Екс-дружину відомого казахстанського актора вбили в Алмати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Алмати квартирантка вбила колишню дружину відомого актора Рахмана Омарова. У поліції підтвердили інформацію про вбивство, передає КТК. В Алмати квартирантка вбила колишню дружину відомого актора Рахмана Омарова

Загибла жінка. Кадр з відео

Як стало відомо, трагедія сталася 25 червня в одному зі спальних районів. Загибла Гулдерайим Омарова приїхала за квартплатою в квартиру, яку вона здавала кільком дівчатам.

Однак, як видно, між загиблої і однією з квартиранток стався конфлікт, який в результаті і переріс в різанину.

За інформацією джерела, 30-річна уродженка Туркестанської області в якийсь момент схопила ніж і вдарила ним загиблу в горло і спину.

Тіло Гулдерайим Омарової виявив її син, коли приїхав на квартиру.

«Туди я приїхав через кілька годин, зайшов до квартири. Відсмикнувши штору, я побачив лежачу мати в калюжі крові », - розповів хлопець.

За його словами, в цей момент на нього накинулася жінка з ножем. Молодій людині дивом вдалося врятуватися. Він вибіг на вулицю і покликав на допомогу. На крики прийшли сусіди і викликали співробітників поліції.

В цей же час підозрювана спробувала покінчити собою, обв'язавши шию білизняний мотузкою і вирішивши зістрибнути з третього поверху, але не вийшло, свідкам вдалося затягнути її назад в квартиру.

Тим часом в ДВД Алмати повідомили, що підозрювана, яка проживала в цій квартирі, була затримана за гарячими слідами. Розпочато досудове розслідування. Встановлено, що дівчина приїхала на заробітки в Алмати кілька місяців тому.

Тим часом у загиблої Гулдерайим Омарової залишилися троє дітей, двоє з яких неповнолітні.

джерело: КТК

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online