштовні), добова парковка (200 руб. / Добу).

Що подивитися в Тюмені: цікаві пам'ятки міста

Знаменський кафедральний собор

Вул. Семакова, 13

Знаменський собор помітно виділяється серед архітектурних споруд міста. Дивлячись на нього, підсвідомо проводитися паралель з палацами в Петергофі. Комплекс виконаний в стилі російського бароко. Позолочена обробка, блакитні купола і білосніжні стіни виглядають багато і нарядно. Історія собору починається з XVI століття. Він не раз був зруйнований внаслідок зовнішніх чинників, а після був реставрований і модернізований. Пам'ятка являє інтерес не тільки для віруючих людей, а й тих, хто хоче насолодитися архітектурною величчю споруди та зануритися в атмосферу спокою й умиротворення. Дістатися до об'єкта зручніше за все буде на орендованому автомобілі.

Міст закоханих

Міст закоханих

Міст Закоханих - один із символів Тюмені. Вночі пам'ятка починає жити іншим життям: конструкція підсвічується численними вогнями і стає романтичним місцем для зустрічей і прогулянок закоханих. Щоб ніхто не спізнювався на побачення, тут було встановлено годинник. Але це лише одна з версій. Можна також провести паралель з відомою приказкою "щасливі годин не спостерігають". Опинившись тут, неодмінно поцілуйте кохану людину і загадайте найзаповітніше бажання.

Музей образотворчих мистецтв

Вул. Орджонікідзе, 47

Музей образотворчих мистецтв представляє інтерес для будь-якої вікової групи. Тут представлені колекції полотен Рєпіна, Айвазовського, Фалька, Пікассо, Далі і багатьох інших геніальних творців. Шедеври Імператорського фарфорового заводу органічно доповнюють художні зборів. Окремою виставкою тут представлені експонати декоративно-прикладного мистецтва, в тому числі, різьбленням по дереву, керамікою, глиняними іграшками порцеляною.

Сквер сибірських кішок

Сквер сибірських кішок

Взявши машину на прокат, вирушайте в сквер сибірських кішок. Це місце зовсім недавно стало вважатися пам'яткою міста, проте, привертає городян і туристів. У період блокади Ленінграда, щури були особливо небезпечні для експонатів Ермітажу, тому з усіх околиць звозили кішок, щоб уберегти цінні колекції. На згадку про ці події, на центральній алеї в Тюмені красуються позолочені статуї кішок.

Музей геології, нафти і газу

Вул. Республіки, 142

Музей геології, нафти і газу - це зовсім неабиякий музей, в якому можна ознайомитися з хронологією геологорозвідувальних робіт, дізнатися цікаві факти про історію видобутку газу і нафти. Тут постійно діє експозиція "Мінеральні багатства Західного Сибіру", в якій представлені унікальні копалини і мінерали. Найбільш цікавим експонатом в музеї є карта Тюменської області, виконана з дорогоцінних каменів.

В околицях Тюмені: кращі автомобільні маршрути

Тюменський гарячі джерела

Тюменський гарячі джерела

Мало хто знає, що в Тюмені можна купатися влітку і взимку. Якщо ви хочете поправити здоров'я або просто із задоволенням провести час, вирушайте на гарячі джерела, купання в яких виробляє тонізуючий ефект. Особливо корисна ця процедура при серцево-судинних захворюваннях і захворюваннях нервової системи. Цілий рік температура води в басейнах не опускається нижче +40 градусів. Процедура повинна тривати близько 20 хвилин, а після, ополоснувшісь в басейні, краще відправитися пити чай. Купання в мінусову температуру є свого роду екзотикою, тому гарячі джерела користуються популярністю у гостей міста. До слова, поки дорослі будуть насолоджуватися гідромасажними ванними, молодше покоління може проводити час в дитячому басейні.

село Абалак

село Абалак

Якщо вам хочеться на кілька днів зануритися в абсолютно іншу атмосферу, орендувавши авто, вирушайте в Село Абалак. Це стародавнє поселення, де здавна проживало татарське населення. Село було названо на честь їхнього ватажка, це найменування збереглося до наших днів. Тут все наскрізь просякнуте атмосферою минулих століть. Прогулюючись по околицях села, перед вами відкриється мальовничий вид на річку Іртиш. Головна місцева визначна пам'ятка - Абалакский чоловічий монастир. Протягом багатьох років він є центром паломництва. З усіх куточків сюди приїжджають віруючі, щоб поклонитися чудотворній іконі. Недалеко від монастиря розташований туристичний комплекс, де реконструйовано сибірський острог. Наприклад, тут можна буде побачити дитяче містечко, кузню, воєводські палати, баню, трактир.

