Головна

  1. Вас вітає Академія для малят! Приватний дитячий садок «Академія для малят» знаходиться в недавно...
  2. Особливості організації навчання і виховання

Вас вітає Академія для малят!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Приватний дитячий садок «Академія для малят» знаходиться в недавно побудованому окремому 3-поверховому красивому будинку в зручній транспортної доступності для дітей, які проживають в Путілково, а також в районах Тушино, Митино, Куркино, на Ленінградському шосе, в г.Химки, а також в котеджних селищах, розташованих по Пятницькому, Куркінскому, Машкінскому шосе.

З 25 травня по 15 червня в нашому дитячому садку проводиться комплектування груп на вересень 2019-2020 навчального року. Оскільки кількість бажаючих відвідувати наш дитячий сад перевищує наші можливості, велике прохання до всіх бажаючих якомога швидше підійти до садочка для оформлення документів.

Оскільки кількість бажаючих відвідувати наш дитячий сад перевищує наші можливості, велике прохання до всіх бажаючих якомога швидше підійти до садочка для оформлення документів

Дитячий садок «Академія для малят» має диплом Переможця III Міжнародного конкурсу «Кращий дитячий сад 2017», який щорічно проводить Співдружність Педагогів Раннього Розвитку. У 2019 наш дитячий сад став лауреатом номінації "Лідер дошкільної освіти - 2019" в конкурсі 500 кращих освітніх організацій Росії.

У зв'язку з високим попитом в наш дитячий сад ведеться попередній запис. Почитайте докладніше про нашому садочку ...

Шановні батьки!

У літні канікули запрошуємо Ваших дітей 4-7 років в табір денного перебування з насичену і цікаву програму. На кожному тижні заплановані щоденні заняття і заходи по темі тижні (квести, вікторини, інтегровані уроки, міні-спектаклі, проектно-дослідницька робота і т.д.)

Записати дитину в Літній табір

Особливості організації навчання і виховання

Тепла домашня обстановка - основа розвиваючого середовища нашого дитячого садка. Комфортні побутові умови, цікаві іграшки і розвиваючі ігри, в які можна пограти з друзями, сприяють гарному настрою малюка, а значить, і його успішному розвитку. У дитячий сад приймаються діти з 2-х років, групи формуються за віком. Час роботи дитячого садка з 8.00 до 20.00

Загальна кількість груп повного дня - 8, загальна кількість дітей - 132. До вересня 2019 роки кількість вільних місць складе 20. Ведеться попередній запис.

Харчування 5-разове: сніданок, фруктовий сніданок, обід, полуденок і вечерю. Вся їжа готується безпосередньо на кухні дитячого садка зі свіжих продуктів (без напівфабрикатів і заготовок). У нас власне меню, затверджене Роспотребнадзором Москви.

Організація режиму дня залежить від вікових та індивідуальних особливостей дітей і передбачає обов'язкове включення навчальних і розвиваючих занять, денної та вечірньої прогулянки, денного сну, вільної ігрової діяльності. Основний девіз наших вихователів: «Допоможи мені це зробити самому!»

Почитайте докладніше про нашому садочку ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online