трудовий юрист

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У разі виникнення конфліктних ситуацій з роботодавцем Вам може допомогти трудовий юрист компанії.

Будь-які трудові спори, що виникають між працівником і роботодавцем, повинні вирішуватися правовими способами і методами, без самоуправства. Не намагайтеся будь-яким чином тиснути на роботодавця, інакше Ви ризикуєте попсувати нерви не тільки йому, але і собі, та й до того ж Вам напевно знадобиться хороша характеристика з роботи. Вирішувати такі розбіжності краще на рівні законодавчого регулювання. Постарайтеся вирішити конфлікт цивілізовано.

Послуги трудового юриста:

  • Усна консультація по цікавиться Вас питання;
  • Допомога юриста по трудових справах при оформленні трудових відносин;
  • Аналіз трудового спору, визначення перспектив;
  • Врегулювання спору в досудовому порядку;
  • Якщо Вам знадобиться представництво в суді, рекомендуємо звернутися до партнера компанії трудовому адвокату.

Запис на консультацію здійснюється за тел .: 8 (343) 288-76-97

Переваги звернення до нашого трудового юристу:

  • Зручність. Ми беремо на себе всі проблеми пов'язані з Вашим трудовим справою.
  • Надійність. Ми завжди ведемо справу до кінця і більше 90% ми завершуємо успішно. Ми беремося за справу, тільки коли знаємо як його виграти.
  • Ефективність і корисність. Важливе правило якого ми дотримуємося - забезпечити максимальну корисність для Клієнта. Ми не беремося за справу, якщо знаємо, що не принесемо користі Довірителю.

Досить часто виникає ситуація, в якій роботодавець навмисно виробляє звільнення працівника, допускаючи грубі порушення трудового законодавства, які не виплачуючи ту заробітну плату, яка гарантована законодавством або трудовим договором в повному обсязі, а також здійснює затримку або в повному обсязі відмовляється від виплат, які належать працівнику в якості додаткових або притягає до дисциплінарної відповідальності, не маючи на це достатніх підстав. адвокат Єкатеринбург

У ряді випадків сторона роботодавця усвідомлює практичну безкарність, оскільки велика частина працівників відмовляється від ініціювання трудового спору з роботодавцем, а вважають за краще змиритися з ситуацією, що склалася. Однак, де гарантія того, що ця позиція, врешті-решт, не приведе до трудового сваволі і іншому обмеженню вже не тільки Ваших трудових прав, а й особистих інтересів?

Наш юрист по трудових справах завжди готовий боротися за Ваші трудові права Наш юрист по трудових справах завжди готовий боротися за Ваші трудові права.

Існують кілька варіантів захисту. Можна звернутися до трудової інспекції або сісти за стіл переговорів з роботодавцем. Однак, як показує практика найефективніший спосіб - це вирішення спору в судовому порядку. Найкращим виходом в ситуації стане звернення до юриста по трудових справах.

Судовий процес

Якщо після консультації з цікавиться Вас питання, Ви вибираєте судовий спосіб захисту. Те робота трудового адвоката Вам необхідна для того, щоб не затягувати із задоволенням своїх вимог і отриманням бажаного результату.

Трудові судові розгляди небезпечні тим, що роботодавець в суді призводить обгрунтовані доводи і підтверджує їх документами, про існування яких Ви навіть не знали. Більш того показання свідків працівників, нехай і знайомих Вам людей можуть бути далеко не на вашу користь. Для того, щоб не бути зобов'язаним в зненацька, важливо не просто добре, а ретельно підготуватися до судового розгляду.

Ви можете бути спокійні, уклавши договір з нашим трудовим юристом, Ви можете бути спокійні. Наш юрист сумлінно робить всю роботу і отримує узгоджений результат.

Підтвердженням цьому служать рекомендації вдячних клієнтів і сотні виграних справ. Як справжні професіонали ми не можемо гарантувати 100% результат. Чому? Відповідь проста. Рішення виносить суддя. Можна робити прогнози яким воно буде, але обіцяти повністю не можна.

