На DVD виданий концерт "Цивільної Оборони" в "Апельсині"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На DVD видана запис електричного концерту групи «Гражданская Оборона» в клубі «Апельсин» На DVD видана запис електричного концерту групи «Гражданская Оборона» в клубі «Апельсин». Цей виступ відбулося 19 листопада 2006 і на думку вдови Єгора Лєтова Наталії Чумакової є одним з кращих пізнього періоду існування колективу.

«" Електрика в Апельсині "- це один з кращих, якщо взагалі не кращий концерт" Цивільної Оборони "в 2000-х - після довгоочікуваної зміни барабанщика, після багаторічного виживання наслідків давнього догляду в політику. З відмінним звуком, прекрасної організацією, чудовою публікою. Проведений в перерві вже розпочатої записи останнього, у всіх сенсах проривного альбому "Навіщо сняться сни". Концерт, який не хотілося закінчувати, який до цих пір, при найменшому нагадуванні, знову викликає гостре відчуття щастя. За яке знову хочеться сказати: "Спасибі. Ви найкращі". Всім, хто був там тоді - коментує Наталія це видання.

DVD «Апельсин. Електрика »виходить у форматі дводискового видання. Тип упаковки: шестисмуговий діджіпак і сліпкейс. Крім запису концерту видання також містить додатковий матеріал - фільм про концерт тривалістю 50 хвилин. Реліз здійснює музичне видавництво «Виргород». Видання вже надійшло в продаж і доступно в інтернет-магазині лейбла.

Нагадаємо, що аудіо-версія цього концерту була видана у форматі подвійного CD-видання з 24-сторінковим буклетом в 2010 році. Крім того, в 2011 році на компакт-дисках була видана запис акустичного концерту Єгора Лєтова, що відбувся в тому ж клубі. У 2012 році цей же концерт був виданий на DVD під назвою « Апельсин. акустика ». До видання додавався вкладиш з автографом сет-листа виступу.

Новини, які ви пропустили

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online