Адвокат Шота Горгадзе захищатиме інтереси жителів Тіна в ситуації з «Малинки»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адвокат Шота Горгадзе надаватиме юридичну та громадську підтримку ініціативній групі жителів Тіна в суперечках по сміттєвого полігону «Малинки».

«Для мене очевидно, що ваші права порушуються. Ми з Дмитром Вадимовичем ініціюємо найближчим часом повторний розгляд питання в Громадській палаті. Я особисто звернуся до керівника ОП РФ. Депутат від вашого округу - людина «з зубами», що вміє відстоювати інтереси громадян, - у цьому у мене сумнівів немає. А я як громадський діяч і адвокат зможу використовувати свої професійні навички, щоб вам допомогти », - сказав на зустрічі з ініціативною групою адвокат.

За словами Горгадзе, жителям Тіна вдасться відстояти свої права.

«Упевнений, що Дмитро Вадимович в цій ситуації буде з вами до кінця. Ми зробимо все можливе, щоб Громадська палата не підходила до цього питання формально. Ми розуміємо, що звернень до ОП дуже багато, і ставимося до цього з повагою, але сотні тисяч людей страждати не повинні тільки тому, що у нас тут є казус деяких московських чиновників. Тому не бачу особливих перешкод для того, щоб вдруге підняти це питання в Громадській палаті. Московських чиновників, які, на жаль, 1 листопада не прийшли, ми повторно проголосуємо », - додав адвокат.

Шота Горгадзе також рекомендував ініціативній групі продовжувати відстоювати свої громадянські права і не знижувати активність.

Шота Горгадзе також рекомендував ініціативній групі продовжувати відстоювати свої громадянські права і не знижувати активність

«Якщо ви готові за свої права законно боротися, то вам допоможе і депутат Держдуми, і член Громадської палати», - сказав Горгадзе.

У четвер, 2 листопада, учасники ініціативної групи жителів Нової Москви обговорили з адвокатом і громадським діячем Шота Горгадзе ситуацію, яка склалася навколо сміттєвого полігону «Малинки».

Нагадаємо, що раніше, 1 листопада, в Громадській палаті пройшов круглий стіл по темі сміттєвого полігону, але представники профільних відомств на обговорення не з'явилися.

Конфлікт навколо споруджуваного полігону розгорівся 5 жовтня після публікації видання РБК. Згідно з даними ЗМІ, звалище має стати найбільшою в Європі і приймати близько мільйона тонн відходів на рік. Як відзначають люди, найближчі до полігону будинку знаходяться всього в 1,2 км від нього. Вони побоюються, що жити там стане неможливо через забруднення води, грунту і повітря. На даний момент ініціативна група зібрала вже понад 60 тисяч підписів проти будівництва сховища і переробки відходів.

Дмитро Саблін як депутат, обраний до Держдуми від Нової Москви, в інтерв'ю «Радіо Свобода» заявив, що «звалище і переробка відходів повинні перебувати подалі від Москви, особливо якщо мова йде про полігоні». Крім того, він вказав, що організація подібних об'єктів можлива тільки після проведення громадських слухань та обговорень з жителями.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online