Юрист з авторського права

  1. В яких випадках потрібна допомога юриста з авторських прав?
  2. Йдеться про різні об'єкти інтелектуальної власності:
  3. Від консультації до розслідування і судових справ:
  4. Адвокат з авторських прав Єкатеринбурга
  5. Винятки та терміни дії авторського права
  6. Читайте ще з питання захист авторських прав:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адвокат по авторському праву (юрист з авторського права) - Ваш правильний вибір у вирішенні проблеми захисту інтелектуальної власності. Авторські права на той чи інший творчий труд дозволяють заробляти хороші гроші, і якщо ваша праця використовується чужими особами, ви можете відновити справедливість, звернувшись до нашого юриста, якому відомі всі засоби захисту виняткових прав . Зателефонуйте і запишіться. Консультація юриста з авторських прав уже сьогодні допоможе почати вирішувати проблему порушень і відновить справедливість.

засоби захисту виняткових прав

В яких випадках потрібна допомога юриста з авторських прав?

Серед правових фахівців юрист з питань авторського права користується високим попитом, це пов'язано з тим, що порушення трапляються повсюдно. Найпростіші приклади, коли виникають авторські суперечки - це фільми, які викачуються в інтернеті абсолютно безкоштовно, передрук матеріалів без згоди і т.д.

Йдеться про різні об'єкти інтелектуальної власності:

  • музичні та літературні твори;
  • електронні та обчислювальні розробки;
  • тексти, зображення (логотип, картина тощо.).

Для чого вам може знадобитися юрист з авторського права? Причин для звернення до фахівця багато, наприклад, ви розробили якесь винахід, і не знаєте, як отримати на нього патент. У цьому допоможе досвідчений фахівець, що розбирається в тому, як офіційно зареєструвати права і зробити захист інтелектуальної власності як в судовому, так і в досудовому порядку.

Ви можете виявити, що ваш товарний знак використовує конкурент, випускаючи під ним свою продукцію, юрист з авторських прав допоможе домогтися справедливості.

Якщо ви є правовласником інтелектуальної власності, і стикаєтеся з порушеннями в області своїх прав - найпростіше скористатися послугами фахівців, які мають досвід в цьому непростому напрямку. Консультація юриста по авторському праву допоможе визначити кроки, які потрібно зробити для захисту та притягнення порушників до відповідальності.

Від консультації до розслідування і судових справ:

Юрист із захисту авторських прав допоможе клієнту знайти відповіді на будь-які питання, що цікавлять: як правильно оформити патентні документи, відстояти авторські права, розібратися з порушником Юрист із захисту авторських прав допоможе клієнту знайти відповіді на будь-які питання, що цікавлять: як правильно оформити патентні документи, відстояти авторські права, розібратися з порушником? Наші фахівці надають разові і комплексні послуги:

  1. проводять консультації;
  2. допомагають скласти документи;
  3. працюють в напрямку отримання патенту на винахід або ідею;
  4. представляють ваші інтереси в суді і т.д .;
  5. надають інші адвокатські послуги в сюжеті вас напрямку.

Якщо вам потрібна допомога юриста з авторських прав, зверніться в наше адвокатське бюро, яке працює в цьому напрямку і має досвід. При порушенні прав адвокати проведуть розслідування, щоб з'ясувати обставини даного порушення і врегулювати питання, не доводячи його до суду.

Клієнту може знадобитися консультація юриста з авторських прав, щоб визначити порядок реєстрації розробленого програмного забезпечення або літературної праці. З якою б проблемою ви не зіткнулися, довірте її рішення професіоналам.

Захист авторських прав на літературні твори, фотографії та музичні твори сьогодні є однією з найскладніших правових областей. На жаль, довгий час цим законам не приділялося належної уваги, а самі автори не користувалися своїми правами, тому і практика судових розглядів, розслідувань склалася не в повній мірі. Мало хто адвокати беруться за подібні справи, оскільки поки досить судової практики також немає. Однак це ще зовсім не означає, що немає відповідних законів, які захищали б майнові права авторів творів науки літератури і мистецтва та інші законні претензії творців.

Адвокат з авторських прав Єкатеринбурга

В першу чергу, авторам слід розуміти, що будь-який твір і будь-якого автора перебуває під захистом закону. Виняток становлять ті випадки, коли права були передані завчасно третій особі на підставі взаємовигідного договору. Але і це ще не означає, що особисті немайнові права авторів творів не можна захистити або ж довести. Що ще більш цікаво, якщо сам творець того чи іншого твору відправив його в загальний доступ, в мережу наприклад, це також не означає, що він дав дозвіл використовувати його безоплатно, копіювати і перепродувати.

Закон в однаковій мірі захищає як видане творчість, так і неопублікований, як творіння відомих авторів, так і новачків, зовсім невідомих любителів. Права авторів аудіо- та візуальних творів захищаються особливим чином. Наприклад, якщо мова йде про фотографії, то команда фахівців не може мати претензій на результат, адже за законом дане фото фактично належить не гримери або постановнику, що не освітлювачів або ж художнику по костюмах, а тільки тій особі, яка встигло натиснути на кнопку фотоапарата . Сьогодні, коли один вдало зроблений кадр може коштувати тисячі євро, всі ці нюанси стають як ніколи більш актуальними.

Права авторів творів образотворчого мистецтва також мають свої особливості у зв'язку з продажем прав на тиражування. Нерідко суперечки виникають навіть через публікації прес-релізів, особливо якщо виставка організована відомою особою і має користуватися вкрай високим попитом. Автором книги, наприклад, апріорі вважається особа, яка зазначена на обкладинці друкованого видання. І доводити зворотне доведеться вже в ході тривалих судових тяжб.

УВАГА: дивіться відео по темі захист інтелектуальної власності, дізнавайтеся, як правильно вибудувати захист товарного знака та інших прав. Підписуйтесь на канал YouTube і отримуйте безкоштовні поради адвоката з авторських і виключних прав в коментарях

Винятки та терміни дії авторського права

Тим, хто хоче відстоювати свої права на той чи інший твір, також необхідно чітко розуміти, що далеко не всі захищено законом. Про те, що не є об'єктом авторського права може розповісти відповідна статися цивільного кодексу. В першу чергу, це законні і нормативні акти, в тому числі їх переклади. Новинні публікації не мають авторства, як і твори народної творчості.

Слід враховувати і термін дії авторського права. Згідно з чинним законодавством, він триває не менше 70 років після смерті автора чи останнього із співавторів, якщо той чи інший твір створено спільно. При цьому згідно з останніми поправками творіння зарубіжних діячів захищаються протягом того ж терміну. Але і тут є свої нюанси: термін відраховується з 1-го січня наступного року, а закінчується завжди 31-го грудня.

Право на захист репутації автора твору сьогодні також дуже актуально. Під захистом закону знаходиться будь-який твір, без згоди його творця творіння не можна спотворювати, використовувати частково і вільно трактувати. Причому діє дане правило тільки за життя автора.

Читайте ще з питання захист авторських прав:

Все по проблемі захист авторських і суміжних прав за посиланням

PS: якщо Ви не знайшли відповідь - напишіть нашому адвокату і ми постараємося вирішити Ваше питання:

В яких випадках потрібна допомога юриста з авторських прав?
В яких випадках потрібна допомога юриста з авторських прав?
Для чого вам може знадобитися юрист з авторського права?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online