Андріївські озера

Андріївські озера

Якщо ви опинилися в Тюмені в літню пору, тоді сміливо записуйте Андріївські озера в свій туристичний маршрут. Це цілий комплекс озер, що складається з 9 водойм, які з'єднані протокою. Походження у них річкове, тому глибина невелика. Популярністю у туристів користується Велике Андріївське озеро. Тут чистий піщаний пляж і безпечне дно. В інших же, наприклад, рибалки полюють на свій улов, а в самих нижніх озерах живуть водоплавні птахи. Дно тут мулисте, а берега дикі, тому купання може бути небезпечним.

музей Распутіна

музей Распутіна

Якщо ви чули про сім'ю Романових, то неодмінно знаєте про Григорія Распутіна. У 28 років він відправився подорожувати по Росії. Приїхавши до столиці, йому вдалося зблизитися з царською сім'єю. Вважається, що він чинив сильний вплив на царя, давав йому слушні поради і був довіреною особою. Хтось вважав його мудрецем, а хтось - знатним п'яницею. Опинившись в музеї Распутіна, вам розкажуть цікаві факти з його життя, покажуть особисті речі. Особливо цікавими експонатами є трюмо з тріснутим дзеркалом, старий віденський стілець Распутіна, ікона, перед якою молився Григорій, ложка і блюдо з особистої монограмою Олександри Федорівни Романової.

Ялуторовськ

Ялуторовськ

Візьміть на прокат машину, щоб відправитися в невелике містечко з цікавою історією. Ялуторовськ також був татарським селом, куди в XIX столітті відправляли на заслання декабристів. На згадку про події тут відкрито музейний комплекс, в який входять будинки знаменитих декабристів, крім того, Будинок природи і Краєзнавчий музей. У містечку також діє туристичний об'єкт, побудований за оригінальним планом Ялуторовського острогу. У будівництві були використані ті ж правила і канони, що і 3 століття тому. Перед відвідувачами постане підйомний міст, оглядова вежа, господарські будівлі того часу, дерев'яні скульптури, садиба первопоселенца з коморою.

Їжа: атмосферні ресторани, кафе і бари

Рибний ресторан "Посейдон"

Вул. Луначарського, 47

Після прогулянки по історичному центру Тюмені, відвідайте ресторан "Посейдон". Шеф-кухар закладу професійно поєднує різні інгредієнти і спеції, отримуючи нові незвичайні страви. Тут у вас буде можливість спробувати рибу унікальних порід, свіжі устриці, які постійно доставляють літаком в "Посейдон". Регулярно в закладі діють спеціальні пропозиції. Потрапивши на одне з них, можна отримати 20% знижку на обід, отримати іменну кружку постійного гостя або спробувати бочкове пиво "Кромбахер".

Ткемале

Вул. Максима Горького 74

Ресторан «Ткемале» пропонує своїм гостям грузинську кухню за старовинними рецептами, багату карту грузинських вин і затишну атмосферу. У цьому закладі можна смачно пообідати, повечеряти або провести сімейне торжество. Спробуйте тут лагман в вершковому соусі з беконом, салат з куркою і грибами на листковому хачапурі, овочеве соте. В якості напою можна вибрати ожиновий глінтвейн або вино на свій смак. Багате меню і ненав'язливе обслуговування припаде до смаку кожного клієнта.

Максимович

Вул. 50 років Жовтня, 52

Якщо вам хочеться зануритися в споконвічно російську атмосферу і смачно пообідати, візьміть автомобіль в оренду і вирушайте в ресторан "Максимович". Заклад вже з вулиці привертає увагу. Невеликий терем з вежами складний з колод, а Смотрильная і парапети органічно доповнюють екстер'єр. На першому поверсі облаштована сцена, на якій професійні артисти влаштовують театральні вистави. В "Максимович" крім основного меню є дитяче. Ресторан здійснює кейтеринг і доставку їжі.

Granny's Bar

Вул. Мельникайте, 98

Шукаєте заклад, де можна провести вечір з друзями за коктейлем? Краще рішення в Тюмені - Granny's Bar. Крім пуншу, молочних коктейлів і домашнього морсу, тут можна ситно поїсти. Холодні і гарячі закуски, страви з м'яса і риби, гриль меню, паста, страви для великої компанії - все це і навіть більше вам запропонують в одному з найпопулярніших закладів міста. До слова, в закладі діє акція: якщо ви зможете за годину з'їсти 3-х кілограмовий бургер, то він вам дістанеться безкоштовно. А щоб знайти звання "знавець коктейлів", за будь-який період часу потрібно випити все коктейлі, представлені в меню бару.