Ми в свою чергу гарантуємо відповідальну і максимально повну роботу юриста.

Допомога роботодавцям

Практика вирішення трудових спорів є вкрай неоднозначною, що обґрунтовується наявністю прогалин у трудовому законодавстві. Тому при виникненні трудового спору, який неможливо врегулювати нормами Трудового кодексу або інших спеціальних нормативних актів, суди, як правило, звертаються до конституційних норм. В такому випадку, результат справи в ще більшому ступені залежить від кваліфікації працюючого на Вас юриста. Варто відзначити, що в цілому судова практика по трудових спорах для роботодавця не є вкрай позитивною: в превалирующем більшості випадків суди стають на бік працівника! Але ж, погодьтеся - більшість, це не 100%! Звернувшись до юридичних послуг разом з фахівцем Ви заздалегідь прорахувати всі перспективи прийняття того чи іншого рішення і виберете оптимальні шляхи вирішення у Вашій ситуації.

трудовий фахівець

Пам'ятайте про те, що своєчасний похід до професійного юриста допоможе заощадити сили, фінансові кошти і здоров'я, вбереже від непотрібних переживання і стресів.

Саме тлумачний трудової юрист підкаже Вам найбільш прийнятну стратегію поведінки при взаємодії з відповідачем по Вашому позовної заяви, надасть повний «набір» послуг в процесі вирішення трудового спору.

Одного разу звернувшись в нашу компанію, ви не захочете змінити
свій вибір на користь інших юристів по трудових спорах!
Телефон для запису на консультацію: 8 (343) 288-76-97

Сьогодні роботодавці дуже часто зловживають своїми правами і спокійно порушують трудове законодавство. Тому кожному необхідно дбати про дотримання своїх трудових прав. А в разі їх порушення не боятися відстоювати.

Звичайно Ваш роботодавець, якщо сам юридично не підкований, то має команду юристів у вигляді юридичного відділу або відділу кадрів. Тому відновлювати справедливість у трудових спорах, краще заручившись допомогою юриста по трудових справах.

Поширені категорії справ

За допомогою до юриста компанії по трудових справах звертаються, як правило, незаконно звільнені працівники. Якщо це Ваш випадок, то не витрачайте свій час, нерви і гроші. Просто приходьте до нас і заручитися 100% правовою підтримкою.

  • Стягнути заборгованої заробітної плати, отримати гроші за вимушений прогул та, нарешті, отримати компенсацію моральної шкоди. Все це можливо отримати в повному обсязі і в швидкі терміни, якщо відразу після незаконного звільнення звернутися до розумного юриста.
  • Більш того, якщо Ви крім білої зарплати, отримували гроші в конверті, то можливо отримати і ці грошові суми.
  • Трудові спори не зводяться до незаконних звільнень. Поширеними є порушення прав вагітних жінок або жінок, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною. І в цьому випадку, радимо консультуватися з юристом по трудовими справах, який докладно проінструктує що і як робити. А при бажанні зробить все сам.

Чималу частину життя людина проводить на роботі, перебуваючи в трудових правовідносинах з роботодавцем. Незважаючи на той факт, що норми чинного трудового законодавства в більшій частині були спрямовані законодавцем на всебічний захист прав працівника, порушення трудового законодавства в Єкатеринбурзі систематично допускається роботодавцям.

З питань захисту прав працівників і відстоювання інтересів роботодавця Вас проконсультує трудової юрист. Просто зв'яжіться з нами і отримаєте кваліфіковану юридичну допомогу.

Запис на консультацію до юриста по трудових справах здійснюється за телефоном: 8 (343) 288-76-97. Адреса компанії: г. Екатеринбург, Ціолковського, 57

Однак, де гарантія того, що ця позиція, врешті-решт, не приведе до трудового сваволі і іншому обмеженню вже не тільки Ваших трудових прав, а й особистих інтересів?
Чому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online