пармезан

Вул. Ямська, 92

"Пармезан" - це одне з небагатьох закладів в Тюмені, де регулярно проводяться майстер-класи і творчі вечори. Потрапивши на один із заходів, ви навчитеся, наприклад, розписувати пряники або послухаєте оригінальне виконання пісень в стилі джаз і соул. У цьому закладі варто спробувати свинину в мигдальних пелюстках по-іспанськи, овочеву лазанью, розсольник "Ленінградський" з томатною пастою. В період з 12:00 до 16:00 діє знижка 20% на основне меню і знижка 50% на кавову карту.

Де жити: затишні готелі Тюмені

BEST WESTERN Plus SPASSKAY

Вул. Леніна, 2a
8 (345) 255-00-08
двомісний номер - від € 87

У BEST WESTERN Plus SPASSKAYA діють ряд спецпропозицій. Наприклад, замовивши номер з п'ятниці по понеділок на двох, можна отримати пільгові умови на проживання. Як компліменту, в номері вас чекатиме шампанське і фрукти. Номери в готелі просторі, а інтер'єри - вишукані. До послуг туристів надається тренажерний зал, басейн, хамам, сауна. Туристи на прокатних авто можуть скористатися безкоштовною підземною парковкою.

Green House Hotel

Вул. Миколи Федорова, 9
8 (345) 238-53-85
двомісний номер - від € 99

В Green House Hotel панує особлива атмосфера чарівництва і казки. Зовні споруда виглядає як справжній замок. Навіть якщо ви приїдете пізно вночі, з посмішкою на обличчі вас зустріне адміністратор, який працює в нічну зміну. В готелі у вас буде можливість відвідувати спа процедури і банний комплекс. У ресторані можна спробувати не тільки основні страви, а й десерти власного приготування. Довірившись компетентному персоналу, тут для вас влаштують найкращий захід з нагоди весілля або дня народження.

Remezov Hotel

Вул. Грибоєдова, 6
8 (345) 238-39-38
двомісний номер - від € 87

Зупинившись в Remezov Hotel, у вас буде можливість скористатися низкою переваг. У Wellness-центр до послуг гостей надається гаряча фінська сауна і освіжаючий басейн. Туристична компанія, яка працює на базі готелю, організовує для вас захоплюючу оглядову екскурсію по місту і околицям або запропонує квитки в кращі ложі театрів. Ситно поснідавши в ресторані російської кухні, можна сміливо відправлятися за наміченими туристичними маршрутами.

Євразія

Вул. Радянська, д. 20
8 (345) 222-20-00
двомісний номер - від € 77

Готель "Євразія" стане ідеальним рішенням для проведення банкетів, ділових зустрічей, тренінгів, весільних церемоній. З вікон відкривається мальовничий вид на зимовий сад і озеро. Дивлячись у вікно, можна милуватися папугами і канаркою. Гості готелю можуть відвідувати тренажерний зал (без обмежень) і сауну (з 10:00 до 16:00). Залишивши орендований автомобіль на підземній стоянці, вирушайте в невелике пішу подорож до центру міста, а по шляху зайдіть в колоритний ресторан.

Парк-готель "Прага"

Вул. Інститутська, 15
8 (345) 269-37-77
двомісний номер - від € 51

Парк-готель "Прага" пропонує свої гостям наступні послуги: сауну, трансфер, побудку до певного часу, паркінг. У 10-15 хвилинах їзди знаходиться курорт "Верхній Бор", аеропорт, центр міста. По неділях діє знижка 50% на проживання. Готель розташований далеко від галасливих трас, тому навіть з відкритими вікнами в номері можна буде спокійно відпочивати. Чемний персонал подбає, щоб у вас було все необхідне для приємного проведення часу.

Де паркувати орендований автомобіль в Тюмені

Оренда автомобіля в Тюмені з BookingCar - вигідно, зручно, просто!

У разі виникнення будь-яких проблем, пов'язаних з прокатом автомобіля в Тюмені, компанія BookingCar вирішить їх максимально оперативно.

Ми будемо поруч з вами 24 години на добу.
Всього-то й потрібно - зателефонувати +7 495 215 5438 .

© Anastasiia Voloshina, 2016

Стаття сподобалася? Поділитися в соціальних мережах:

Цікавитеся історією і культурою?
Подумує про те, як провести вечір?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online